icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
7. jan 2011

@yennn čo je to šiesta choroba??

yennn
7. jan 2011

@jojina11 co sa tyka kadernicky, tak to mas pravdu, ako som uz tu pisala u mna kratke vlasy vobec nie su novinka, ale ked som si strihla po porode tie dlhe a skratila, tak asi o mesiac som dosla na to ze to bola blbost - lebo dlhe idu do spony, ale kratke treba udrziavat a strihat raz za mesiac ... CHUPS 😀 , to som nedomyslela

Drzim palce na zajtrajsiu oslavu, vidis vianoce su za nami, ale furt nas daco pokusa ☹

yennn
7. jan 2011

@jojina11 3 dni horucky bez akychkolvek dalsich priznakov a na 4.den sa vysype (to trva od par hodin do 3 dni) a je koniec, akonahle sa na tvari objavi vysyp, tak horucka ustupi a ako mavnutim zazracneho prutika je po chorobe

jojina11
7. jan 2011

@yennn tiež mám dilemu či skrátiť, lebo nosím vypnuté či len nezafarbiť , ale to je iná téma a zajtra sa teda musím riadne zaprieť, ale ja to zvládnem, som pevne rozhodnutá

yennn
7. jan 2011

@vikykis @jojina11 svietilo mi to aj s ciarkou 😉

@mia258 ahoj, precitaj si par stran dozadu, @adky tam zrovna popisuje svoj den 🙂

@katusradus blahozelam, sme na teba hrde 😀

yennn
7. jan 2011

@jojina11 napisala si to tej @mia258 vyborne a vobec niet k tomu co dodat 🙂

jojina11
7. jan 2011

@yennn dík, nalepila sa na mňa teoria od teba, ešte to všetko musím dať do praxe 😀

akika722
7. jan 2011

@yennn držim palce nech je už drobček ok 😉

yennn
7. jan 2011

@akika722 dakujem 🙂

jojina11
7. jan 2011

@yennn to som nevedela. že vôbec niečo také existuje, aj keď môj syn má teploty od pondelka a nič iné, žeby aj on? 😀
ale nie, koniec srandy, asi sú to nejaké virozy.... pluhy akési,he, heš od našich detí 😠 😠 😠

katusradus
7. jan 2011

@yennn šiesta choroba..to som ešte nepočula,ani tie príznaky 😕 tak nech to rýchlo prejde!@jojina11 držím palce na zajtra

jojina11
7. jan 2011

@katusradus dík 🙂

yennn
7. jan 2011

@katusradus existuje aj piata http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/1591/pi...
mna by to tiez nenapadlo keby to nemali uz dve deticky mojich kamosiek

yennn
7. jan 2011

@jojina11 no neviem ktory z nich od pondelka teplotuje ale skor nez na siestu chorobu to skor vyzera na zapalene lytka 😝

katrin31
7. jan 2011

@vikykis velmi dobra kombinacia je mrkva, kapusta biela a cervena..fajneeee

katrin31
7. jan 2011

@pandrholka aj mne to dnes to vyslo ze som na tom dobre..tak ma to motivovalo este viac..

jojina11
7. jan 2011

@yennn si ma rozosmiala , možno aj, myslela som na toho najmladšieho 😀

yennn
7. jan 2011

babulky-chudulky, ale musim povedat ze aj ked sme sa dnes trosku potrapili s mojim zlatickom, a bola to pre mna premiera (este preckat noc), tak aj napriek tomu som sa dnes celkom drzala a nepapala som nic co by som nemala, pila som v poriadku, aj som 5x papala. A prave som bola na terase po kolaciky a na objednavku som mamine dala na tanierik 2 a muzovi 2 - a pekne som ich tam aj isla vratit, vobec ma nelakali. No... trosku ano, to by som klamala. Take mini sado maso 🙂

yennn
7. jan 2011

... lebo podla vzoru ktory tu uz mnohokrat bol, som si rano povzdychla, ked sme zistili teplotu, ze "no zbohom dieta"...

jojina11
7. jan 2011

@yennn my vieme, že ty vieš, ako na to....sado maso

akika722
7. jan 2011

@katrin31 mňaam kapustu už mooožem aj ja..bežim zajtra do obchodu 😀

akika722
7. jan 2011

@yennn ja som dnes dostala taaaaaaaaaaaku chuť na sladkeee...stresy stresy.maly reval cely deň.nevedel zaspať/asi zuby/potom staršiemu zmizla flaša s ktorou zaspava 🙄 dala som acidko

jojina11
7. jan 2011

božéééé my sme tu naozaj dedina, u nás nijaká zelenina, nič ani paradajky, ani paprika, , proste hrúza

katrin31
7. jan 2011

@akika722 je to vyborne a k tomu nastruhana mrkva a na to posypat trosicku struhaneho syra..paraaada

ada001
7. jan 2011

Ahojte dievcata 🙂 Ako sa vam dari?Ja dnes dost blbo,starva nastihala som,lebo sme dnes behali po obchodoch,vybavovacky od 10.00 hod 🙂Prisli sme domov o 16.00 hod,ale aspon pitny rezim som zvladla
Vidim novu fotku @yennn ,ty si sa dala ostrihat?Vyzeras tam vyborne.Siesta choroba to je teraz nejak dost rozsirene,aj znamych malinky to mal.Nech sa malinky skoro vystrabi.
Ako ty s tymi probiotikami,je ti lepsie?

@jojina11 My zajtra tiez mame doma oslavu,tak sa musim drzat,lebo v pondelok nech na seba nenadavam.

akika722
7. jan 2011

@katrin31 mnam už sa tešim..a mam večeru na zajtra 😎

jojina11
7. jan 2011

@ada001 tak budeme na seba myslieť? ako tam slintáme nad plným stolom "dobrôt"

ivana82
7. jan 2011

vas docitat, dava zabrat 😀 no zvladla som to a idem hned na vas s otazkou - zajtra mame navstevu a ako obed som zvolila - knedlik, cervenu kapustu a pecene masko...mozem iba tu kapustu, nie? ci si mozem odkrojit aj kusocek maska??? 😅 😅 😅

jojina11
7. jan 2011

@ivana82 neviem prečo by si mäso nemohla,ale knedlu by som si ja už nedala

katusradus
7. jan 2011

@yennn ja som tiež teraz balila do mrazky zákusky a tortu a odolala som,len prsty som si oblízala mnáááám
@jojina11 vy ste sa do Zikavy pristahovali alebo odtial pochádzaš? a ked si tu v Lv robila tak na lôžkovom alebo v ambulancii?no čo,som zvedavá 😝

jojina11
7. jan 2011

@katusradus sme prisťahovalci a v nemocnici na lôžkovom, 😀 kto sa neopýta , nič nevie 😀