Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
joooj ja mam bruch jak v 6tom mesiaci tehu no tak kukajte a smejte sa 🙂
dobrý deň všetkým, včera ma to čítanie tak zmohlo, že som už nemala síl na písanie 😀 a vidím, že dnes to bude asi podobné, ale nie, idem dočítať , s váhou som maximálne spokojná a veľmi sa teším 🙂
Baby,nakupujete v LIDL ? dosiel mi letak-od dnes je v nom tyzden Linessa -to je znacka dietnych vyrobkov,ale je fakt super-maju light zmrzlinu,dzem,parky,sunku,mlieko a dokonca aj pizzu 😀 ja do tej znacky kupujem len syr a je fantasticky,ale idem na nakupya poskusam aj ostatne produkty z letaku-treba nejako ozivit ten moj jedalnicek 😀
nechce mi ju pridat musim na tom popracovat ale maly mi tu oxiduje tak to potrva .)
no nic, asi ju tu nenahodim ale nasla som par foto zo svadobnej cesty 😀 aj v plavkach, uz tam som bola pribrata ale zdaleka nie tak ako teraz 🙂))
@ivana82 hej syr,ten co nie je trojuholnickovy,ale ten co je naliaty v krabicke je uzasny,kupujem len ten,cottage nemam rada tak som neskusala,ale tvaroh od PILOS s 5% podielom tuku je tiez uzasny,maju aj obvocny,ale aj s prichutou ako je pazitka alebo cibulka s cesnakom-ten je uzasny 😀
aha,takze fotky dam az vecer,ked pride mm domov,lebo cez jeho mobil to musim stiahnut do pc,ale dam si tam fotky aj z pred minuleho roka,ak mozem,nech sa este viac motivujem 😉
Baby,preco ked pisete svoju vahu,nepisete aj kolko ste za ten tyzden schudli? Chcem Vas pochvalit,ale tak nemam prehladt ci ste schudli,alebo stagnujete alebo nebodaj pribrali 😀
čaute kočky, ja vás nestíham čítať koľko vy písmenkujte 😀 som ešte trochu chorá. hlásim úbytok na váhe -1,6kg ale ešte som nezačala s cvičením až ked budem úplne ok 🙂

@elina313 a ja pozeram ze aka nova kočka dosla 🙂