Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn dobre ranko vsetkym, hlasim vahu 87,5 kg...takze by to mal byt ubytok o 0,5 kg ... aspon daco, ciel sice nesplnim, no ale ked neprsi aspon kvapka... 😉 a to som este nepiekla, chystam sa tento tyzden, takze buduci pondelok budem hlasit vahu asi nad 90kilovu 😀 😀 😀 no uvidime... 🙂
@yennn nemas sa preco citit previnilo. Ja som na trhoch nebola ani tento ani minuly rok, minuly rok bol maly este malicky a tento rok nakolko kojim sa mi tam moc nechcelo, lebo ked nemozem varene vinko, tak sa mi tam velmi nechcelo. Inak dnesna vaha 103,7 kg 😉 jupii, blizim sa k silvestrovskej 103 😉
dobre ranko kočky takže moja vaha je 53 kg,,,, teraz cez vianoce je moj ciel nepribtrať, uidime uvidime ako to dopadne 😅 držme si palce 😉
Dobre ranko, takze ja hlasim tych +0.6 ☹ ale chvalabohu vidim ze nie som sama (som ale skodoradostna, vsak? 😝 )
Ale viem ze sa najdu aj verne stalice, ktore schudli a nesklamu nas 🙂
Takze takto priebezne treba pochvalit vsetkych ktori schudli, tento tyzden vidim ze to bolo naozaj narocne. Blahozelam teda:
@vejula
@katusradus
@katkav
@ivana82
Baby ste uzasne, mam sa co ucit 🙂 Ale davam si zavazok, ze si tento tyzden postrazim vodu - minuly tyzden som trosku zanedbala, kedze som furt niekde lietala ☹
Je to tesné, ale zatiaľ sme (ste) viac schudli, než sme pribrali. Skóre je dobré. 😉
@ivana82 ja som nepovedala ci nebude odvaha alebo moznost pripojit sa - dovod nenahlasit uz necham na kazdej zvlast 😉 😀 😀
No ved to - podla mna je to o odvahe sa pozriet sebe samej do oci a priznat si svoje chyby - aj mna hneva moj prirastok, o to viac ze som si neni vedoma nejakej chyby - vcera bola placka, ale ta so mnou nic nespravila, prirastok uz taham tyzden. Ale tak tiez sa samozrejme bojim vianoc - ja a kolace...
@yennn a ked ti poviem, ze ja som si vcera vecer o deviatej dala 3 kusky pizze asi ma zabijes, co??? no ked som na nu mala strasnu chut, tak po sklamani, ktore prislo vo stvrtok, tak sme si objednali a samozrejme, ze som neodolala, no najprv som sa postavila na vahu a pozrela na cislo...povedala som si, mozem, objednaj... 😀 😀 😀
@yennn tak tym ubytkom by som sa velmi nechvalila, ale po tom dlhom stagnovani je aj to uspech 😀 a najma ked som vcera uz piekla kolaciky a musela som ochutnat 😀 😀 viem preco som si dala nacas, tazko by som odolavala, hlavne ked ich nemam kam dat, len na stol s pc kde sedim dost po veceroch 😀 😀
ahojte. dlhšie som tu nebola, nejako nevydalo.. a hlásim +0,5.. 😒 so smútkom
@ivana82 super postoj... jasnačka vo všetkom treba vidieť aj to pozitivne 🙂 ja kebyže nemam tolko prekažok ako napr. cisarsky rez, jednoizbovy, ešte žiadna prax tak mam aj hned druhe... Ale po cisarskom sa odporuča väčšiu prestavku a v jednoizbačiku s dvoma deťmi a psikom, no neviem neviem 😅
@vejula co sa tyka podmienok na byvanie - to je u nas ok, cisarsky som mala tiez, no lekar povedal, ze keby som otehotnela, tak by nemal byt ziadny problem, kedze uz presli 2 roky, co sa tyka prace - tak ja som stihla pracovat len 1 skolsky rok, co tiez nie je bohvieco...uz teraz mi obcas zasibava, nechcem si ani predstavit, co by bolo, keby sme teraz mali druhe....ale to je o inom...tu to nepatri....teraz su ine priority najma schudnut a potom, ked sa podari, tak sa podari...uvidime 😉
Ahoojte,bola som na vysetreni pri dorkorke (od 6 rana 🙄 )
Vaha je taka ako vcera,cize 91,9 Kg (- 1,2) 😀

@yennn dobré ráno , tak hlásim váhu +1,0 kg, a hanbím sa ako pes ☹ bože ,a to ani nie sú Vianoce, vedela som to, že to takto dopadne