icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
3. jan 2011

@yennn kedy bude dnes tabulka mojka
😎

yennn
3. jan 2011

@tinika mozem byt uprimna? 😝 Ved uz sa "pozname" tri mesiace 😉 .... osobne nechapem ako sa moze niekto zabudnut odvazit? Nesvedci to o tom, ze na to chudnutie tak trosku nemyslis? 😝 😎 Cislo mas v IP 🙂

yennn
3. jan 2011

@debbie ano viem viem... no tak vies ze ja som taka dobra dusa, preto som s tym doteraz vahala. Lenze dnes mame babuliek-noviniek uz 7 takze je nas dost. Chvalabohu, aspon bude viac schudnutych kil 😀 😀 😀
Tabulecka moja, myslela som ze pockam na tie dve-tri nestastnice, ktore su urcite len odcestovane, urcite sa nehanbia nam sem dat ze pribrali. Ale asi spravim uz teraz? 🙂

debbie
3. jan 2011

@yennn ja že to už dnes platí že do 13.00 😉

zuzub
3. jan 2011

@yennn super pravidlá, tak to má byť 😉

debbie
3. jan 2011

@yennn ja som sa zabudla odvážiť raz a to mala bola chorá , aj muž, ja som mala plnú hlavu vianoc, oslavy a darčekov a fakt som ani nevedela že je pondelok no akonahle som si spomenula som ti píííísala a v ten den som fakt na chudnutie nemyslela to maš pravdu ak myslí niekto na to že chudne ,,,, vaha a váááženie je to prvoradéééééé 😀 že @akdy

debbie
3. jan 2011

@yennn ja som sa zabudla odvážiť raz a to mala bola chorá , aj muž, ja som mala plnú hlavu vianoc, oslavy a darčekov a fakt som ani nevedela že je pondelok no akonahle som si spomenula som ti píííísala a v ten den som fakt na chudnutie nemyslela to maš pravdu ak myslí niekto na to že chudne ,,,, vaha a váááženie je to prvoradéééééé 😀 že @adky

ivana82
3. jan 2011

@yennn pravidla beriem na vedomie a plne s nimi suhlasim 🙂 snad mi to pojde lepsie ako posledny mesiac...menej kolisavo 🙂 tabulku uz mozes spravit podla mna 🙂 ale je to len moj nazor 🙂

zuzub
3. jan 2011

kočky ozaj a cvičíte ako? chodíte niekde alebo len tak doma máte nejakú zostavu???
poradte co by som mohla cvicit aj ked kojím

yennn
3. jan 2011

ok babulky, tak vydrzte, dajte mi 10 minut, dovtedy tabula bude 😉

tinika
3. jan 2011

@yennn ja viem ze je to blbe ze zabudam ale rano vstanem tak ze maly plače vedla v izbe tak idem k nemu, a potom okolo neho a zabudnem a spomeniem si po ranajkach niekedy az na obed alebo vonku ked som čo uz ked mam sklerozu, ale skusim to nejako napravit .)

groka
3. jan 2011

@yennn pozeram,ze v tabulke je aj moznost ciel do 1.7 tak ak mozem a mozes tak dopis vahu 69 kg 😀 ze aka som ja herecka ako si fandim 😀 a inak ja sa vam priznam ja by som chcela veeelmi,to je moja tuzba mat 59 kg tento rok staci mi to do tychto vianoc 😀

akika722
3. jan 2011

@groka ja chcem mať svojich 62kg ☹ a to budem veeeeeeelmi rada

groka
3. jan 2011

@akika722 teraz mas?
akoze ja som dlho stala na 65 kg jasne ze bohu budem vdacna 😀 aj za to,ale 59 ja mam mat totiz v BMI patku 😀 ale tak raz povedat niekomu kolko som mala po druhom porode a kolko teraz,ked raz budem mat tych59 to budem aka kocka uz nie? 😀 😀 😀 prave pozram fotky jedneho kamarata baby to si neviete predstavit ako ten vyzeral takyyyy tucko ze az a teraz?iny clovek doslova dopismena ten chlap sa zmenil uplne dal dole minimalne 50 kg

yennn
3. jan 2011

@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77
Babulky, takze nove cisla su uz tu. Auuu, az sa mi to tazko hovori ale pribrali sme cez vianoce nechutnych vyse 17 kil. Nebudem si brat servitku pred pusu, musite uznat, ze to sme pos.rali (dufam ze tento prispevok niekto nenahlasi adminom 😝) . Samozrejme cest vynimkam 🙂
Ok, ale co bolo bolo... treba hladiet dopredu, tesim sa na buduci tyzden, dufam ze sa nam to podari dat aspon vacsinu z toho dolu – pomoct by mohlo nasich 8 novacikov – baby ak date kazda dolu 1.5 (to je to dodrziavanie pitneho rezimu), tak uz to hned mame 12 kil, uf to by pomohlo, no co vam budem klamat. Takze sup sup do toho!

Babule-chudule, poslednykrat si pozrite tuto minulorocnu tabulku, nabuduci tyzden uz bude trosicku ina, uz to mam premyslene. A nebojte, mam samozrejme zapisane aj vase ciele do marca, ktore sa tu este neukazuju....
Aha a rekapitulacia: celkovo sme schudli 72.6 (co uz, bola to stovka, tak nam treba) a 233 centimetrov z nasich tiel 😀

KAZDOPADNE AJ TAK SME SUPER, A VERIM ZE SME SA Z VIANOC POUCILI. Blahozelam k novemu odhodlaniu od noveho roku, a drzim nam palce.

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...

ak by to nefungovalo, dajte vediet. A da sa to zvacsit – napravo od dokumentu je tlacitko PLUS, potom treba pockat kym zaostri

yennn
3. jan 2011

@tinika ved ja provokujem, mna si nevsimaj 😉

akika722
3. jan 2011

@groka neviem kolko mam teraz ale tipujem že o takych 20viac 😅 mne stači aj tych 62 na vyšku 178cm 😎

yennn
3. jan 2011

@groka nie tuto moznost sme zatrhli uz predtym, dohodli sme sa ze nebudeme mat velke oci, ze treba si kukat pod nohy a krocik za krocikom, ze najblizsi ciel bude len kvartalny. Do leta nema vyznam davat si ciele, lebo nevies ako to pojde. Naozaj sustred sa na ten marec, to je take fajn obdobie. Predstav si ze teraz otehotnies, tak 1.7. uz budes v poslednom trimestri - uhm, take dlhe obdobie je to. Takze sup sup, zacat chudnut a divat sa pred seba, tesit sa na buduci pondelok a max. do marca 😀

groka
3. jan 2011

@akika722 v tabulke si teda neni ?

tinika
3. jan 2011

@yennn 😀 😀

debbie
3. jan 2011

@yennn no funfuje až mooooooooooooooooooooooooooooc dobre už nech je pondelok, ja že to bude už tabulka s vahou na začiatku a novým cielom ..... 😀

akika722
3. jan 2011

@groka až o tyždeň napíšem...dnes nemam vahu,vaha je u mamy...tak v pondelok dam udaje 😉

yennn
3. jan 2011

@debbie eee, este si musime uzit tuto tabulku, nech vsetci vidime co sme porobili 😀 Aj ja uz sa tesim na prazdnu tabulku 🙂

groka
3. jan 2011

@yennn asi som nieco prehliadla alebo som magor,teraz tam neni napisany ciel do marca?

idris
3. jan 2011

@akika722 vsak to budes ako slamka , taku vahu si mala ked si bola aj na tabletkach nie ???

yennn
3. jan 2011

@groka neni, pisala som ze bude az buduci tyzden. Najprv sme dnesnym dnom uzavreli nase minulostvrtrocne snazenie. Viem ze je to menej pochopitelne, ale hlavne ze ja tomu chapem ne? 😀 😀

groka
3. jan 2011

idem spat kocky,uz ledva hladim,sup pod teplu perinu 🙂

debbie
3. jan 2011

@yennn vieš na čo sa teším ,,,,. 17.1. ideme lyžovááááááááááááááááťna krátky týž. a podla mojich skúseností ak sa neprežierame da sa za den zhodiť 0,5kg , tak tých 5 dní sa už neviem dočkať ,,,,,či to bude také efektívne už si zapíš že 17.som mimo 😀 😀 😀 ale vahu ti pošlem v nedelu večer 😀

akika722
3. jan 2011

@idris no po tabletkach 😀 ked sme prišli z Čiech a držala som si to až kym som neotehotnela s Paťkom...ale to som si skôr vsugerovala vtedy že beriem drahe tabletky tak nesmiem jesť to som sa vtedy 2 mesiace nedotkla ničoho sladkeho,vobec vobec ničoho...len ovocie a to prevažne grepy

groka
3. jan 2011

@yennn jj uz som pochopila 😀

debbie
3. jan 2011

@yennn ja hápem , ja čitala , paprťáááála , patlááááma hihihi