Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@jojina11 co sa tyka kadernicky, tak to mas pravdu, ako som uz tu pisala u mna kratke vlasy vobec nie su novinka, ale ked som si strihla po porode tie dlhe a skratila, tak asi o mesiac som dosla na to ze to bola blbost - lebo dlhe idu do spony, ale kratke treba udrziavat a strihat raz za mesiac ... CHUPS 😀 , to som nedomyslela
Drzim palce na zajtrajsiu oslavu, vidis vianoce su za nami, ale furt nas daco pokusa ☹
@katusradus dík 🙂
@katusradus existuje aj piata http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1591/pi...
mna by to tiez nenapadlo keby to nemali uz dve deticky mojich kamosiek
@pandrholka aj mne to dnes to vyslo ze som na tom dobre..tak ma to motivovalo este viac..
babulky-chudulky, ale musim povedat ze aj ked sme sa dnes trosku potrapili s mojim zlatickom, a bola to pre mna premiera (este preckat noc), tak aj napriek tomu som sa dnes celkom drzala a nepapala som nic co by som nemala, pila som v poriadku, aj som 5x papala. A prave som bola na terase po kolaciky a na objednavku som mamine dala na tanierik 2 a muzovi 2 - a pekne som ich tam aj isla vratit, vobec ma nelakali. No... trosku ano, to by som klamala. Take mini sado maso 🙂
... lebo podla vzoru ktory tu uz mnohokrat bol, som si rano povzdychla, ked sme zistili teplotu, ze "no zbohom dieta"...
božéééé my sme tu naozaj dedina, u nás nijaká zelenina, nič ani paradajky, ani paprika, , proste hrúza
Ahojte dievcata 🙂 Ako sa vam dari?Ja dnes dost blbo,starva nastihala som,lebo sme dnes behali po obchodoch,vybavovacky od 10.00 hod 🙂Prisli sme domov o 16.00 hod,ale aspon pitny rezim som zvladla
Vidim novu fotku @yennn ,ty si sa dala ostrihat?Vyzeras tam vyborne.Siesta choroba to je teraz nejak dost rozsirene,aj znamych malinky to mal.Nech sa malinky skoro vystrabi.
Ako ty s tymi probiotikami,je ti lepsie?
@jojina11 My zajtra tiez mame doma oslavu,tak sa musim drzat,lebo v pondelok nech na seba nenadavam.
vas docitat, dava zabrat 😀 no zvladla som to a idem hned na vas s otazkou - zajtra mame navstevu a ako obed som zvolila - knedlik, cervenu kapustu a pecene masko...mozem iba tu kapustu, nie? ci si mozem odkrojit aj kusocek maska??? 😅 😅 😅
@katusradus sme prisťahovalci a v nemocnici na lôžkovom, 😀 kto sa neopýta , nič nevie 😀

@yennn čo je to šiesta choroba??