Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
babulky s tymi fotkami "pred" a "po" co sme chceli uverejnit v mojom fotoblogu to asi nepojde - nedovolia nam to ☹ 😠
čavte kočky??? čo mate zajtra na obed?? ja ešte dojedam kuracie stehna, už som ich maal včera dnes a zajtra ešte 😝 som kupila velke balenie so 6timi stehnami takžeto mame akurat na tri dni... ja si dam k tomu vždy ešte trocha zeleninky brokoličku alebo taaaak.. A vy čo vyvarate?
@debbie sem ano, pretoze patria do temy, temu nam zatial scenzurovali len raz.... ale do fotoblogu mi ich nedovolia dat, lebo to nesuvisi s tehotenstvom a rodicovstvom ablabla https://www.modrykonik.sk/podmienky/#albums
a varite osobitne pre seba a pre deti? ja by som chcela strasne prestat fajcit,ked som sa dozvedela ze som tehu vyhodila som vsetky cigarety a nefajcila asi aj kvoli tomu som tak pribrala ale pred rokom som zacala znova,mali sme dost problemov a kopec stresu tak som sa zlomila,vtedy som schudla nejakych 7kg....a teraz neprestavam lebo sa bojim ze priberiem ☹

@ivana82 mas uplnu pravdu, teoriu mam zmaknutu. Zatial vsak uprimne poviem, ze ja to naozaj ako obmedzovanie beriem, zial. No nebudem vam klamat. Verim ze aj ja raz pridem do stadia, kedy si poviem ze takto to ma byt a nie nechcem ziadne kolaciky, chlebik vo vajicku (dnes o nom bola rec, uz mi skrkalo v brusku), nechcem si uz nalozit lebo som plna, neprosim si jahodovu milku lebo to tak ma byt...... zatial sa obmedzujem 😀 Nevadi, ucel svati prostriedky 🙂 Az sa pred zrkadlom za 21 presvedcim o "tamtej" veci, tak idem dalsiu psychoterapiu, zacnem si nahovarat pred spanim nejaku mantru typu "uz mi vlastne ta cokolada ani nechuti" 😀 😀 😀