Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@elina313
@debbie
Mam taky pocit ze Milk Agro je len na vychodnom slovensku v tych potravinach nenajdete mliecny vyrobok ktory by bol iny ako od znacky Sabi-znacku Sabi vyrabaju sabinarske mliekarne,jogurty od SABI su to najlepsie co moze byt,lepsie jogurty som este nejedla,taktiez mlieko alebo cottage chesse ....mali ste uz cottage chesse s jahodovou prichutou? Osobne,cottage cheese od raja-.pazitkovy alebo obycajny mi nechuty,ale ten jahodovy od SABI.....to je mnam,sladucky a ma malo KJ 😝 😀
@adky cottage jahodovy?to si neviem predstavit tu chut
pazitkovy zjem,ale viav mi chuti obycajny ale musim mat k tomu kaizerku,jedla som ho pred minuly rok iba s dietnou salamou a sa mi to zprotivilo,teraz som ho este nemala od pondelka co chudnem,zatial mi nejde na chut
a co vravite na bio jogurty?mam doma s musle dam na olovrant a vecer si idem spravit salat zeleninovy 😝 a este prechadzku dam dnes s malym tak pol hodka mu bude stacit,este to nechcem prehanat s nim
@groka wow kilogramy ja nemam vahu ale mam pocit ze dole neslo nic
nejaky virus podla dr. ze je to z tychto teplotnych vykyvov najprv mala 40 ky a viac po 3 dni a noci teraz maly ide ma sibnut
stale len robim zabaly, maly uz uteka ked ma vidi s mokrym uterakom ☹ moj chudacik
vy ste sikulky ze vam to tak ide ale ja sa snazim tiez
dodrzujem casovy interval sladke nejem pecivo len ceralne s tou zeleninou je to tazsie kedze mam alergiu a nikdy som to nejak nejedla a do obchodu sa teraz od malych sotva dostanem
pitny rezim uz mam skoro 2 l na dnes tak sa tesim cistej vody
pozerala som tu britu @adky ty ju mas kolko stala? lebo to su dost dobre cenove palky
my sme trosku prerabali doma plastove okna a tak
tak sme sa dost vytiahli z penazi a chceme aj na dovolenku ja uz ako stihla nie XXXL 😀
inak tuk uz ide pomali dole,rychlo ide dole voda,ja som dala prvy tyzden minule dole 3 kg to bola len voda z tela,to viem,potom este to kilo nejake islo dole voda a az potom isiel tuk
inak viete ze po kazdej kave treba vypit 250ml cistej vody?kava zavodnuje velmi
Žienky zatiaľ sa držím. A odolávam sladkostiam 😉 😉 😉 už len 6 hodín a budem doma spať a ráno váženie 😀 😀
baby mam otazočku... myslite že možem cvičiť cviky na prsia ked kojim???? Lebo vyzeraju strašne!!!! mm tvrdi že sa mu pačia ale ja sa hanbim pred nim podprdu vyzliecť ☹

@adky no pozriem v tescu 😉 dik za tip nová chuť by sa zišla .... 😀