icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

groka
6. jan 2011
akika722
6. jan 2011

dobre ranko kočky 😵
teraz som vstala a pritom som dnes s detmi sama doma 😀 krpec spal a Paťko sa bavkal sam 😀
oblubila som si biele nizkotučne acidko aaaa mrkvu 😅
a niekto tu spominal že ma parny hrniec..bože ja som sa na neho tak namotala že ho MUSííííM MAť 😅 už som pozerala na nete a oznamila mm že ho chceeeem 😅

akika722
6. jan 2011

@groka ta je peknáááá,ale pačili sa mi aj tie farebne,ktosi tu daval link,tie boli nadherné

akika722
6. jan 2011

@idris vahy jednofarebne alebo farebne?nemam letak 😅

groka
6. jan 2011

@akika722 teraz som ju zas pozerala asi pojdem radsej osobne do obchodu nieco sklenene by sa mi asi viac pacilo aj ked tie farebne su oaj krasne ale ked zbasala biele sklo ci číre tak... 😀

groka
6. jan 2011

mm povedal ze di lidla vahu nehrozi kupit pokazi sa ako kazda vec z lidla a ked to budem chciet reklamovat je to na dlhe lakte takto pojdem do datatru ci nay a keby nieco vratia mi prachy ci vymenia 😉

akika722
6. jan 2011

@groka a ta v lidli je aka?si ju videla?ja vahu nemam no mamka ma tak mi ju dnes prinesie 😅bojim bojim 😅 😅 😅

akika722
6. jan 2011

@groka moj brat ma už rok kavovar z lidla a je ok 😒
ale každy ma iny nazor no...ja by som sa nebala kupiť ved maš narok na 2 roky zaruky,ako všade

akika722
6. jan 2011

@groka ja mimochodom skoro všetko objednavam cez net,to je pohodlnosť pri dvoch detoch,male mesto a s kočikom sa nedostanem všade kde potrebujem a ja ked si niečo zmyslim musim to mať hned 😀
keby aj kila šli tak dole rychlo ako chcem 😠

groka
6. jan 2011

@akika722 hej mam,ale tam ked nieco donesiem tak to posielaju na obhladku prachy mi nevratia a takto v inom obchode sa mi hned na mieste na to pozru a vratia prachy ak to nejde ci vymenia tovar

groka
6. jan 2011

@akika722 dufam ze mi povies vahu a kolko mas navyse 🙂

groka
6. jan 2011

@akika722 nie nevidela som ju len mm ju hned zatrhol tu vahu z lidla

groka
6. jan 2011

a vyjadrite sa mi niekto potom k tym odstavenym pomarancom 😉
idem spravit zeleninkovu polievocku mm je doma tak mu deto ide zavesit maly aj tak tukenzuje tu so mnou 😅

akika722
6. jan 2011

@groka vahu uvidiš v tabulke 😅 ani mm nevie vahu a nevedel ju ani ked som bola tehotna...tajim tajim,ja sa nenormalne hambim 😔 ale možem si za to...sice ked spočitam obe tehotenstva tak som za obe spolu pribrala 38kg 😲 😲 😲

jojina11
6. jan 2011

ahojte dobré ráno, raňajky zmáknuté a už aj nejaká tá vodička 🙂
@ivana82 fajn, že ti je už lepšie, neboj rýchlo nabraté kilá pôjdu rýchlo dolu
@yennn vieš , že si s tou digi váhou mala pravdu, dnes tam bolo úplne iné číslo ako včera, ani nebudem hovoriť, len nech to vydrží až do pondelka, 😀
@groka no je to riadny zaberák, keď máš pred sebou sladkosti a nedať si, však? my už našťastie koláčiky nemáme ale salonky ešte hej a hodne, takže ja mám tiež čo robiť, aby som sa udržala, darí sa mi,. z čoho mám veľkú radosť 😀 😎

akika722
6. jan 2011

@groka ja myslim že ak to odšťaviš doma je to 100% tak do obeda možeš kludne/moj nazor/ale ja osobne by som džus z obchodu nepila/asi preto že mi nechutia 😀
aj ja idem urobiť kuraciu polievku 😎

elen58
6. jan 2011

Dobry den prajem všetkym dievčata,tak včera sme sa vratili a už možem opet sledovat čo sa deje a hlavne zase dačo zhodit,pretože vianoce u mna neostali bez nasledkou ale ved uvidime do pondelka sa možno podari dačo malo zhodit,aspon na tu vahu s ktorou som odchadzala na Sr.Poviem vam taky frmol že sledovt pitny režim,a jedlo nebol naozaj čas navyše nam na Sr ochoreli detičky takže žiadna slava,snad sa tu pomaly zrovname a bude dobre a čo vy baby idem dačo počitat čo sa dialo ahojte 🙂

akika722
6. jan 2011

baby mám otazku...mate nejaky časovy interval kedy jete???napr každe 3 hodky?možno som sa to už pytala ale myslim že som sa nedozvedela...či len stači 5x denne...naposledy jem do tej 18tej,potom už nič,vobec nič,max voda čaj..dik 😵

elen58
6. jan 2011

@akika722 ahoj tak jeme zhruba každe 3hodiny
🙂

elen58
6. jan 2011

Ozaj babulky všetko dobre do Noveho roku,hlavne vela sil aby sa nam darilo chudnut a boli sme zdravučky my aj naše detičky a zdravim všetky nove spolubojovničky kukam že sa to poriadne rozrastlo za tu dobu čo som tu nebola 🙂

akika722
6. jan 2011

@elen58 ahááá..takže budem musieť pozerať na čas..doteraz som nepozerala...nič to,napravim... 😉 dik

akika722
6. jan 2011

@elen58 aj Tebe 😵
no,potebujeme pozhadzovať po detoch a po Vianociach pneumatiky/zimne za letne/ 😀

adky
6. jan 2011

@katusradus
@jojina11 dakujem 😀

elina313
6. jan 2011

Kočky máááááááám váhu 🙂 v Lidli majú teraz za 9,99 € no nekúp to :D

elina313
6. jan 2011

@akika722 to je pekné, že zimné za letné, je nechcem letné 😀 😀 😀 ja chcem byť električka 😵 😵 😵 bez pneumatík 😅

akika722
6. jan 2011

@elina313 ano idris pisala dnes že maju..ako vyzera?pytala som sa,nadozvedela som sa a letak nemam 😒

ale take letne...take do plaviek 😀 peknéééééééééé

elina313
6. jan 2011

@akika722 chcela som Ti ju poslať a neviem ju nájsť, ešte včera tu bola.... stiahla som Ti ju z rakúskeho katalógu, podľa mňa ju ešte musia mať, včera som ju kúpila
http://www.lidl.at/cps/rde/xchg/lidl_at/hs.xsl/...

akika722
6. jan 2011

@elina313 nič neukazuje,treba sa tam nejak preklikať? 😅

elina313
6. jan 2011

@akika722 do kelu ....keď dáš www.lidl.at. tak hneď sa ti ukáže na takom malom obrázku skús tak

elina313
6. jan 2011

@elina313 ide to ?