icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

akika722
10. jan 2011

@yennn tak nech sa to vyrieši čim skor a netrap sa,vydrime bez tabulky do zajtra,hoci aj do stredy,ved každa vie či schudla alebo pribrala 😉

katkav
10. jan 2011

@vivien123
@baculka77
@gajana1 babulky, poslite mi prosim svoju vahu, dakujem 😀

michaelapillarova
10. jan 2011

Bambule ako si mozem aj ja pozriet fotky? Nedate mi heslo?

mirmaj
10. jan 2011

musím aj ja pohľadať nejaké foto a uričte priložím, nech ma to motivuje 😉 dnes som úúúplne vzorná taká som na seba pyšná, dúfam že to vydržím do večera

mirmaj
10. jan 2011

ozaj a zabudla som, že gratulujem všetkým k úbytkom váhy

groka
10. jan 2011

@katkav kedy bude tabuleckaaaaaa 🙂

groka
10. jan 2011

@yennn hadam sa to u vas cim skor vyriesi 🙂

betty21
10. jan 2011

@sanym jeeej, aj ja mám 5-ročného Matúška 🙂 🙂 🙂
mne sa to zatiaľ javí celkom fajn, dúfam že vydržím a za 10 minút som prešla 2,6 km 🙂

vikykis
10. jan 2011

babenky ked uz ideme na to tak poriadne takze aj moje fofo
nepohorsujte sa prosim ☹( neviem kde som hladela ze som nevidela kde som sa vyzrala ☹

elina313
10. jan 2011

@akika722 🙂 ďakujem

vikykis
10. jan 2011

@debbie
@akika722 vase dvd su uz na poste
@michaelapillarova hod mi adresu do IP ale neviem ci sa mi podari ist zajtra na postu

hirunka
10. jan 2011

@vikykis mozem sa opytat ake dvd?

akika722
10. jan 2011

@vikykis jééééééj aj ty maš foto,no kočky ste baby...
ďakujéééééééém 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

katkav
10. jan 2011

@groka ja ju uz mam hotovu, chybaju mi tam sice tri babenky, ktore este nenahlasili, ale chceli sme ju uverejnit s @yennn naraz s tou, kde su starsie baby a Janka by zaroven napisala nejake vyhodnotenie. Alebo ma ukecate? 😉

akika722
10. jan 2011

baby,ja už nie som večerami hladnááá,teda najem sa na obed a po obede už len jogurtik,acidko-biele,zeleninka 😀

akika722
10. jan 2011

@katkav kludne daj naraz s @yennn,ved každa vie svoj ubytok,nie?

vikykis
10. jan 2011

@akika722 s mojou vahou som dve kočky 😀 😠
@hirunka so zumbou

vikykis
10. jan 2011

mne ukazuje pri tych foto len adky a tiniku a ta babenka v ruzovom ste ktora?
viac ste nedali

akika722
10. jan 2011

@vikykis 😀 😀 😀 ta ty si...nevyzeraš tak na foto 😉

akika722
10. jan 2011

@vikykis ja dam zajtra musi ma mm odfotiť 😖

vikykis
10. jan 2011

@akika722 tak si potom kukni tu foto v obtiahnutom tricko co som poslala do toho albumu

hirunka
10. jan 2011

@vikykis a mohla by som ho dostat aj ja?

sanym
10. jan 2011

@betty21 😉 😉
Si dobrá. Daj si väčší odpor 😀

akika722
10. jan 2011

@vikykis farba trička?
baby stale sme na tom super..mame deti.a su dievčata čo su 2x take ako my maju ledva 16r 😉

pink_lady
10. jan 2011

@akika722 no tak uvidim teda ale nechcem vas mat na svedomi 😀 😀 😀

akika722
10. jan 2011

@pink_lady daj...kludne... 😉

jojina11
10. jan 2011

@vikykis nič sa nedeje, predsa sme tu na to aby sme schudli, no nie?, 😀 ja mám tiež pár takých fotiek , kde som ako niť, a tiež aj také za ktoré sa hanbím, 😠 len to sem neviem dať, musím povedať mm aby naskenoval a dal mi to do počítača a tiež ma musí odfotiť celú postavu, nech môžem potom porovnávať,
prosím ťa ako je to s tým dvd, ja som to tu tuším čítala, ale neviem 🙂

jojina11
10. jan 2011

vítam nové spolubojovníčky, musím si urobiť poriadok v hlave, je nás už kopec 😀 a to je fajn
baby veľké ďakujem za toto fórum, čo by som bez vás robila 🙂

pandrholka
10. jan 2011

@hirunka aj ja som po sekcii i keď o pol roka dlhšie ako ty....mne môj gynekológ po 600 nedelí skontroloval ako sa to vo vnútri pohojilo a dovolil mi vtedy po troške začať cvičiť, ale mala som všetko už pekne pohojené 😅

pandrholka
10. jan 2011

gratulejem každej jednej z vás k úbytkom na váhe...tento pondelok je to tu nenormálne vás vôbec dočítať bo všetky ste plné elánu z toho ako sa vám za posledný týždeň zadarilo 😀 ...ja som na tom podobne...ohromná radosť dnes od rána 😉

akika722
10. jan 2011

idem cvičiť na točni 😀 😀 😀
chcem pondelok ubytok aspoň 100g 😅