icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
9. jan 2011

@adky no pozriem v tescu 😉 dik za tip nová chuť by sa zišla .... 😀

groka
9. jan 2011

@adky adka kolko si dala dole za prvy mesiac,a spominas si aj na prvy tyzden,prve kolko islo dole?

adky
9. jan 2011

@elina313
@debbie
Mam taky pocit ze Milk Agro je len na vychodnom slovensku v tych potravinach nenajdete mliecny vyrobok ktory by bol iny ako od znacky Sabi-znacku Sabi vyrabaju sabinarske mliekarne,jogurty od SABI su to najlepsie co moze byt,lepsie jogurty som este nejedla,taktiez mlieko alebo cottage chesse ....mali ste uz cottage chesse s jahodovou prichutou? Osobne,cottage cheese od raja-.pazitkovy alebo obycajny mi nechuty,ale ten jahodovy od SABI.....to je mnam,sladucky a ma malo KJ 😝 😀

groka
9. jan 2011

@debbie ja mam v sebe obed a pijem,boze uz mam v sebe pol litra zihlavy,pol litra vody a pol litra salvie sa mi chladi 😝

adky
9. jan 2011

@groka prvy tyzden 1,3 kila, druhy 4 kila,treti asi 3 a potom po 2 kila,teraz chudnem tempom 1 kilo za tyzdne,zhruba,nieked yviac,niekedy menej 😎

adky
9. jan 2011

@debbie popozeraj,je to chutne,nieco medzi syrom a kuracim masom 😀

groka
9. jan 2011

@adky cottage jahodovy?to si neviem predstavit tu chut
pazitkovy zjem,ale viav mi chuti obycajny ale musim mat k tomu kaizerku,jedla som ho pred minuly rok iba s dietnou salamou a sa mi to zprotivilo,teraz som ho este nemala od pondelka co chudnem,zatial mi nejde na chut
a co vravite na bio jogurty?mam doma s musle dam na olovrant a vecer si idem spravit salat zeleninovy 😝 a este prechadzku dam dnes s malym tak pol hodka mu bude stacit,este to nechcem prehanat s nim

groka
9. jan 2011

@adky druhy tyzden si schudla 4 kila? 😅 a to z coho?si robila nieco ine ako ine tyzdne?

adky
9. jan 2011

@groka mne iny nechuti,len ten jahodovy 😀 ma aj cele kusky jahod,aj taku jahodovu zmes ako ma jogurt-zamiesas,zjes a mas dokonalu desiatu 😎

adky
9. jan 2011

@groka praveze nie,tomu sama nechapem,preco prvy tyzden tolko a druhy aaaz tolko 😀

vikykis
9. jan 2011

@groka wow kilogramy ja nemam vahu ale mam pocit ze dole neslo nic
nejaky virus podla dr. ze je to z tychto teplotnych vykyvov najprv mala 40 ky a viac po 3 dni a noci teraz maly ide ma sibnut
stale len robim zabaly, maly uz uteka ked ma vidi s mokrym uterakom ☹ moj chudacik
vy ste sikulky ze vam to tak ide ale ja sa snazim tiez
dodrzujem casovy interval sladke nejem pecivo len ceralne s tou zeleninou je to tazsie kedze mam alergiu a nikdy som to nejak nejedla a do obchodu sa teraz od malych sotva dostanem
pitny rezim uz mam skoro 2 l na dnes tak sa tesim cistej vody
pozerala som tu britu @adky ty ju mas kolko stala? lebo to su dost dobre cenove palky
my sme trosku prerabali doma plastove okna a tak
tak sme sa dost vytiahli z penazi a chceme aj na dovolenku ja uz ako stihla nie XXXL 😀

adky
9. jan 2011

@vikykis nie nemam,kamoska ju ma,pila som vodu z nej,preto mozem odporucat,pozerala som na mimibazar a stala tam okolo 25 eur uz aj s filtrami

groka
9. jan 2011

@vikykis ale nepretavuj si pod tym pojmom ze 4 kilogramy,to nie 😀

vikykis
9. jan 2011

@adky uzasne ze druhy tyzden 4 kila

vikykis
9. jan 2011

@groka ja budem nadsena aj z kila ale ja svoju vahu presne ani neviem nemame doma len u svokru a to je taka takze ked uz budem mat svoju a budem sa stale vazit na tej iste a dodrziavat ten pitny rezim nezrat sladkosti nepit pepsi a vineu tak verim ze s vami dam dole daco

vikykis
9. jan 2011

@adky vidis MMB som nekukala idem kuk

groka
9. jan 2011

inak tuk uz ide pomali dole,rychlo ide dole voda,ja som dala prvy tyzden minule dole 3 kg to bola len voda z tela,to viem,potom este to kilo nejake islo dole voda a az potom isiel tuk
inak viete ze po kazdej kave treba vypit 250ml cistej vody?kava zavodnuje velmi

groka
9. jan 2011

@vikykis a ked budes mat doma kavu?
ja som si odvykla od pepsi ,coly,vinea,mne to pride velmi sladke,ked som kojila,tak som to na silu pila

elina313
9. jan 2011

@vikykis počuj a nie je to náhodou tá šiesta choroba ? skús pozrieť na nete

elina313
9. jan 2011

@adky a ten eggcheese, však to neni ako veľkonočná hrudka čo sa varieva ??? nedá sa to spraviť doma ?

vikykis
9. jan 2011

@groka ja som kavu v zivote nepila ani nebudem takze to nie zato som to nahradzala pepsi ale tu som uz nemala strasne davno lebo v kojeni som nechcela ale zato Vinea a Marka na litre ☹

elina313
9. jan 2011

@vikykis no aj ja si myslím, že za mojimi 5 kg navyše pri kojení môže Vinea, čo keby sme ju hromadne zažalovali a z vytrieskaných prachov, pôjdeme na odtučňovačku na Maledivy ??? 😀 😀 😀

vikykis
9. jan 2011

@elina313 suhlasim dufam ze tam aj tuk odsavaju u mna ho je dost

idris
9. jan 2011

@akika722 super to ma tesi 😉

idris
9. jan 2011

Žienky zatiaľ sa držím. A odolávam sladkostiam 😉 😉 😉 už len 6 hodín a budem doma spať a ráno váženie 😀 😀

mykky
9. jan 2011

@yennn OK 😉 vďaka...

mykky
9. jan 2011

@adky waw, napíš mi typ čo ješ a cvičíš. Klobúk dolu, máš moje uznanie. Ja začínam od nového roka na tvrdo...tak uvidíme...

vejula
9. jan 2011

baby mam otazočku... myslite že možem cvičiť cviky na prsia ked kojim???? Lebo vyzeraju strašne!!!! mm tvrdi že sa mu pačia ale ja sa hanbim pred nim podprdu vyzliecť ☹

adky
9. jan 2011

@elina313 eggcheese su vlastne lisovane bielka,velkonocny syrek ma aj zltka-ten uz nie je moc "dietny" kedze ma aj zltka,aj mlieko.....ale eggcheese ma len tie lisovane bielka,bielko ma 3x menej kalorii ako zltko 😉

adky
9. jan 2011

@mykky zopar stran (asi 2) dozadu som pisala @debbie svoj priblizny jedalnicek 😉