Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie teraz trochu mimo rozdebatovanej temy, ale teba nelaka ten parny hrniec? Citam temu https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/ako-spravne-pouzivat-parny-hrniec/ a baby to tam strasne ospevuju. Bojim sa ze zas vyhodim peňáze za nieco co nebudem pouzivat, ale hrozne ma laka
@debbie aj ja milujem varenie, aj ked nie som velmi skusena. Vidis z tohto uhlu som sa na to nepozrela. No teraz som napriklad zufala z toho ako mam varit pre maleho, lebo som z tej mojej zdravej odtucnenej stravy uplne zblbnuta, a v roku nam dokina povedala ze uz mozme vsetko - lenze ja hrozne pouzivam rozne marinady, korenia a najma robim len kuracinu a pod. Vobec som v zivote nerobila omacku a pod. Tucne mlieko ani neviem ci v obchode maju ..... som zufala. Ale to patri do inej temy ☹
ok idem aj ja baby nech dačo do rana dame dole hihii papa a snívajte o tých sexi telííííčkach čo budeme mať v lete papa
😎

@yennn tých 10 je krááááása maš čas ja som to davala dole pomaly a hlavne až ked sa mi dalo cvičiť inak mi to nešlo vôbec 😉 a vidím to aj teraz tak ☹ ja musím cvičiť 😖