icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
8. jan 2011

@yennn tých 10 je krááááása maš čas ja som to davala dole pomaly a hlavne až ked sa mi dalo cvičiť inak mi to nešlo vôbec 😉 a vidím to aj teraz tak ☹ ja musím cvičiť 😖

yennn
8. jan 2011

@debbie teraz trochu mimo rozdebatovanej temy, ale teba nelaka ten parny hrniec? Citam temu https://www.modrykonik.sk/forum/recepty/ako-spravne-pouzivat-parny-hrniec/ a baby to tam strasne ospevuju. Bojim sa ze zas vyhodim peňáze za nieco co nebudem pouzivat, ale hrozne ma laka

akika722
8. jan 2011

@yennn asi je 😅
ok tak niť´č som sa nepýtala 😀

debbie
8. jan 2011

@yennn no ono je to taká ako keby špirálka mne sa to vždy rozmotá v šalatiku no je to mnamka ako lahodné kuracie masko no lepšie

debbie
8. jan 2011

@akika722 dik no to sme dali pre motiváciu hihihihi 😀

yennn
8. jan 2011

@akika722 netreba obdivovat, treba sa nechat inspirovat a zacat verit

akika722
8. jan 2011

@yennn už som čitala mne sa pači tefal vitamin+ 😅 a je tam aj sitko na ryžu

yennn
8. jan 2011

@akika722 ja som ho dnes videla v nayke mam pocit ze bol taky drahsi.... ale zase tiez nemam chut si kupit křáp, ked uz nech to stoji za to, nie,

debbie
8. jan 2011

@yennn nie lebo ja milujem varenie a možnosti a toto ja nemusím ja si viem nad parou uvariť aj v hrnci s parnou špiralkou alebo sitkom 😀 za tie peniaze si radšej pak kupim dačo pekné na seba žeby plavky a šaty na leto hihii

akika722
8. jan 2011

@debbie
@yennn no ja z vas nemožem...no motivacia OBROVITANSKA 😀

yennn
8. jan 2011

@debbie no problem so mnou, ja som stara konzerva, nez by som mala jest kraby ci ine morske potvory, obavam sa ze by mi radsej zacali hrkotat kosti

debbie
8. jan 2011

@yennn moj muž miluje dobré jedlo a s týmto by to akože nešlo drahoušku 😀 😀 😀

akika722
8. jan 2011

@yennn teraz je kdesi na akciu len za nejakych 51??

debbie
8. jan 2011

@yennn ja milujem a tuším tam mam aj dary mora zajtra si urobím ide o to dobre to pripraviť a ver že by si sa zalyzovala aj ty

akika722
8. jan 2011

@debbie aka špiralka,sitko????????????????????????

debbie
8. jan 2011

@akika722 za 51 budu aj plavky nové aj šaty aj bez hrnca hihih 😀

debbie
8. jan 2011

@akika722 napr sitko na knedlík na naparovanie ???nepoznaš ???

akika722
8. jan 2011

@yennn ja by som povedala že to s krabom možno asi ani nema nič spoločne 😀 😀 😀 je to ako baby parka 😀 😀 😀

yennn
8. jan 2011

@debbie aj ja milujem varenie, aj ked nie som velmi skusena. Vidis z tohto uhlu som sa na to nepozrela. No teraz som napriklad zufala z toho ako mam varit pre maleho, lebo som z tej mojej zdravej odtucnenej stravy uplne zblbnuta, a v roku nam dokina povedala ze uz mozme vsetko - lenze ja hrozne pouzivam rozne marinady, korenia a najma robim len kuracinu a pod. Vobec som v zivote nerobila omacku a pod. Tucne mlieko ani neviem ci v obchode maju ..... som zufala. Ale to patri do inej temy ☹

yennn
8. jan 2011

@debbie praveze chvalia baby ze aj marinuju do paraku, bolo mi to cudne ale ked vravia 😀

akika722
8. jan 2011

@debbie poznaaaaaaam 😀 len nemam 😅 zajtra smer obchod 😀 a idéééé sa parííííííť 😀 😀 😀 😀 a to sa da??? 😅

yennn
8. jan 2011

@akika722 no šak vravim - sama muka 😀

debbie
8. jan 2011

@yennn ja malej dava to čo mužovi , soté, plnenú br.kapsu so zeleninkou, sviečkovú, segedin, kura na kari, kur.prsia na prírodno a čo ja viem čo všetko ja to nedosolím moc odložím jej do dozy a potom dochutím naplno 😀

yennn
8. jan 2011

@debbie ked spominas plavky... dnes som si zacala listovat v katalogu co prisiel, a snivat o dovolenke pri mori, v novych plaveckach. Idem ja veru spinkat, zavriem oci a meditovat o novych plavkach. 😎

akika722
8. jan 2011

@yennn moj mm je ako vrabe a zožere všetko..tu ide mäso na dračku..bléééé,ja bravčove nemusiiiiim ale varim to staale

debbie
8. jan 2011

@akika722 čo či sa da ???
ved varenie nad parou je varenie nad parou ..... a je jedno ako ved daš do hrnca vodu , na to sitko a na sitko čo chceš napariť a je to .... pokrievka a paríííííííme 😉

yennn
8. jan 2011

@debbie no, to znie akoby si vedela varit. To ja neviem, takze ja studujem kucharske knihy jak sa zahustuje a podobne 😢 ale nechajme tak, toto je fakt do inej temy, prihlasim sa na varenie a tam do mna budu hustit same nezdrave veci, kua mam v tom chaos

debbie
8. jan 2011

ok idem aj ja baby nech dačo do rana dame dole hihii papa a snívajte o tých sexi telííííčkach čo budeme mať v lete papa
😎

debbie
8. jan 2011

@yennn jj viem variť 😀

akika722
8. jan 2011

@yennn 😀 😀 😀 "to znie ako keby si vedela variť" 😀 😀 😀 neboj mala vyrastie a budeš ako zavodna jedalen..och jaj ja už som pri tych dvoch 😠