icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
9. jan 2011

@ivana82 blahozelam, zeby to konecne prislo? Inac vyborne drzim ti palce, toto podla mna treba prekonat, uz mas 1 den za sebou a este 1 a budez z krizy vonku, ver mi, treba to vyuzit ked si takto krasne vydrzala uz ten jeden den

yennn
9. jan 2011

@katkav no jasnacka, doslo mi to hned jak som citala tvoj odkaz dnesny, ale som nepovazovala za dolezite to opravovat - ved chcela len kuknut ako to vyzera, tak je jedno ktory tyzden, nie? 🙂 Ale si dobra, mam v tom chaos asi uz.

yennn
9. jan 2011

ok babulky, som tu len na chvilku, idem sa este venovat malemu, vecer este pridem

ivana82
9. jan 2011

@yennn a ako sa vodi malemu? je mu lepsie? prajem, aby ste sa z toho co najskor dostali 🙂

katkav
9. jan 2011

@yennn ja som si len myslela, ze ta uz nefunguje 😉 lebo si vravela, ze tie starsie su nefunkcne, inak by som ta neopravovala 😉

elina313
9. jan 2011

@yennn
@katkav
@mirmaj
@groka
@adky @akika722 baby pomooooooooooooooooc môj muž opeká slaninku....tie vône...a že dáš si ??? no uznajte tú ranu pod pás !!!!
Ešte mi prišiel povedať, že už ide papať a keď zbadal čo tu píšem tak sa pousmial...zákerák a nie vlastný muž to je !!! 😀 😀 😀

katkav
9. jan 2011

@elina313 hanba mu 😉 to je od neho velmi skarede, ze ti takto robi naprieky, asi by si ho mala vybit 😉 rychlo vyvetraj, on to do seba za chvilku nahadze 😉

pandrholka
9. jan 2011

@katkav ahoj,zajtra ti treba okrem mier poslať aj akú mám výšku?!?!?...mám pocit, že som tu také dačo zahliadla

filipal
9. jan 2011

@yennn fiiiha, tie tabulky su krasne!!! to fakt motivuje chudnut! 🙂

@katkav pozeram, ze miery staci raz za mesiac, asi kazdy tyzden pridavat, by to bolo prilis pracne! takze tyzdenne len hmotnost, ze?

kocky, najhorsie je, ze ja som zacala podla chudnutie-ako.sk, asi poznate, Mira Veseleho....fakt 5-6 ktrat denne strava, nizkokaloricka, podla B:S:T ale pre mna je to viac potravy ako som jedavala, lebo v podstate cely zivot sa stravujem racionalne...tak zatial nebudem chudnut, skor priberat. mal by sa mi nastartovat metabolizmus....
cvicim tiez dost.... 😝
moje telo by strasne chcelo teraz priberat, (uz asi aj pod hormonalnym vplyvom) ale ja s nim bojujem....

idris
9. jan 2011

@akika722 to je super ja budem mat od kamosky cz FB xxeexe

idris
9. jan 2011

Baby teraz som dala 7 min na stacionárnom bicykli a ako som KO 178KJ sa spálilo , som spokojná ešte večer si dám cviky na stehienka júúúú ja som taká šťastná že vás mám viacej ma to baví a odolala som všetkým dnešným nástrahám 😵 😵 😵 😵 už sa teším na zajtrajšie váženie

akika722
9. jan 2011

@idris 😝 😝 😝

vejula
9. jan 2011

joj kočky dnes som bola neposlušna... neva, štartujem metabolizmus a zajtra uť budem lepšia 😵 A baby konečne v utorok na zumbu ja som sa už taak dlho nehybala pokial nepočitam pravidelny sex 😀 😀 😀 😀

akika722
9. jan 2011

@idris ja sa bojiiiiiim tych kg mojich hroznych

akika722
9. jan 2011

@vejula aj ja padam na zumbu utorok @idris dufam že aj ty 😠

pandrholka
9. jan 2011

@yennn tie tabuľky sú úžasné...perfektná motivácia, keď človek vidí ako vám to ide 😉 🙂 ...som rada,že som sa k vám mohla pridať 🙂

idris
9. jan 2011

@akika722 neboj spolu nám to pôjde lahšie 😉
@vejula a pravidelny sex ak je každý druhý deň aj sa chudne 😉 😉 😉 no a aj my máme v utorok Zumbu že @akika722 😉 😉 😉

vejula
9. jan 2011

@idris hihi posledne dni to bolo každy den 😀 😀 😀 to bol ale taky akysi ošial asi zo sviatkov.. už mi asi chybala zumba 😀 😀 😀 😀 no keby toto mm čital asi mi da poza uši

idris
9. jan 2011

@vejula tak v tom pokračuj pridaj zumbu a bude sa chudnuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut 😀 😀 😀 😀

vejula
9. jan 2011

ked sa odfotim dam aj ja nejake porovnanie p porode a teraz
😉 len ja sa vobec nefotim, takžed momentalne nemam

vejula
9. jan 2011

@idris 😀 😀 😀 no to hej... len chudak muž toho už nebude ani vidno bo ten je chudy už tak dosť 😅

idris
9. jan 2011

@vejula to s fotením banujem aj ja lebo nemám pamiatku ked som mala 64 kg no vyzerala som otrasne xxexexexxexexe

vejula
9. jan 2011

@idris a teraz maš kolko????

idris
9. jan 2011

@vejula však stačí keď budeš hore ty 🤐 🤐 on nech oddychuje ked je ako slamka 😀 😀 😀 😀 ....

idris
9. jan 2011

@vejula 85 no zajtra uvidíme

idris
9. jan 2011

tak ja sa ozvem za hodku lebo musím pobaliť malú a potom ju uspať 😉

jojina11
9. jan 2011

ahojte, som tu a idem dočítať a myslím, že budem mať čo robiť, píšete ako divé 😀

angie267
9. jan 2011

ahojte, mozem sa aj ja k vam pridat? bohuzial patrim medzi tie co priberaju namiesto chudnutia, nikdy som nemala problem s vahou skor naopka vzdy som chcela pribrat, moja vaha pri 164cm 48kg a teraz uz 72 😠 a neviem ako na to, vy ako to riesite? a hlavne aby bola zachovana laktacia, a aj nemam este menzes nemoze to nejako suvisiet s tym priberanim?

adky
9. jan 2011

@elina313 ajajaaaaaj 😀 ja take prezivam ked si doma robia chlebik vo vajicku-to su tiez bombasticke vone 😀 😝

elina313
9. jan 2011

@adky ááááááááno, chlebík vo vajíčku...a na to chilly omáčka. inak robievaš si cestoviny bezvaječné ?