Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Aj ja uz idem, drobec sa kazdu chvilku budi mam pocit ze ani nema vyznam ist spat 😢
Ale ja zboznujem ked si vecer lahnem, a naozaj - zavriem oci a snivam ako budem stihla, vazne @debbie robim to kazdy vecer - je to taka moja chvilka ktoru mi nikto nevezme (a potom este tie dve rano a vecer pred zrkadlom xixixi 😀 )
dobru nocku babulky
brúúúúúúúúúúúúúúúú nocku 🙂
ahojte.....
ako??? 😎
@idris hej, tam som si to kupila, ale uz to ta baba nerobi, asi kvoli tomu, ze to nebol original ale iba skopcene, neviem. Vies, co ja to skusim este raz a potom ti to poslem, alebo pripadne ked mi to nepojde, tak ti to poslem, ale poctivo vratis, jo? Lebo pridem do Trebisova 😀 musim kupit DVD, na ktore to napalim.
@akika722 ja mam zumbu DVD ak budes chciet poslem ti postou hod mi do IP adresu
my sme teplotovali celu pod 39 sme sa nedostali
@yennn s tym pitnym si mala pravdu flakala som to doobeda a dohanala poobede a potom som v noci behala, dnes mam uz v sebe 1,5 l som zvedava ci sa dopracujem aspon k 2,5
uz som vycerpana z tych chorob ak nieje chory jeden tak druhy
@katkav mne zapis rovnaku vahu lebo ja vahu stale nemam doma uz som pisala tej predavajucej tak ze v pondelok poslem som zvedava
baby varim si brokolicu na obed V PARE 😀 😀 😀 😀 😀
že hrniec v ktorom voda vrie,na vrchu utierka/priviazana,na nej brokolička a prikryze hrncom naopak 😀 😀 😀 😀 😀
a ono to mäkne 😀 😀 😀
bože bay taku brokolicu som v živote nejedla...a ma normalne chuť..je pekna zalena ako čerstva a mäkkučka..mnam..a mam ušetreneeee za hrniec 😀 😀 😀
ahojte, ja sa nemám pochváliť akými úspechmi ako vy ☹ včera sme mali skoro celodennú návštevu a zlyhala som na plnej čiare 😢 ale po prečítaní vaších príspevkov sa samozrejme nevzdávam, vstávam a idem ďalej 😉 a verím že aj u mňa tie úspechy prídu a potom sa pochválim určite, jediné čo som dodržala bolo že som si nakúpila zdravé veci, len škoda že som pri nich aj nezostala 😠 😠
@debbie 😀 no,okrem silvestra som krizu fakt nemala a ani ten silvester neberiem ako krizu,chcela som si ho "uzit" a dovolit si vsetko,ke duz som sa cez vianoce drzala tak aspon v posledny den 🙂 chudnem,nejem tak ako niekedy a nevadi mi to,ale mozem ta ubezpecit ze jem 😀 len nie tolko ako pred 3 mesiacmi a ani nie to co niekedy 🙂
baby caute
dnes som sa odvazila,mam dole kilogramy tak som happy a jasne ze si na just nedam nic co este stale mame v chladnicke 😉
baby idem pozmyvať podlahy 😖
príííídem 😀 som zavislak 😅

dobru noc kočky