Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
dobre ranko kočky 😵
teraz som vstala a pritom som dnes s detmi sama doma 😀 krpec spal a Paťko sa bavkal sam 😀
oblubila som si biele nizkotučne acidko aaaa mrkvu 😅
a niekto tu spominal že ma parny hrniec..bože ja som sa na neho tak namotala že ho MUSííííM MAť 😅 už som pozerala na nete a oznamila mm že ho chceeeem 😅
mm povedal ze di lidla vahu nehrozi kupit pokazi sa ako kazda vec z lidla a ked to budem chciet reklamovat je to na dlhe lakte takto pojdem do datatru ci nay a keby nieco vratia mi prachy ci vymenia 😉
a vyjadrite sa mi niekto potom k tym odstavenym pomarancom 😉
idem spravit zeleninkovu polievocku mm je doma tak mu deto ide zavesit maly aj tak tukenzuje tu so mnou 😅
ahojte dobré ráno, raňajky zmáknuté a už aj nejaká tá vodička 🙂
@ivana82 fajn, že ti je už lepšie, neboj rýchlo nabraté kilá pôjdu rýchlo dolu
@yennn vieš , že si s tou digi váhou mala pravdu, dnes tam bolo úplne iné číslo ako včera, ani nebudem hovoriť, len nech to vydrží až do pondelka, 😀
@groka no je to riadny zaberák, keď máš pred sebou sladkosti a nedať si, však? my už našťastie koláčiky nemáme ale salonky ešte hej a hodne, takže ja mám tiež čo robiť, aby som sa udržala, darí sa mi,. z čoho mám veľkú radosť 😀 😎
Dobry den prajem všetkym dievčata,tak včera sme sa vratili a už možem opet sledovat čo sa deje a hlavne zase dačo zhodit,pretože vianoce u mna neostali bez nasledkou ale ved uvidime do pondelka sa možno podari dačo malo zhodit,aspon na tu vahu s ktorou som odchadzala na Sr.Poviem vam taky frmol že sledovt pitny režim,a jedlo nebol naozaj čas navyše nam na Sr ochoreli detičky takže žiadna slava,snad sa tu pomaly zrovname a bude dobre a čo vy baby idem dačo počitat čo sa dialo ahojte 🙂
baby mám otazku...mate nejaky časovy interval kedy jete???napr každe 3 hodky?možno som sa to už pytala ale myslim že som sa nedozvedela...či len stači 5x denne...naposledy jem do tej 18tej,potom už nič,vobec nič,max voda čaj..dik 😵
Ozaj babulky všetko dobre do Noveho roku,hlavne vela sil aby sa nam darilo chudnut a boli sme zdravučky my aj naše detičky a zdravim všetky nove spolubojovničky kukam že sa to poriadne rozrastlo za tu dobu čo som tu nebola 🙂
@katusradus
@jojina11 dakujem 😀
Kočky máááááááám váhu 🙂 v Lidli majú teraz za 9,99 € no nekúp to :D
@akika722 chcela som Ti ju poslať a neviem ju nájsť, ešte včera tu bola.... stiahla som Ti ju z rakúskeho katalógu, podľa mňa ju ešte musia mať, včera som ju kúpila
http://www.lidl.at/cps/rde/xchg/lidl_at/hs.xsl/...
@akika722 do kelu ....keď dáš www.lidl.at. tak hneď sa ti ukáže na takom malom obrázku skús tak

http://www.pricemania.sk/katalog/osobne-vahy/el...
kuk na tuto ma zaujala