icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
9. jan 2011

@ivana82 mas uplnu pravdu, teoriu mam zmaknutu. Zatial vsak uprimne poviem, ze ja to naozaj ako obmedzovanie beriem, zial. No nebudem vam klamat. Verim ze aj ja raz pridem do stadia, kedy si poviem ze takto to ma byt a nie nechcem ziadne kolaciky, chlebik vo vajicku (dnes o nom bola rec, uz mi skrkalo v brusku), nechcem si uz nalozit lebo som plna, neprosim si jahodovu milku lebo to tak ma byt...... zatial sa obmedzujem 😀 Nevadi, ucel svati prostriedky 🙂 Az sa pred zrkadlom za 21 presvedcim o "tamtej" veci, tak idem dalsiu psychoterapiu, zacnem si nahovarat pred spanim nejaku mantru typu "uz mi vlastne ta cokolada ani nechuti" 😀 😀 😀

debbie
9. jan 2011

@yennn no už len to že aj ked to bude zdravé si to nepripravíme samé doma bude super nie 😀

yennn
9. jan 2011

@silvia.t niektore kocky tu spominali 90-dnovu dietu. Ale vacsina dietu nedrzi, snazime sa zdravo stravovat, vyhybat sa slanostiam a sladkostiam, papat 5x denne zdrave veci. A ide nam to tymto stylom krasne 🙂

ivana82
9. jan 2011

@yennn pekne a presne si to napisala 🙂 🙂 🙂 uplne s tebou suhlasim, aj ja to zatial beriem ako obmedzovanie...ale za dnesok som na seba hrda, aj ked je to malicky krocik - je to dost dolezity - zaciatok 🙂 🙂

mykky
9. jan 2011

@idris nie, to som si zacvičila doma. Mám CD, ale ja som zo Sobraniec a tu je zumba myslím v stredu a piatok.Precvičuje to nejaká žena z Michaloviec.

yennn
9. jan 2011

@ivana82 @debbie no ja si myslim ze vacsina z nas by si snad aj tu pizzu konecne dala, ale ked uvidime @adky chrumat mrkvicku tak nas aj prejde chut 😀 Ale nie..... ty sa na tu pizzu tesis, vsak Adi?

idris
9. jan 2011

@yennn nahováranie je veľmi silné ja mám obdobia, kedy sa vlastne presvedčím, že tá čokoláda mi nechutí a to až tak, že keď idem v obchode cez uličku so sladkosťami ma normálne napína 😉

debbie
9. jan 2011

@ivana82 uvidíš ako ta to posunie dalej a nakopne ked daš dole dalšie kilečká 😀

idris
9. jan 2011

@mykky už som si ten penzión našla na nete 😉 Ďakujem

yennn
9. jan 2011

@idris no tak to si dobra, to sa mi este nestalo ze by ma napinalo v ulicke so sladkostami. Uz sa mi bezne stava ze to so mnou nic nerobi, ale fyzicky spatne mi este nebolo 🙂

debbie
9. jan 2011

@ivana82 už len nájsť dake miestečko čo bude vyhovovať a datum a dať dole tých pár kil a ide saaaaaaa

yennn
9. jan 2011

babulky s tymi fotkami "pred" a "po" co sme chceli uverejnit v mojom fotoblogu to asi nepojde - nedovolia nam to ☹ 😠

yennn
9. jan 2011

@debbie ja mam slubene od muzicka ze pojdeme sa vycvachtat cela rodinka, ked budem osmickova. Teda on nevie o akej vahe sa bavime, ja som si stanovila tuto hranicu davnejsie, a len ho informujem, ze uz len 4... 3.... 2 kila 🙂

debbie
9. jan 2011

@yennn prečo ved sme si sem už dali dake

vejula
9. jan 2011

čavte kočky??? čo mate zajtra na obed?? ja ešte dojedam kuracie stehna, už som ich maal včera dnes a zajtra ešte 😝 som kupila velke balenie so 6timi stehnami takžeto mame akurat na tri dni... ja si dam k tomu vždy ešte trocha zeleninky brokoličku alebo taaaak.. A vy čo vyvarate?

idris
9. jan 2011

@yennn no ja som celkovo , ako to napísať, viem si vsugerovať že som chorá alebo že mám teplotu ... to som robievala na škole .. deň s horúčkou a potom týždeň vypísaná doma xeeexee 😀 😀 😀

debbie
9. jan 2011

@yennn supeeer tak to už aby si hladala plavky mojka 😀

idris
9. jan 2011

@yennn a keby si to dá jedná z nás do fotoalbumu ??? tak by to šlo nie ?

yennn
9. jan 2011

@debbie sem ano, pretoze patria do temy, temu nam zatial scenzurovali len raz.... ale do fotoblogu mi ich nedovolia dat, lebo to nesuvisi s tehotenstvom a rodicovstvom ablabla https://www.modrykonik.sk/podmienky/#albums

debbie
9. jan 2011

@vejula ja som robila zapekané zemiačky s brokolicou pre moje lááásky ja som mimo ..... a tak som sa na to tešila mnaaam 😝

idris
9. jan 2011

@yennn tak sa odfotíme aj s dieťatom xexee 😀

silvia.t
9. jan 2011

a varite osobitne pre seba a pre deti? ja by som chcela strasne prestat fajcit,ked som sa dozvedela ze som tehu vyhodila som vsetky cigarety a nefajcila asi aj kvoli tomu som tak pribrala ale pred rokom som zacala znova,mali sme dost problemov a kopec stresu tak som sa zlomila,vtedy som schudla nejakych 7kg....a teraz neprestavam lebo sa bojim ze priberiem ☹

debbie
9. jan 2011

@yennn no tak si to sem nahodíme všetky v jeden den ....hm 😖

vejula
9. jan 2011

@debbie maš problem so žaludkom nebodaj?? Ste si to s yennn vymenili? To ma mrzii

yennn
9. jan 2011

@idris nie ved to prave vysvetlujem, ja svom fotoalbum nepouzivam a asi ani neplanujem tak sme mysleli ze by sme to uverejnili tam - a bolo by to len pre priatelov. Ale vid prispevok vyssie

vejula
9. jan 2011

@debbie jaj či si mimo ako preč až teraz mi to doplo 😅 vieš ako blondata hlava 😀 😀 😀

idris
9. jan 2011

@yennn a ešte ma napadlo že by sa to dalo spraviť aj na picaso webe ( je kopec stránok kde mozeme mat album ) vytvoríme si tam album

debbie
9. jan 2011

@vejula nie nebudem na obed doma 😀

yennn
9. jan 2011

@vejula morcaciu roladu

@idris a vies vsugerovat iba sebe hej? Nemam sa ti potom vyhybat ... 😝 😎

debbie
9. jan 2011

@yennn a ako motiváciu by som to dala sem a je to ak niekomu vadí že sa fotí a dava sem foto fotky od krku dole da či ,,,,