Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Bambule ako si mozem aj ja pozriet fotky? Nedate mi heslo?
musím aj ja pohľadať nejaké foto a uričte priložím, nech ma to motivuje 😉 dnes som úúúplne vzorná taká som na seba pyšná, dúfam že to vydržím do večera
ozaj a zabudla som, že gratulujem všetkým k úbytkom váhy
babenky ked uz ideme na to tak poriadne takze aj moje fofo
nepohorsujte sa prosim ☹( neviem kde som hladela ze som nevidela kde som sa vyzrala ☹
@debbie
@akika722 vase dvd su uz na poste
@michaelapillarova hod mi adresu do IP ale neviem ci sa mi podari ist zajtra na postu
baby,ja už nie som večerami hladnááá,teda najem sa na obed a po obede už len jogurtik,acidko-biele,zeleninka 😀
mne ukazuje pri tych foto len adky a tiniku a ta babenka v ruzovom ste ktora?
viac ste nedali
@vikykis nič sa nedeje, predsa sme tu na to aby sme schudli, no nie?, 😀 ja mám tiež pár takých fotiek , kde som ako niť, a tiež aj také za ktoré sa hanbím, 😠 len to sem neviem dať, musím povedať mm aby naskenoval a dal mi to do počítača a tiež ma musí odfotiť celú postavu, nech môžem potom porovnávať,
prosím ťa ako je to s tým dvd, ja som to tu tuším čítala, ale neviem 🙂
vítam nové spolubojovníčky, musím si urobiť poriadok v hlave, je nás už kopec 😀 a to je fajn
baby veľké ďakujem za toto fórum, čo by som bez vás robila 🙂
@hirunka aj ja som po sekcii i keď o pol roka dlhšie ako ty....mne môj gynekológ po 600 nedelí skontroloval ako sa to vo vnútri pohojilo a dovolil mi vtedy po troške začať cvičiť, ale mala som všetko už pekne pohojené 😅
gratulejem každej jednej z vás k úbytkom na váhe...tento pondelok je to tu nenormálne vás vôbec dočítať bo všetky ste plné elánu z toho ako sa vám za posledný týždeň zadarilo 😀 ...ja som na tom podobne...ohromná radosť dnes od rána 😉
idem cvičiť na točni 😀 😀 😀
chcem pondelok ubytok aspoň 100g 😅

@yennn tak nech sa to vyrieši čim skor a netrap sa,vydrime bez tabulky do zajtra,hoci aj do stredy,ved každa vie či schudla alebo pribrala 😉