Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte, som tu , čo porábate? ja som zistila, že tento týždeň je to so mnou ešte horšie ako minulý, u nás veľmi mrzne, von sa chodiť nedá, aj ked je slniečko, dnes -20. hrozím sa zajtrajšieho váženia a merania, ako som sa tešila, že som nepribrala cez Vianoce, tak som to asi po nich dobehla až až, 😠
@jojina11 tak to sme na tom podobne... KOnečne sa dojedli naše kolače a včera došla mm birmovna gratulovať bo mm na narodky a doniesla nam krabičku super kolačikov ☹ tak to vieš že som zas neodolala... toto snad nema konca 😅 a bojim sa zajtrajška ideme ku našim a oni určite ešte maju kolače... dnes som hrdinka a hovorim si že už nemožem polaviť a musim odolať... Ja si bud nedam ani jeden, lebo ked dam jeden tak dostanem ešte väčšiu chuť a nemožem sa zastaviť, ja som taky extremista bud nič alebo cela tacka 😅
Ja som tiež včera ešte pre istotu robila kokosové pusinky a viete si predstaviť ako to dopadlo. Ale ešte nemám doma váhu, tak to tak neberiem vážne. Ale pitný režim sa snažím dodržiavať. Zatiaľ mi to ide. 😀
ahojte, ale vam zavidim tu vasu motivaciu a trpezlivost, ta moja ma asi sviatky a oddychuje 🙂 este to beriem sportovo, ze zajtra sa odvazim, pomeriam aaaaa este vecer popapam na co bude chut, samozrejme v ramci miery, od Noveho roka idem naplno...len neviem, ci na Novy rok aj naplno neskoncim 😀 😀 😀
@ivana82 no moja pevna vola ma asi tiez vianocne volno alebo co, tak pekne som sa drzala, do 24. teho vecer, este som aj na veceru mala peceneho lososa na olivovom oleji, salat bez zemiakov, iba jogurtovy so zeleninkou, vobec som nic nevyzierala, ale potom som zacala mat nervy zo svokrovcov a zacala som si obalovat nervy. Myslim, ze ani zajtra ani 3.ho, nebudu moje cisla vobec slavne. 😀 ale dnes som cvicila, takze od prveho idem ozaj naplno...duuuufam.
@vejula ahoj,drzala som sa vyborne 😀
Odpustila som si vyprazane aj salat, aj kolace a od vahy kde bude na zaciatku 8-cka ma deli len - 0,3 kg tak sa vytesujem,ale zajtra je silvester a vtedy je den dlhyyyy a kazdy sa napchava,travim ho s rodinou,nerucim za seba-aspon v posledny den v roku mozem mat vynimku-aspon malicku 😀
@anickaajanko som rada ze si sa konecne odhodlala, VITAJ! 😀
Ahojte zienky krasne, tak sa tesim, ze to nevzdavate...ja som tiez pojedla hluposti...hlavne ma stve ten salat, ja som ani ziadny nechcela, ale moja mamka si bez neho nevie predstavit sviatky ☹ no a nakoniec som z neho najviac pojedla ja 😠
Ale pozitivum tohto kratkeho obdobia s vami vidim v tom, ze som sa prestala prezierat sladkostami a nastartovala pitny rezim...takze ja chvalim aspon malilinke uspechy
a uvazujem este, ze si predsa len kupim tu digitalnu vahu, aj ked sa toho velmi bojim 🤐 🤐 🤐
nejak mi tú váhu nenosia, neviem čo je s nimi. ☹ chcem od nového roku začať chudnúť a oni mi to chcú skaziť. ale hádam to nejak stihnú. idem ich asi posúriť 🙂
kočky, pri dodržiavaní pravidelnej stravy a pitného režimu aj cvičite?????????? a ako ???? 😝
@adky no ja viem, ako si to ty spravila, ty si nesedela doma pri telke ako my ostatni, vy ste sa chodili stale sankovat a palit kalorie 😉 aspon niekto zachrani tabulku minusom 😀
@betty21 niektore baby chodia do fitka, ine cvicia doma bud Cindy alebo zumbu alebo bicykluju, vsak @yennn? alebo chodia na dlhe prechadzky alebo sa sankuju ako @adky 😀
@yennn tak ja som to uplne pokaslala... 😠 dnesna vaha 105,9 kil, uz nic nejem 😀 no teda od noveho roka urcite nie vsetky tie blbosti, co som pojedla teraz cez sviatky....hanbim sa, nedavaj ma radsej do tabulky, napis, ze som nenahlasila alebo ze som prec 😀 nech to ostatnym nekazim. ja uz budem posluchat...no dnes asi este stale nie, ale uz od zajtra urcite...slubujem. 😀 miery hlasime az v pondelok vsak? lebo hoci som pribrala, velmi sa to na mierach neprejavilo, asi mam ozaj trubky plne hovadin, lebo malo pijem 😖 krasneho Silvestra vsetkym...mne uz sa chladi dealkoholizovane sampanske hihi 😅
@yenn hlásim váhu,. keďže nemám digi tak dávam medzi číslo, fuj navyše 76,5 kg, takže som to pokašlala, na budúci týždeň si idem pre normálnu váhu a pustím sa do toho, do rána som sa bohvieako nevyspala,bolo mi zle od žalúdka a to som sa ani neprejedala koláčov ani ničoho, normálne som sa včera držala na uzde a napájala sa vodou, takže neviem a dnes ráno raňajky a zasa mi je len zle 😒 ako budem variť , to netuším, chce, sa opýtať, dnes sa aj meriame? mám nahlásiť?
ahojky babulky....zelam vam krasneho silvestra a stastny novy rok plny pevnej vôle... 😵 a teraz moje miery po prekonanej chripke 😒 teda chripka je 😒 miery su 😀
@yennn- hlasim ubytok 1kg....takze aktualna vaha 77,6kg...a ubytok zo stehna -1cm...
ale kedze pitny rezim flakam a znova sa mi vracia chut do jedla tak neviem neviem.....snad to o tyzden ustojim 🤐 manzel mi odchadza v nedelu do talianska za pracou tak dufam ze sa viacej povenujem sebe chcela by som aj ked samam pri 2 detoch...uvidime....ale konecne od pondelka zacina zumbaaa 😀
@adky to muselo byt super, tiez by som rada niekam vypadla, kde by sme boli s malym sami, musime si naplanovat nejaku zimnu dovolenku 😉 inak tak trosku mimo temy, este vas drzi to zahranicie alebo este nie ste rozhodnuti?
vidis, ja sa trapim s chudnutim dlho, celkovo som dala dole iba 3,5 kila a cez sviatky som vacsinu dala spat, ma asi porazi. No co uz ved som to nevzdala, pustim sa do toho znova a snad mi to pojde pekne dole. 🙂
Kdyz mne porad volate holky, tak vam aspon popreju vsechno nejlepsi do noveho roku a at se vam vase hubnouci plany dari 😉
@yennn Ahoj tak neviem ci treba hlasit alebo nie. Ale tak Ti nahlasim Vahu: 66,6
Prsia: 89
Pas: 80
Boky: 101
Stehno: 60
Stastny novy rok
@yennn A ciel do 31.3.2011, Tak chcela by som vazit 60kg, ale neviem ci sa to podari, dufam
@yenn 😀 😀 dakujeme... až teraz som si všimla že yennn ma tri n.. tak mi to prepač.. aj tebe všetko naj do noveho roku
@yennn tak moja dnešna vaha 52,2kg a miery koncoročne prsa-96, pas-72, boky-89, stehno-51.. moje telo asi funguje zotrvačnosťou a ešte nestihlo zareagovať ne ten šok čo mu davam posledny tyžden... Dufam že nezareaguje dodatočne 😝
@yennn tak aktuálna váha 85,5 kg,miery nezmenené a ciel do marca...79kg 😝
dne srano 84 kg...by som zabudla....aaaaaaaaaale vcera bolo 83,5 kg.... 🙂 dnes sa pojdem vytancovat a zajtra to bude lepsie.)krasneho silvestra..
@katkav no,zahranicie nas uz pustilo 😀 Ľuboš (priatel) ide od noveho roka na zivnost (stavebny a stolarensky priemysel) tak uvidime ci sa zadari,nema co stratit 😀
Uvidis,od noveho roka mas 3-4 mesiace do Velkej noci,ked budeme robit prehresky,za tie 4 meisace urcite zhodis mozno aj 10 kil,ak sa budes pevne drzat a nerobit pocas nich prehresky 😎
Ahojte
@jennn hlasim vahu 83.6kg, obvod prs 104 cm, obvod pas 95 cm, a zadok 105 cm.
moj ciel do konca marca je 70 kg,

tak baby dnes som si povedala, ze si zacvicim, po mesiaci mam pocit, ze mi odisla kondicka uplne na dovolenku, no vidim, ze mam co robit, aby som sa vratila spat ako tak do formy... 😒