icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

akika722
10. jan 2011

@yennn
@katkav šikulky žienky 😵

yennn
10. jan 2011

este som zabudla povedat aby si kazda skontrolovala svoje vlastne udaje, lebo sa menila tabulka a bolo vela zmien tento tyzden

tinika
10. jan 2011

@jojina11 bru noc

vejula
10. jan 2011

@yennn dakujem za tabulečky užasne jak vždy... užasne jak ty 😵 😉

@tinika 😕 zvlaštne že ti to nepovedal, mne to pekne hned zistil.. bože ale riadne hnusne vyšetrenie ma tam nadrapovalo a doboleny žaludok som mala ešte dva dni dalšie
Intolerancia laktozy??? juj to je neprijemne... 😔

debbie
10. jan 2011

baby kon ide pomaly dočítam vas zajtra, a fotky mi nejdu ani pozrieť ani nahodiť ani to otvoriť nejde

debbie
10. jan 2011

@yennn gratulujem k takému úbytku akože ty si jak dobrááá.... nie ako ja ☹ teším sa z teba... 😅

tinika
10. jan 2011

@majinka85 ja som tiez kojenim schudla na povodnu vahu ale kojila som kratko a potom som sa dostala na vahu zo 7m. tehu :( teraz cvičim zumbu a stagnujem, islo to dole, potom zase hore, musim to riesit aj stravou

tinika
10. jan 2011

@vejula no uz som si zvykla ale nemozem jogurty čo milujeeem tak občas pokusam 🙂
tak to tu balim bo to nefunguje a potom dlho taha neviem čo s tym konom, od kedy ho vynovili

akika722
10. jan 2011

@tinika ja som kojenim pribrala..kokso horšie chute som mala ako tehotna...a teraz pikam za pažravosť 😅 no vela robi aj prve tehu 25kg,a polka ostala ☹
nič,budem nova vynovena krajšia Akika 😀 😀 😀

tinika
10. jan 2011

@ivca17 no nahodou na tej fotke v plavkach mas suprovu postavu, brala by som hned taku 🙂

priwizuzana
10. jan 2011

no ja som po porode tak schudla a pritom som ani nekojila....ze ani samej sa mi nechce verit....zhodila som 25 kg a pocas tehotenstva so pribrala 13, cize som maximalne spokojna 🙂
ani som necvicila, iba som si mliecko odsavala

tinika
10. jan 2011

@priwizuzana tak ty sa mas 🙂 zavidim tisko

priwizuzana
10. jan 2011

cely zivot som sa trapila a mala som pocit, ze aj zo vzduchu priberam, a zrazu mi tak zosla vaha
kebyze viem recept ako na to, tak to tu hned dam vsetkym mamickam 🙂

groka
10. jan 2011

@yennn
@katkav
kocky pre mna je viac prehladny graf co ma yennn ,takto dotoho cumim az si idem oci vyocit 😀

groka
10. jan 2011

sikovne ste baby a sklanam sa,ze sa vam chce do tych tabulike,ved s tym musi byt tolko roboty
no idem ja spat,dobru noc,boli ma hlava uz dlho,hladna som asi ,ms stale nemam a som z toho trosku na nervaky

nanika
11. jan 2011

@pandrholka pri com mali ten dresing vylozeny? Ja som ho hladala aj pri kecupe aj pri tatarke a nic...

nanika
11. jan 2011

@yennn
@katkav dakujeme za tabulky baby, ste taaaaake sikovne 🙂
ja som mala problemy s kojenim, mala som len troska mlieka, asi mesiac po porode som mala vahu 2+ pred tehu, taka som bola ako lusk, len troska povolene brusko. Lenze potom som si povedala, ze zabojujem a asi od tretieho mesiaca plne kojim a nestiham sa cudovat, ako som sa spazravela, fakt sladke tehotenstvo, toto je hroza. No ale co spravim, odstavim Eminku, lebo mam strasne chute a priberam ako diva?!

idris
11. jan 2011

@tinika tak fotku zrušíš tak naklikáš si ktorú chceš odstrániť a potom nad fotkou máš možnosti ACTIONS na to klik a celkom dole je DELETE PHOTOS 😉

Inak ja som vcera zaspala s malou o 19tej 😀 tak tu už buntoším

elen58
11. jan 2011

Dobre ranko prajem všetkym,inak až teraz som sa konečne dostala k tabulke a je ako vždy super,diky baby za to že vas mame 😀 dnes sme vstavali o pol 7 a Jakubko mi hodil taku šablu vygrcal cele mliečko čo rano vypil neviem či mu dako nezapasovalo,pretože sa nam to už nestava. Tak sa majte snad sa dostanem v priebehu dna a všetkym babam blahoželam 🙂 🙂 🙂

katkav
11. jan 2011

@groka na buduce sa pokusim spravit rovnaky, este nie som taky profik ako Janka 🙂

pandrholka
11. jan 2011

@nanika vieš čo u nás v našom ich mali tam ako mávajú tie rôzne akciové veci typu oblečko a tak...tam to bolo spolu aj s tými jakýmisi malinovkamia a tým kakaom či čo to mali tiež v ponuke

nanika
11. jan 2011

no, tam som nepozrela, isla som pecivo-zelenina-chladiaci pult a ku kasam okolo kecupu, tam ma nenapadlo :( Diky, som tapnuta 🙂

hirunka
11. jan 2011

caute baby.........chcem sa pripojit do tej vasej tabulky........kde sa k nej dostaneme..........inspirovali ste ma k chudnutiu este ze som vas objavila 😀.........uz len pockat co povie gynekolog a sup na to 😀

ivca17
11. jan 2011

@tinika ano? len kazdy si mysli, ze som tehotna zase.. podarilo sa mi schudnut trosku z noh a mozno aj zo zadku, ale teda to brucho mam ako v siestom mesiaci a neviem cos nim :( a na brusaky momentalne ani nemyslim, keby mala aspon spavala dalo by sa, ale sama som taka unavena ze nevladzem cvicit.. vzdy som mala problem s bruskom, no teraz je fakt strasne.. keby som dala detailbruska pochopis..ja uz som rozmyslala aj nad nejakymi cajmi ci tabletkami na chudnutie,ale neviem myslim,ze to nepomoze..

nanika
11. jan 2011

@ivca17 neda sa schudnut cielene len z jednej partie, takze nevymyslaj sprostosti, s ktorymi si skor ublizis, ako pomozes. Teraz sa hlavne skus dat psychicky do kopy a to nespanie prejde, uvidis a budes moc coskoro cvicit na brusko 🙂

pandrholka
11. jan 2011

@katusradus tak to sme potom dve čo rúbu privysoko aj ja chcem do marca dať dole desať kíl 😀

katrin31
11. jan 2011

@ivca17 z brucha sa schudnut da, prikladom je mi moja sestra..ma dve deti..po obidvoch jej zostalo velmi velke brucho ale zislo to..ale bohuzial jedine upravou stravy a cvicenim..inak to nejde..kup si ten stahujuci pas co ma na jednej strane gumu..a daj si to ked daco doma robis, napr. upratujes..je to fakt dobra vec..alebo sprav par kvalitnych brusakov s tym kazdy vecer a urcite uvidis vysledok..

macekovam
11. jan 2011

@ivca17 ahoj..ja zhadzujem bruch pomocou zoralates...funguje ale je to troooosku tazsie..ale uspech zaruceny..maju ho aj v tescu..

idris
11. jan 2011

tak ja len na rýchlo robila som poriadok v skrinke kde sú sladkosti to všetko sme podostávali v Decembri nič som nekupovala kto si čo dá???? 😀 😀

idris
11. jan 2011

@macekovam prosím Ťa a aké sú to cviky???