icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
3. jan 2011

@adky myslela som ze notebook mas opraveny, nemas? som myslela ze sa spamatal.... 😖

adky
3. jan 2011

@yennn ok,idem spravit foto,lne kedze nemam notebook,tak nemam ani stare rolacikove foto 😖 musim pohladat na ktorej strane som to tu pridavala

adky
3. jan 2011

@yennn spamatal,ale hned na to odisiel uz uplne 😔 amen mu 😒

mbrnakova
3. jan 2011

Ahoj, mám podobný problém. Otehotnela som ako 60kg, pribrala som skoro 20kg, čiže tesne pred pôrodom som mala neuveriteľných 80kg, po pôrode som mala o 10kg menej, no dnes ( 5mesiacov po pôrode) som opäť na váhe 80kg. Nechápem to, no je mi jasné, že takto ďalej nemôžem existovať....stále plne dojčím, síce už začíname s príkrmami, diéta je asi zlý nápad, takže jediné čo ostáva je cvičenie... držím nám všetkým palce, a dúfam, že budeme pomaličky ale iste v kondícii tak, ako pred tehu.

Mirka
😉

ivana82
3. jan 2011

@yennn tak teda ti vobec nezavidim v tomto zlozeni robit tabulku...mam navrh, co keby si zaviedla nejake pravidlo, ze kto ti nenahlasi vahu dajme tomu 3 tyzdne za sebou vymazes ho z tabulky )samozrerjme bez toho,aby dal o sebe vediet)...ved to uz je dost dlha doba na to, aby sa ozval...
nechcem byt skepticka, no tie baby, ktore ste sa pridali teraz, drzim palce, aby vam to vydrzalo ... 🙂

ivana82
3. jan 2011

@adky aj nam odisiel notebook do vecnych lovist, ale my sme ho uz 4x reklamovali, reklamacie uznali a od silvestra sa znova vytesujeme z noveho notebooku a plnej 2rocnej zaruky 😀

ada001
3. jan 2011

@adky Gratulujem 🙂
Baby,vsetky co ste schudli ste moj svetly vzor,ale adky ty si najsvetlejsi 🙂
Mne sa to chudnutie krasne rozbehlo,len skoda tych sviatkov,cele som to pokaslala,hlavne zemiakovy salat sa u mna ukazal ako hlavny nepriatel.Teraz uz po nom nie je ani stopa,tak cakam,co sa ukaze ako dalsi nepriatel.

akika722
3. jan 2011

@vikykis ja v noci kojim len raz..len raz sa mi budi od narodenia.no max 2x 😅
@stojdulka a to len tak zišlo???
@yennn ja ti dam miery do ip ale vahu neviem....stači zatial to??? 😅
@adky klobuk dole..to za aky čas???kokso mne by sa to asi v živote nepodarilo..daj nejaky vzorovy jedalniček 😀
počkaj teraz čitam.to za mesiaceeeee???????to ako????????

adky
3. jan 2011

@ivana82 mopj ma 3 roky cize zaruku neuznaju,odisla mi zakladova doska,v servise by za jej vymenu zobrali mozno aj 150 😖 ....ale zatial mi notebook nechyba,teraz mam koooopec volneho casu a mozem robit to na co som dovtedy nemala cas 😀

yennn
3. jan 2011

@adky fujtajbl, nechces povedat ze vam odisli vsetky fotky a veci co ste mali su stratene?! Rolacikove foto najdes, ale tu je to velmi male - ja som svoju povodnu rolacikovu foto tiez uz odpasla a tak pracujem len s tou malou internetovou. Ale tak daj, nech sa tesime 😀

No a teda co s laptopom, ked sa mu uz nechcelo.... 😖

adky
3. jan 2011

@ada001 😀 dakujem ze som vzorom 😀
ja som sa cez vianoce drzala,len silvester bol tazsi-trosku som pri nom povolila,pribrala som pocas neho kilo,ale uz mam 0,9kg z toho silvestra dole 😝

adky
3. jan 2011

@yennn presunula som zo svojho stareho hardysku sem do pc tie fotky ,takze mam a mam uz aj novemidem pridat 😀

adky
3. jan 2011

Fotky kde je za mnou ruzovy uterak-su zo zaciatku oktobra,cize zo zaciatku chudnutia,ostatne fotky su fotene dnes pred 5 minutami,po schudnuti 20 kil 😎

adky
3. jan 2011

@akika722 noo,presne za tri mesiace,stravovala a stale sa stravujem tak ako kazdemu tu odporucame,5x denne,pijem vela cistej vody,zeleninku,celozrnne pecivo... 😎

yennn
3. jan 2011

@ivana82 no nie si prva kto to navrhuje, takze to zvazujem, uz to mam aj premyslene. A naco cakat 3 tyzdne ked niekomu nestoji za to sa ani len ozvat do IP ze se..em na to. Budu to dva. A ak niekto necakane odisiel do nemocnice a nemohol sa ozvat dva tyzdne (tfuj tfuj tfuj), tak po navrate bude mat stejne ine starosti, alebo moze zacat odznovu 🙂

adky
3. jan 2011

@yennn ano,aj ja sa pripajam,ked sa neozvu 3 tyzdne,vymazat 😕

yennn
3. jan 2011

@adky neskutocne!! Ten rozdiel je neuveritelny. Teda samozrejme uveritelny. Blahozelam! A vies co, okrem toho ze to neskutocne vidno vsade, tak strasne sa mi paci ako cerstvo teraz vyzera tvoja tvar, oproti tomu predtym - taka mala baculka. Teraz si kočena-šťabajzňa 😀 😀 😀

akika722
3. jan 2011

@adky 😲 😲 😲 😲 stale ked budem chcieť niečo vyžrať pozriem si tvoje fotky 😲 😲 😲 😲 😲
suuuper

a to papaš napr každe hodky alebo x denne a nepozeraš na čas???som skušala každe3 hodky no pri detoch sa to neda

yennn
3. jan 2011

@akika722 pridas sa ked budes vediet vahu, ok? Zatial sa pripoj, mozem ta zapisat potom aj spätne ak budes chciet... a bude čo 😉

tinika
3. jan 2011

@adky paradaaaaaaaaaaaaa

yennn
3. jan 2011

@mbrnakova nemusis drzat dietu ale kojenim si 10 ci 20 kil isto nepribrala. Takze niekde isto robis chybu, tuto treba odstranit a pojde to pomalicky dolu. 🙂

tinika
3. jan 2011

skoda ze mna nenapadlo sa odfotit na začiatku 🙂

adky
3. jan 2011

@yennn dakujeeem :D nekvalitne foto,sice som fotila s 8 mpixel. fotakom,ale nemohla som pouzit blesk kedze soms a fotila pred zrkadlom 😀 takze je to rozmazane,ale ano,v tvrai top dost vidno,najhorsie je,ze ja som si te predtym (ako 110 kilova) neuvedomovala-ze som mala tvar spuchnutu jak skrecok 😅

adky
3. jan 2011

@akika722 hahaha,jasne-mrkaj sa na ne kedy len budes chciet,pockaj-o 3 mesiace budu tie fotky este krajsie 😀

adky
3. jan 2011

@tinika dakujeeeem 😀

akika722
3. jan 2011

@yennn ok..tak hoci od pondelka... 😉
@adky dufam že aj moje 😅

adky
3. jan 2011

@akika722 verim tomu 😎

tinika
3. jan 2011

@adky nz všetka česť

akika722
3. jan 2011

@adky no ja zatial len dufam..už som vytiahla točnu a karimatku že idem cvičiť 😀

ada001
3. jan 2011

@akika722 Ja sa k serioznemu cviceniu dokopat neviem,zatial len obcas cvicim s Tekelyovou podla DVD,len keby sa mi chcelo castejsie ako raz-dva krat za tyzden..

@adky skutocne velmi dobry pohlad na tie fotky 🙂 urcite si na seba hrdá,čo si dokázala..len tak ďalej