Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@akika722 dúfam, že sa mi to teraz s vami podarí 😉
@michaelapillarova
@ivana82 no tak to máte super motivácie, ja ich mam tiež dosť, stretnutie po 10 rokoch zo strednej a nechcem tam vyzerať ako hrošica 😝
@akika722 mozme byt uz znovu tehotne, lebo moj muz uz chce, povedal aby sme aj my mali druhe, aby nebola smutna, tak mu vravim, musim najprv schudnut
@michaelapillarova zbytocne rozoberat co by si na jej mieste robila. No ja by som sa po troch mesiacoch isto nevydavala, ale take je v bratislave povolene. Dalej na vychod sa to asi moc nepatri, co? 😉
Ale k veci - zakusni sa do toho a na svadbu pojdes ako 62-kilova. Co si oblecies?
@yennn ďakujem za privítanie 😉 budem poctivo čítať
@michaelapillarova to sa ani neoplatí moc chudnút ak chceš hned druhé 😉
@mirmaj jasne ze sa ti podari, len sa netreba vzdavat, najviac sa tesime na pondelky, aspon ja
@michaelapillarova ja už nieeee ☹
@mirmaj tak stretavka zo strednej? Uf tak tieto mindraky mam nastastie uz za sebou. Kedze som sa davnejsie rozhodla ze si s tymi ludmi nemam co povedat a hodina o tom kto kde robi a kolko ma deti nie je mnou preferovany sposob travenia casu, tak toto uz nemusim riesit 🙂
Ale chapem ze to pre niekoho moze byt silna motivacia 😉
@yennn aj u nas je to povolene, ale vies ako je to na dedine, kazdy ohovara, no neviem co si obleciem , musim si kupit nejake saty, dufam, ze budem mat 62 kil
@michaelapillarova pondelky sa vážite?
@yennn to si pekne napísala 😉 no ved uvidím ako to dopadne
@mirmaj ano pondelky
@mirmaj no tak chcela bysom nieco zhodit, keby som teraz otehotnela, tak neviem kolko by som potom zhadzovala
@akika722 uz nie? Mas dve deticky, tak to je super
@michaelapillarova a každý pondelok? no tak ak ti do 62 kg chýbajú len 4 kilá tak to veľa ani nemusíš 😉
@michaelapillarova aj ja chcem 62kg 😠 😝
@michaelapillarova tretie bohužial nemožem ☹ aj keby som chcela dievčatko/sice aj Samko mal byť do pooooslednej chvilky dievčatko/však @mirmaj? 😀 😀 😀
@mirmaj ano kazdy pondelok sa vazime, no tak chcela by som aj viac schudnut, len do tej svadby mozno staci aj na 62, chcela by som mat 55 ako za slobodna 🙂
@mirmaj Ahojček aj ja ako týždňový nováčik ťa vítam 🙂 🙂 🙂
vidím, že sa augustové miláčiky pridávajú 🙂 a aj ja mám Tamarku, akurát má už 9 rokov 😀
Iba som Ti chcela povedať, že sa racionálne stravujem od pondelka, kočky sú tu veľká motivácia a vždy keď som niečo schmatla do ruky, tak som si spomenula o čom si tu píšeme a pekne som to odložila 🙂
Práve som si dorobila graf svojej váhy, kúpila som si váhu a dnes som za 3 venčeky dostala od kočiek trest 20 drepov, tak som si ešte pridala 100 brušákov.
Od pondelka jem zdravšie, dávam si pozor na pitný režim a cítim to na splasnutejšom brušku, fakt je to úžasný pocit.
Momentálne mám 67,6 kg a chcem schudnúť na 54 kg, takže musím zamakať 🙂 🙂 🙂
Držím Ti palčeky a hlavne v prvé dni sem choď dosť často, veľmi to motivuje....
@akika722 fakt, ste mysleli, ze dievcatko a sa narodil chlapcek?
@michaelapillarova hej,3x 3Dčko že dievčatko a bum sekcia a ono to je chlapček 😀 😀 😀
@elina313 fakt, ked viac pijem, tak to brusko je mensie
@akika722 super 🙂
@akika722 v dnesnejdobe, hlavna vec nech je zdrave
@michaelapillarova aj som rada že mam doma chlapov,ale dievčatkoooo..mam kopu sponie gumiek/že pre Samka 😀 😀 😀 /som sa tešila že budem paradiť
@mirmaj nedovoliiiiiiim ti,neboj 😀

@mirmaj vitaj, drzim palce, s nami sa ti podari. Tak prozatim citaj citaj a ak aj po precitani nebudes vediet, spytaj sa 😉