icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

tinika
10. jan 2011

@elina313 a ja pozeram ze aka nova kočka dosla 🙂

tinika
10. jan 2011

@elina313 tiez som akurat pozerala ze nemas foto 🙂 čitas mi myslienky? 🙂

tinika
10. jan 2011

joooj ja mam bruch jak v 6tom mesiaci tehu no tak kukajte a smejte sa 🙂

jojina11
10. jan 2011

dobrý deň všetkým, včera ma to čítanie tak zmohlo, že som už nemala síl na písanie 😀 a vidím, že dnes to bude asi podobné, ale nie, idem dočítať , s váhou som maximálne spokojná a veľmi sa teším 🙂

adky
10. jan 2011

@tinika uz pozeram na nove foto 😉 no,presne-aj ja mam taky bruch,ale stehna mas riadne chudnucke 😀

adky
10. jan 2011

@jojina11 tak šup sem s tou vahou 😎

tinika
10. jan 2011

@adky chuducke? sak 61cm co este pamatam z papiera čo som odzrala nie su az take chude, mala som chudsie, sak ukazem vam jednu foto hned

adky
10. jan 2011

@elina313 supeeer,kocica 😉

adky
10. jan 2011

@tinika ja mam 63,ale tvoje sa mi na tej foto zpredu zdaju mensie 😀

elina313
10. jan 2011

@adky ha ha, tu mám ešte líííííčka 🙂 🙂 🙂 🙂

adky
10. jan 2011

Baby,nakupujete v LIDL ? dosiel mi letak-od dnes je v nom tyzden Linessa -to je znacka dietnych vyrobkov,ale je fakt super-maju light zmrzlinu,dzem,parky,sunku,mlieko a dokonca aj pizzu 😀 ja do tej znacky kupujem len syr a je fantasticky,ale idem na nakupya poskusam aj ostatne produkty z letaku-treba nejako ozivit ten moj jedalnicek 😀

tinika
10. jan 2011

nechce mi ju pridat musim na tom popracovat ale maly mi tu oxiduje tak to potrva .)

tinika
10. jan 2011

@adky to bude tymi tmavymi teplakami, sa mi nechcelo prezliekat aj tie, len tričko som smarila obtiahnute .)

ivana82
10. jan 2011

@adky ja obcas nakupujem v lidli, z tohto radu produktov mi vyhovuje cottage cheese a syr som myslim, tiez mala, ostatne som neskusala 🙂

tinika
10. jan 2011

no nic, asi ju tu nenahodim ale nasla som par foto zo svadobnej cesty 😀 aj v plavkach, uz tam som bola pribrata ale zdaleka nie tak ako teraz 🙂))

adky
10. jan 2011

@ivana82 hej syr,ten co nie je trojuholnickovy,ale ten co je naliaty v krabicke je uzasny,kupujem len ten,cottage nemam rada tak som neskusala,ale tvaroh od PILOS s 5% podielom tuku je tiez uzasny,maju aj obvocny,ale aj s prichutou ako je pazitka alebo cibulka s cesnakom-ten je uzasny 😀

adky
10. jan 2011

@tinika nevcadiii,ak budes chciet tak budes opat vyzerat tak ako niekedy 😎

groka
10. jan 2011

aha,takze fotky dam az vecer,ked pride mm domov,lebo cez jeho mobil to musim stiahnut do pc,ale dam si tam fotky aj z pred minuleho roka,ak mozem,nech sa este viac motivujem 😉

tinika
10. jan 2011

@adky 🙂 no len vtedy som 5x tyzdenne mala trening, v sobotu zapas a v nedelu este pohyb a teraz tolko času nemam 🙂
inac ja ligt vyrobky nekupujem, bo so čitala ze obsahuju niekedy viac tuku ako obyčajne,tak neviem vybratt ktore s,u dobre a ktore nie
no idem sa hra s malym

elvera
10. jan 2011

@yennn ahoj hlasim vahu 81,5 kg. pekny den

elina313
10. jan 2011

@adky 😀 😀 😀 ty si aká zlatá, ale nespapaj všetko naraz !!!

adky
10. jan 2011

@tinika tak ja pozeram predovsetkym na KJ ked kupujem 😎

adky
10. jan 2011

@elina313 neboooj,nespapam 😀

adky
10. jan 2011

Baby,preco ked pisete svoju vahu,nepisete aj kolko ste za ten tyzden schudli? Chcem Vas pochvalit,ale tak nemam prehladt ci ste schudli,alebo stagnujete alebo nebodaj pribrali 😀

jojina11
10. jan 2011

@adky 73 kg, ,ak si dobre pamätám tak -2,0 ale menila som váhu, za posledný týždeň som sa vážila každý deň a išlo to pekne dole

zuzub
10. jan 2011

čaute kočky, ja vás nestíham čítať koľko vy písmenkujte 😀 som ešte trochu chorá. hlásim úbytok na váhe -1,6kg ale ešte som nezačala s cvičením až ked budem úplne ok 🙂

tinika
10. jan 2011

@adky mna nie je za čo pochvalit 🙂)) ja som neschudla 🙂)

tinika
10. jan 2011

@zuzub super 🙂
@adky a kolko kj max. si beries? teda cislo na baleni, sledujes denny prisun kj? bo na toto ja nemam nervy

idris
10. jan 2011

@babule prosím píšte aj prezývku z MK k fotečkám 😉 kto je v ružovom tričku ?

idris
10. jan 2011

@zuzub to je super správa ;) rýchle uzdravenie želám