icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
20. dec 2010

@yennn dobré ráno , tak hlásim váhu +1,0 kg, a hanbím sa ako pes ☹ bože ,a to ani nie sú Vianoce, vedela som to, že to takto dopadne

ivana82
20. dec 2010

@yennn dobre ranko vsetkym, hlasim vahu 87,5 kg...takze by to mal byt ubytok o 0,5 kg ... aspon daco, ciel sice nesplnim, no ale ked neprsi aspon kvapka... 😉 a to som este nepiekla, chystam sa tento tyzden, takze buduci pondelok budem hlasit vahu asi nad 90kilovu 😀 😀 😀 no uvidime... 🙂

katkav
20. dec 2010

@adky ty to zvladnes, ako ta poznam, urcite sa budes snazit trosku strazit. 😉

katkav
20. dec 2010

@yennn nemas sa preco citit previnilo. Ja som na trhoch nebola ani tento ani minuly rok, minuly rok bol maly este malicky a tento rok nakolko kojim sa mi tam moc nechcelo, lebo ked nemozem varene vinko, tak sa mi tam velmi nechcelo. Inak dnesna vaha 103,7 kg 😉 jupii, blizim sa k silvestrovskej 103 😉

vejula
20. dec 2010

dobre ranko kočky takže moja vaha je 53 kg,,,, teraz cez vianoce je moj ciel nepribtrať, uidime uvidime ako to dopadne 😅 držme si palce 😉

yennn
20. dec 2010

Dobre ranko, takze ja hlasim tych +0.6 ☹ ale chvalabohu vidim ze nie som sama (som ale skodoradostna, vsak? 😝 )
Ale viem ze sa najdu aj verne stalice, ktore schudli a nesklamu nas 🙂

yennn
20. dec 2010

Takze takto priebezne treba pochvalit vsetkych ktori schudli, tento tyzden vidim ze to bolo naozaj narocne. Blahozelam teda:
@vejula
@katusradus
@katkav
@ivana82

Baby ste uzasne, mam sa co ucit 🙂 Ale davam si zavazok, ze si tento tyzden postrazim vodu - minuly tyzden som trosku zanedbala, kedze som furt niekde lietala ☹

zuzuh
20. dec 2010

@yennn Takze pripajam sa k prirastku - vaha 81,5 kg

lusia_99
20. dec 2010

@yennn tak hlasim aj ja ubytok 0.5kg..takze aktualna vaha:79,1kg 🙂 a taktiez ubytok z bokov -1cm 😵 prajem krasny dnik a gratulujem vsetkym ubytkom....som hrozne zvedava ako to bude vyzerat o tyzden 😀

yennn
20. dec 2010

Je to tesné, ale zatiaľ sme (ste) viac schudli, než sme pribrali. Skóre je dobré. 😉

ivana82
20. dec 2010

@yennn tento tyzden je to este dobre, no mam obavy, aj ked nam verim, no proste, ze buduci pondelok tu budu len pluskove prirastky...ale nechcem prorokovat...len moj odhad...ale verim nam, ze to aspon ustojime, ked uz neschudneme, nie? 🙂

ivca17
20. dec 2010

@yennn dobre ranko, tak ja hlasim 74 kg.. je tam nejaky ubytok, snad moc cez vianoce nepriberiem, budem sa snazit 🙂 tak pekne sviatky vsetkym prajem a drzte sa 🙂 snad sa mi sem podari este do pondelka zavitat ak nie tak si uzite sviatky 😉

yennn
20. dec 2010

@ivana82 no ja tiez nechcem prorokovat ale moj odhad je ze nabuduci tyzden budem marne cakat, mnohi ludia podla mna ani nepridu si nahlasit. 😀

ivana82
20. dec 2010

@yennn nebude odvaha alebo nebude moznost sa nahlasit, myslim nepripojenie a taaaaaak... no uvidime...sak ked sa budem hanbit, tak ani ja nenahlasim... 😀 😀 😀

yennn
20. dec 2010

@ivana82 ja som nepovedala ci nebude odvaha alebo moznost pripojit sa - dovod nenahlasit uz necham na kazdej zvlast 😉 😀 😀
No ved to - podla mna je to o odvahe sa pozriet sebe samej do oci a priznat si svoje chyby - aj mna hneva moj prirastok, o to viac ze som si neni vedoma nejakej chyby - vcera bola placka, ale ta so mnou nic nespravila, prirastok uz taham tyzden. Ale tak tiez sa samozrejme bojim vianoc - ja a kolace...

tinika
20. dec 2010

@yennn hura dnes som nezabudla a odvazila som sa hoci neviem ci sa mam tesit 😀 😀 70.9kg

ivana82
20. dec 2010

@yennn a ked ti poviem, ze ja som si vcera vecer o deviatej dala 3 kusky pizze asi ma zabijes, co??? no ked som na nu mala strasnu chut, tak po sklamani, ktore prislo vo stvrtok, tak sme si objednali a samozrejme, ze som neodolala, no najprv som sa postavila na vahu a pozrela na cislo...povedala som si, mozem, objednaj... 😀 😀 😀

yennn
20. dec 2010

@tinika - tak dva uspechy dnes! Po prve ubytok -0.1 😀 a po druhe - nezabudla si sa odvazit, jupiiiiiiiiiiiii 😀 😀

yennn
20. dec 2010

@ivana82 no budem uprimna, ta obdivujem ze si po tom sklamani nepribrala 🙂

tinika
20. dec 2010

@yennn tak tym ubytkom by som sa velmi nechvalila, ale po tom dlhom stagnovani je aj to uspech 😀 a najma ked som vcera uz piekla kolaciky a musela som ochutnat 😀 😀 viem preco som si dala nacas, tazko by som odolavala, hlavne ked ich nemam kam dat, len na stol s pc kde sedim dost po veceroch 😀 😀

ivana82
20. dec 2010

@yennn ja sklamanie nezajedam, no vcera prisla slina a bum...rovno 3 kusky...no uz dnes som zasa poslusna... 🙂

tinika
20. dec 2010

@yennn len kde je ta moja vaha 69.9 4o so sa tak vytesovala musim sa uz spamatat

elka74
20. dec 2010

ahojte. dlhšie som tu nebola, nejako nevydalo.. a hlásim +0,5.. 😒 so smútkom

elka74
20. dec 2010

@yennn zabudla som, že tebe mám hlásiť.. takže +0,5.. 😒

vejula
20. dec 2010

@yennn dakujem 🙂

@ivana82 juj až teraz som si všimla že teda budeš s nami chudnuť dalej.... Ale kto vie dokedy 😉

gratulujem všetkym babulkam ktore schudli. Ešte nam tu chyba @adky s tym svojim megaubytkom, tak chytroi chytro nech to tu zaklincuješ 😉

ivana82
20. dec 2010

@vejula uvidime, snad este dlho a potom ked pekne schudnem k svojej spokojnosti, tak budem spokojnejsie tehulkovat ako keby som teraz 🙂

vejula
20. dec 2010

@ivana82 super postoj... jasnačka vo všetkom treba vidieť aj to pozitivne 🙂 ja kebyže nemam tolko prekažok ako napr. cisarsky rez, jednoizbovy, ešte žiadna prax tak mam aj hned druhe... Ale po cisarskom sa odporuča väčšiu prestavku a v jednoizbačiku s dvoma deťmi a psikom, no neviem neviem 😅

ivana82
20. dec 2010

@vejula co sa tyka podmienok na byvanie - to je u nas ok, cisarsky som mala tiez, no lekar povedal, ze keby som otehotnela, tak by nemal byt ziadny problem, kedze uz presli 2 roky, co sa tyka prace - tak ja som stihla pracovat len 1 skolsky rok, co tiez nie je bohvieco...uz teraz mi obcas zasibava, nechcem si ani predstavit, co by bolo, keby sme teraz mali druhe....ale to je o inom...tu to nepatri....teraz su ine priority najma schudnut a potom, ked sa podari, tak sa podari...uvidime 😉

yennn
20. dec 2010

@vejula nielen @adky tu chyba s megaubytkom, ale aj @debbie sa "vyhrazala" ze na oslave svojej Vanesky nepriberie 😀

adky
20. dec 2010

Ahoojte,bola som na vysetreni pri dorkorke (od 6 rana 🙄 )
Vaha je taka ako vcera,cize 91,9 Kg (- 1,2) 😀