Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
dobre babulky moje, idem spat, snad mi prejde ta chut na chipsy a podobne somariny, z ktorych sa pribera a snad sa dokopem uz zajtra poriadne sa zahryznut do chudnutia 😉 dobru nocku 🙂
idem aj ja babule,zajtra ma čaká velké varenie a oslava dobrúúú
inač baby JA KONČÍM S CHUDNUTÍM ! Tamtadadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Intro: moja vaha vazi naozaj dobre, zakazdym rovnako, takze nerobi ziadne fory. A dnes som sa vazila nalacno, potom som sa sla napit (3dl vody) a ani neviem preco vratila som sa na vahu. A tu +0.5 ? Takze ak ma pamat neklame, na fyzike sme sa ucili ze liter vody vazi jedno kilo. Pocitajte so mnou. Ak moja vaha odvazi tri deci vody na pol kila, to znamena ze ja v skutocnosti nevazim 90 ale nejakych 60 kil.
takze co z toho vyplyva? Ze uz nemusim chudnut 🙂))
kocky čafte, jak ja som zmagorena ze dnes volno ta ja ze nedela a ze rano vazime 🙂) ta len aby som v pondelok nezabudla
keby moja vaha vazila podla nalady, tak by to mnohe vysvetlovalo, sak ja nic nejem, ja aj zo vzduchu priberam, ja chudatko neviem uz co mam robit a preco tak vela vazim 😀 😀 😀
ale nie...
@adky 😀 sak dobre dobre uz som ticho, sak vies ze furt mi to dako nejde do hlavy tych tvojich 20 kil. Ale neboj, ja sa pridavam, takze pojdeme dalej spolu, sice uz ta asi pri tvojom tempe nedobehnem, ale tentokrat ja budem dychat na krk tebe. A ber to tak ze som si ta pockala, aby som nemala voci tebe nespravodlivy naskok 😀 😀 😀
moja rucickova vaha nikdy nebola problem - vsetci vravia ze rucicka sa kolise tam a spat a zase nazad a nevedia kde sa traslavo zastavi... to ja ked sa postavim na rucickovu vahu, rucicka skoci za sekundu presne na to miesto kde ma a odtial sa ani nepohne, aby som ani nahodou nepochybovala kolko vazim 😀 😎 😝

@katusradus @ivana82 dakujem dakujem, tentokrat uz to nefotil profesional, a styling som si tiez robila sama, takze uz nezavádzam ze som krasna, tak ako predtym (ale som sa poctivo priznala 😉 ) Foto z vianocnej firemnej party 2010