Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@idris 😉 no je to zaujimave pozriet si, co ma priblizne kolko kalorii, si potom rozmyslis, ci si to das a ten glykemicky index je tiez dobry v tom, ze je zbytocne jest veci, z ktorych budes zbytocne hladna 😉 snad to niekomu pomoze
@yennn pozeram, ze jedine, ked tabulku robis, tak ju na chvilku nenechas accessible to anyone with the link, kym ju budeme robit, lebo je tam moznost, ze das niekomu pristup na editovanie, vtedy zvolis private a mozeme dopisovat spolu 😉
@katkav vies co o to editovanie uz ani tak nejde, to uz su dve minutky kazdy tyzden... ide skor o to ze nahodenie na zaciatku chvilku trva - tiez ani nie tabulka, ale graf lebo tam mam iny zdroj udajov, takze vlastne kazdy tyzden nahadzujem dvakrat ten udaj, no a potom kopirovanie vzorcov (ja blba ze som ich tam vobec davala... iniciativny blbec horsi nez triedny nepriatel 😀 😀 )....
cojaviem, jedine ze by si niekto naozaj dal na starosti, ze si spravi samostatny subor a odteraz novacikov preberie...
@katkav problem je ten ze ja ju robim u seba, a nie na googli. Uz som vam pisala, ze kazdy tyzden davam novy link, pretoze nechcem aby sa niekto hrabal v nasich starych udajoch. Ved za chvilku uz budeme mat 80 kil 😝 a nechcem aby niekto po dvoch rokoch vedel ze sme mali 100 😀 takze vzdy tie stare subory odtial vymazem a uploadnem nove... nedavam update toho dokumentu, ani ho neupravujem na nete...
@jojina11 na tých fotkách si úplne iná,taká staršia,ale to asi tie vlasy 😵
@katusradus no hej asi áno, ale čo , veď budem mať 40,vek neoklameš, a život to niekedy neuľahčí,takže potom sa to len niekde musí odzrkadliť
dobre žienky pôjdem ja asi spať
@mykky nie je neskoro, doteraz sa baby do tabulky pridavali aj priebezne, nie je ziadna uzavierka, ale budem uprimna, je nas uz dost vela a ja tym pondelok travim dost vela casu. Nechcem ta odradit, pockaj mozno nieco vymyslime, mozno si citala nasu diskusiu o tom ze by sa tabulka rozdelila na dve a dalej uz by pokracoval niekto iny ked sa budu pridavat dalsi novi ludia (na novy rok pribudlo 8), predpokladam totiz ze to aj dalej pojde takymto tempom a ked nas bude 80 (je nas 37) tak sa obavam ze nemam sancu 🙂 Vydrz daco vymyslime, ok?

@idris sa potešia..a domov vas hodi Rudo st. 😀 😀 😀 nezabudni vela vela vody a uteračik 😉