Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@michaelapillarova dobrúúú
idem aj ja spať, ahojte kočky dobru
@akika722 Vidis, a ja som sa takto dopracovala k dievcatku, cele tehu ze chlapec, v porodnici pri sekcii ma rodili lekar s lekarkou a lekar ze, tak, mate chlapca, lekarka uz na odchode, ze co? Ved je to dievca. A lekar, ved tam cosi viselo loooooooooooool Moze sa stat vselico cha cha
No, teraz pozeram ten lidl, tie parky maju pod 1000 kj na 100g, co su rovne dva parky, moj muz ma asi od lasky zje 🙂
@michaelapillarova ale stojí to zato, váha ide pomaličky dole, jupííí, dúfam, že to nepokazím
áááá dobré ranko 😎
kockyyyyyy, idem piect narodeninovu tortu pre nasu princeznicku, pomooooooooooc. myslite na mna. 😀
@katusradus vaaaaaaau,no vidis,ty si to ZVLADLA !!! To je silna pevna vola,takto s anaucis prekonavat kazdu jednu osvau,je tazke si nedatm,ale este tazsie dat,ale len kusocek a potom STOP .... 😀
@akika722 nie,zadkom som este nepohla 😀 len teraz v zime som sa vyblaznila pri sankovani s malou (trahat ju do kopaca da zabrat),ale neda sa to nazvat cvicenim,o 3 dni mi skonci menzes,chcem cvicit aspon brusaky a nieco na vnutorne stehna-na nich mi uz koza zacala ovisat a nepomaha na tie stehna ani krem na spevnenie,ale na brucho mi pomohol-nic mi neovisa,len je este furt jak zelatina 😀
@adky fuuu tak bez cvičenia tolko dole dať,klobuk dole...ja od utorka chcem pravidelne chodiť na zumbu/pama som isť piatok no nevyšlo mi to /tak som zvedava čo to so mnou urobi...už som chodila pred tehotenstvom aspoň som sa odreagvala..no ako budu reagovať deti že mamina odišla? 😀
@adky na začiatku by si možno nestihala ale po takych 4hodiach by si skakala ako kengura 😀 ja som chodila s kmotrou a kamoškami aspoň bola sranda sme sa postavili do zadu,pre istotu 😅 skakali sme ako prišlo...a potom sme už vedeli všetkéééé kroky,nafuneli sme sa ale vypli sme od starosti
@akika722 ja som včera nestihla prísť na čas, už bolo všetko pozamykané a v hale sa svietilo a hrala hudba ☹ ☹ ☹ tak snáď v utorok ... ale hneva ma to ze na nete majú napísané iba športová hala a nie aj Komenčák 1 😠 😠 😠 😠 ... ale tak som bola v Kauflande kúpila som váhu a minula peniaze 😀 😀
@idris ja som ani nevedela moja,včera som pisala k večeru s byvalou spolužiačkou ona chodi len utorkami do športovej a že piatkami je na komenčaku..no ja som si to vobec neuvedomila 😕 ja som myslela že včera je utorok 😲 truba 😔
ok..tak pojdeme ten utorok do športovej..dufam cica že planuješ chodiť pravidelne???samozrejme ak Lili dovoli 😀

@elina313 @yennn dobrúúúúú