Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ok babulky, som tu len na chvilku, idem sa este venovat malemu, vecer este pridem
@katkav ahoj,zajtra ti treba okrem mier poslať aj akú mám výšku?!?!?...mám pocit, že som tu také dačo zahliadla
@yennn fiiiha, tie tabulky su krasne!!! to fakt motivuje chudnut! 🙂
@katkav pozeram, ze miery staci raz za mesiac, asi kazdy tyzden pridavat, by to bolo prilis pracne! takze tyzdenne len hmotnost, ze?
kocky, najhorsie je, ze ja som zacala podla chudnutie-ako.sk, asi poznate, Mira Veseleho....fakt 5-6 ktrat denne strava, nizkokaloricka, podla B:S:T ale pre mna je to viac potravy ako som jedavala, lebo v podstate cely zivot sa stravujem racionalne...tak zatial nebudem chudnut, skor priberat. mal by sa mi nastartovat metabolizmus....
cvicim tiez dost.... 😝
moje telo by strasne chcelo teraz priberat, (uz asi aj pod hormonalnym vplyvom) ale ja s nim bojujem....
Baby teraz som dala 7 min na stacionárnom bicykli a ako som KO 178KJ sa spálilo , som spokojná ešte večer si dám cviky na stehienka júúúú ja som taká šťastná že vás mám viacej ma to baví a odolala som všetkým dnešným nástrahám 😵 😵 😵 😵 už sa teším na zajtrajšie váženie
joj kočky dnes som bola neposlušna... neva, štartujem metabolizmus a zajtra uť budem lepšia 😵 A baby konečne v utorok na zumbu ja som sa už taak dlho nehybala pokial nepočitam pravidelny sex 😀 😀 😀 😀
@yennn tie tabuľky sú úžasné...perfektná motivácia, keď človek vidí ako vám to ide 😉 🙂 ...som rada,že som sa k vám mohla pridať 🙂
ked sa odfotim dam aj ja nejake porovnanie p porode a teraz
😉 len ja sa vobec nefotim, takžed momentalne nemam
tak ja sa ozvem za hodku lebo musím pobaliť malú a potom ju uspať 😉
ahojte, som tu a idem dočítať a myslím, že budem mať čo robiť, píšete ako divé 😀
ahojte, mozem sa aj ja k vam pridat? bohuzial patrim medzi tie co priberaju namiesto chudnutia, nikdy som nemala problem s vahou skor naopka vzdy som chcela pribrat, moja vaha pri 164cm 48kg a teraz uz 72 😠 a neviem ako na to, vy ako to riesite? a hlavne aby bola zachovana laktacia, a aj nemam este menzes nemoze to nejako suvisiet s tym priberanim?

@ivana82 blahozelam, zeby to konecne prislo? Inac vyborne drzim ti palce, toto podla mna treba prekonat, uz mas 1 den za sebou a este 1 a budez z krizy vonku, ver mi, treba to vyuzit ked si takto krasne vydrzala uz ten jeden den