icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
6. jan 2011

@elina313 a kde si pisala zmenu jedalnicka? Neviem najst, prosim pripomen 😎

yennn
6. jan 2011

@elka74 no moja tak lahko z toho nevyviaznes 😠 menili vam internet ale vaha fungovala, nie? 😎 Tak pekne davaj sem! 😀 😀 😀 PS: neboj, asi iba traja ludia nepribrali.

betty21
6. jan 2011

@vejula aj ja teraz najradšej nosím tepláky ☹ ☹ ☹

betty21
6. jan 2011

@groka mi hovor, mňa potrápil žlčník aj počas tehotenstva tri krát, som myslela že mi ho budú musieť dať von počas tehotenstva, ale ustáli sme to obidve

betty21
6. jan 2011

@jojina11 no už je lepšie, som si to vyhrievala a asi to pomohlo a dúfam že zajtra dorazí tá váha a nenaváži mi viac ako tá ručičková, lebo budem moc smutnááááááá ☹ ☹ ☹

akika722
6. jan 2011

@yennn ja biele pečivo moc neusím,,čim viac !zrniečok tym mi viac chuti..ale na večer sa zrieknem teda poobede,ked schudnem 20kg/už mam vahu ☹ /tak potom 😔

jojina11
6. jan 2011

@betty21 no najprv mi viac a potom mi menej, uvidíme ako to bude v pondelok 😀

gajana1
6. jan 2011

Ahojte tak už mam váhu a môžem začať chudnuť 😉

babuľky ked sa vám chce tak zahlasujte ďakujem

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=14857497...

jojina11
6. jan 2011

@gajana1 tak to je fajn, aj ja som si včera priniesla novú 🙂

gajana1
6. jan 2011

@jojina11 dufam že pôjdu kilečka čím skôr dole

jojina11
6. jan 2011

@gajana1 no ja by som to tiež chcela a naozaj sa snažím preto robiť všetko, ale vieš, sem tam zhreším

vikykis
6. jan 2011

ahojte babulky
my sme sme stale chory uz obidvaja drobci, celu noc sme sa nosili na rukach takze rano som az zaspala ked si manzel zobral malych a spala som az doobeda takze dnesny pitny rezim bieda

@yennn prosim ta moja ja nebudem moct v pondelok nahlasit vahu kedze nemam doma kvoli sviatku mi pride cca az v stredu mi pisala ta pani a mam iba u svokrovcov a tam nepojdem ked su mali chori len ma prosim nevyhodte s tabulky napis mi tam trebars rovnaku dakujeeeeeeeeeeem

vikykis
6. jan 2011

@gajana1 ty mas len 22? a 3 dietky a tak maly vekovy mas moj obdiv
ja pri mojich ledva zijem

gajana1
6. jan 2011

@vikykis no len 22 a každy mi tvrdil pri 3 detoch schudneš a ja naopak

jojina11
6. jan 2011

@vikykis nech sa ti detičky čím skorej uzdravia 🙂

elka74
6. jan 2011

@yennn mám novú digi váhu a ukazuje 102,2.. tak som to skoro udržala 🙂 len som myslela že ma už nebudeš pridávať a prerábať tabulku koli mne. no miery neviem, lebo meter sa predomnou skrýva. a moj ciel do 31.3.2011 .. 🙂 chcela by som sa dostať pod 95, takže dáme 94. 🙂 🙂 🙂 huráá do toho 🙂 🙂 🙂 😀

mykky
6. jan 2011

Ahojte, ja sa tiež snažím, ale tie sviatky mi do toho pobabrali. 😖 Pred otehotnením som mala 52kg, pribrala som 20 kg, po pôrode som mala 62kg. Kojila som, ale pribrala som 3kg.Do sviatkov sa mi podarilo vrátiť na 62, ale pribrala som cez sviatky 2 kg. Skáče to hore-dole ako v začarovanom kruhu ☹ . Mám síce problémy so štítnou žľazou a to tiež brzdí moju líniu, no dúfam, že od nového roka to dokážem. 😉 len potrebujem motiváciu a pevnú vôľu. Pomooooc.... 😲

idris
6. jan 2011

@akika722
@groka dnes som zistila ze to platilo pre minulý týždeň 😒 a dnes ich už nemali aspoň u nás v TV a boli presklenné s bielou

inak dnes som strašne smutná postavila som sa u mamy na váhu a ta ukazuje o 2 kg viac ako u svokry 😒 😒 no a ešte ma viacej mrzí že vôbec sa nestravujem nezdravo a stále priberám , nič sladké, nič vyprážané, nič údené či presolené 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 už čakám na výsledky štítnej žľazy a endokrinológiu 😔 😔 😔 😔

akika722
6. jan 2011

@idris moja dnes som s mamou pozerala letak kaufland od dnes je tam vaha za 7,99eur 😉
inač ta štitna..o tom som zvažovala už po Paťkovi ked sa nrodil a nevedela som zhodiť..pri kom si bola?a objednavala si sa?

idris
6. jan 2011

@akika722 Ani no netuším ako sa vola ja nie som na mená len viem kde sídli 😅 😅 😅 ako krvné testy som mala v norme ale pre istotu ma poslala aj ďalej

yennn
6. jan 2011

@vikykis ok zapisana rovnaka 🙂

@elka74 neboj neprerabam kvoli tebe tabulku, len som doplnila chybajuci udaj a uz je vsetko na poriadku 😉

@mykky vitaj v nasej teme 🙂 Pevnu volu tu zial nenajdes, ale motivaciu snad trosku ano - velmi pekne nam to tu spolu ide, uz chudneme stvrtroka a zhodili sme takmer sto kil spolu, kocka co je z nas najuspesnejsia dokonca aj 20 🙂 Takze drzim palce nech sa ti dari, a neopustaj nas 😀

akika722
6. jan 2011

@idris a objednavala si sa k nej?ako dlho si čakala ak ano?vraj sa tam dlho čaka/objednanie/poslala ta tvoja dr???kde ťa teraz poslala???žeby som skusila? 😕
a tu vahu skus kaufland,mne sa vyzorovo zda uplne rovnaka 😉

mykky
6. jan 2011

@yennn A ako sa dostanem do vašej tabuľky, či už je neskoro?

pandrholka
6. jan 2011

ahojte žienky....som tu nová, iba dnes som objavila túto tému...trápi ma to isté čo vás, ako schudnúť???...u mňa to bolo v pohode, v tehotenstve som pribrala 13kg a keď sme sa vrátili z pôrodnice a doma som sa hodila na váhu tak som celých tých 13 kg mala dole...skoro som od šťastia vyskočila z kože 😀 ...asi tak dva mesiace sa to držalo na dobrej váhe, ale potom prišiel nejaký zlom a ja som začala priberať...dnes mám na sebe navyše od váhy po pôrode 9kg 😠 ....nedá sa vás dočítať, ale veľmi moc by som bola vďačná, keby sa tu našiel niekto kto by mi trošku pomohol s mojím trápením...že čo jesť čo nie, kedy je to vhodné jesť a kedy nie...koľko vody piť (tej aj teraz pijem mnoho), či len čistú z vodovodu abo môže byť aj drobček...ďakujem za všetky rady 😉 ...verím, že sa nám všetkým podarí dostať tam kam chceme 🙂

jojina11
6. jan 2011

@pandrholka
@mykky ahojte dievčatá a vitajte, najlepšie na otázky vám asi odpovie @yennn ona je taká veľmi dobrá duša a hlavne o chudnutí veľa vie 🙂 😉

pandrholka
6. jan 2011

@jojina11 ďakujem ti za privítanie a aj za radu na koho sa obrátiť 😉 🙂

katrin31
6. jan 2011

ahojte..mozem sa k vam aj ja pridat? pred tehotenstvom som mala okolo 52 kg, pocas tehu som pribrala na 62, ked som prisla z porodnice tak som mala 56 a islo to postupne dole na 53, ale po mesiaci to zacalo stupat, teraz mam 56 a zacinam byt zufala, lebo pri mojej vyske 165 je to vela..chcem schudnut na 50 a chcem si to aj udrzat..dufam,ze mi to s vami pojde lepsie

yennn
6. jan 2011

@jojina11 díky, to bolo velmi mile od teba 😉 A co takto sa spytat uspesnejsich? Vobec vam nevadi ze ja sa tu flakam a chudnut som prestala tak pred mesiacom? Co ak to vsetko cim vas tu krmim su len blaboly, hm? 😀 😀 😀 Keby to rozpravala @adky clovek by jej viac veril, nez mne 😀

ale nie... @pandhrolka vitaj 🙂 , ja ti preposlem IP co som si vcera pisala s jednou kockou, som jej to vsetko podrobne tam vysvetlila. Ale inac velmi vela info najdes na www.chudnutie-ako.sk , ja tam dodnes cerpam info. A co sa tyka vody, neviem co je drobcek. Ja pijem vodovodnu vodu. Tak idem na tu IP 🙂

yennn
6. jan 2011

@katrin31 jasne ze ti to s nami pojde lepsie 😀

adky
6. jan 2011

@yennn Co zas ja? 😀 Ved aj ty mas kopec zhodenych kil za sebou a o chvilu budu dalsie 😀