Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn ,presne aj ta psychika trpi u tych obeznych ludi.A ešte ked si tak aj niekto povie čo sa furt napchava že: Ved žijeme len raz! ten vyrok milujem.Ved prave preto by sme mali byt k svojmu telu a zdraviu zodpovednejši.Nie? To su tupci niektory ludia.Jaska už sa važim len v pondelok rano a uuuuuplne naha 😀
@bubinko83 V tom case som este chodila do skoly,takze na ranajky som nezjedla nic,ale do skoly som si zobrala 2 celozrne rozky s cottage chease,paradajkou a hyd. sunkou + jedno ovocie. Na obed len na kvapke oleja opecene hyd. masko spolu so salatom z kapusty,paradajky,mrkvy atd.....a na veceru tiez rozok bud s tofu alebo cottage,alebo sunkou a zelenina k tomu..........nic som neratala,vedela som,ze moj prijem nepresahuje 5 tisic,vedela som,ze ovocie mozem len z rana-v prvej polovici dna,potom uz nie....a pila som veeeela vody-a necvicila som vobec-za cely cas som ani palcom nepohla 😀
baby ved vas musia inšpirovat už len tie fotografie.Je to užasne vidiet ,že sa to da a ako krasne ste schudli.Neklamete ako v tych reklamach na pripravky na chudnutie kde uakzuje to "pred a po" tomu ja vždy neverim.
@adky ,mne tam podla BMI indexu napisalo:
Normálne, bez chudnutia by ste mali denne mali zjesť 9440 kJ, zložených z 52 gramov bielkovín, 405 gramov sacharidov a 64 gramov tukov. Pri tomto príjme by ste si mali dlhodobo udržiavať svoju hmotnosť a zdravie bez zmien.
ZNamena to že nemam presiahnut tu hranicu ked je tam napisane že normalne bez chudnutia???
@adky prva foto 09/2008 druha foto 12/2008. Od septembra do januara/februara som schudla cca 24 kil. Potom, ale to uz som ti pisala, som na lyzovacke dochramala nohu, takze som skoncila 7 tyzdnov na gauci - v case ked som mala udrziavat a pokracovat v cviceni. Takze som prestala cvicit a nejedla som pravidelne, lebo som sa nemala ako dostat do kuchyne ☹ A este som zistila ze som aj tehoska, takze potom z chudnutia nebolo nic ☹
A teraz som tu. Dnes mam o cca 11 kil menej nez na foto 1 takze nie je to take zle uz a uz ani nechcem aby som sa tam nikdy dostala.
A ako? 5x denne papat, racionalna vyziva, pitny rezim, 2-3x do tyzdna pohyb . Ziaden zazrak 🙂
kočky a kde su tie vaše rozmery v tej tabulke? Ma tak zaujma kolko meriate a važite aj vy? 😎
@bubinko83 nie su tam? Ja osobne som sa merala az neskor, lebo som nevedela najst meter (meranie u mna nikdy nebolo najdolezitejsie) a potom som si dopisala. Ale tabulka sa uverejnuje len raz tyzdenne, aby to bolo prehladnejsie, nech tu nie je X verzii, aj ked ju doplnam priebezne, ako mi kto co nahlasi 🙂 UZ SA TESIM NA ZAJTRA RANO ! 🙂
@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @maatkka @michele11 @katusradus
*************************************************************************************************
Výzva pre tých, ktorí ľúbia po uložení detičiek večer ešte čo-to schosnovať:
BABY DNES VEČER ŽIADNE PREJEDANIE, ANI JEDNA CHIPSA, ANI JEDNA KOCKA ČOKOLADY, ANI JEDNA LYŽIČKA ZMRZLINY.... posledná šanca ovplyvniť zajtrajšiu váhu !!! 😎
Teším sa! 😀 😀 😀 😀
************************************************************************************************
čaveees, takže už som doma... S manžom sme už za dobre, takže je to lepšie... No dnešok nebol moc ukažkovy, ranajky chlieb so syrokremom a tvrdym syrom na obed pečene masko s knedlou a kapustou olovrant banan na večeru jablkove kolačiky od svokry a jogurt... pomedzi to nejake tie oplatky kolonada-nemohla som odolať... Dnes ešte dam nejake to ovocičko a už bude stačiť
Na zajtra si moc neverim teda... ale čo ak som nepribrala aj to bude dobre 😝
tak to som aj ja zvedavá, zajtra sa ráno postavím na váhu a prídem to k vám zapísať 😀 ja som nejedla dnes sladkostí ani celý týždeň, iba piatok som mala taký blbý, a dopriala si čokoladku....na večeru som si dala šalát s pečivom, viem že nič moc, ale ešte si dám jablčko dnes.....fakt som zvedavá na zajtraješie ráno 😉
Tak pekný zvyšok víkendu ešte....pááá
Ahojte, uplnou nahodou som natrafila na tuto temu a vidim, ze tu riesite presne to co aj ja momentalne - po porode som prve 3 mesiace chudla a potom ma ovladla taka neovladatelna pazravost, ze uz zas priberam ☹ Potrebujem schudnut a preto by som sa k vam rada pridala. Mozem?
@vejula ani ja som dneska neodolala sladkemu dala som si 3 krowky polske.Ja so strašne lubim a svokra ma ponukla tak som neodolala.Ale aj tak som dobre obišla ,lebo keby sa nekontrolujem tak zjem aj cely balik.A teraz vyjedam namiesto chipsov ryžovy chlebik 😒 No nič moc ale tešim o tyžden na vahu.Ja sa važim až o tyžden ,lebo som neskoro s vami začala.
ahojte baby. mozem sa k vam pridat? nahodou som objavila tuto temu, no tiez neviem schudnut po porode, mala som cisarsky a kojila som bohuzial iba do 3mesiacov.. no a odvtedy sa s nazim zhodit,lae nedari sa.. pri porode som pribrala cca 20kg, no a z porodnice odisla iba o 5kg lahsia a neschudla som odvtedy ani 1kg :( neviem co robim zle. ak mozte radte 🙂 dakujem. pekny vecer.
baby a jedavate aj sušene ovocie? Možem aj večer?

@yennn ked schudnem tak ano 😀 😀 😀