icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

tinika
11. jan 2011

kocky tak sa daju pridavat foto

kliknes si na UPLOAD a potom na Choos photos and videos a je to - to mi dala idris
a ked das to choos photos and videos,vyber tu fotku a klikni na ruzovy text - a toto adky

katkav
11. jan 2011

@yennn akoby si o mne hovorila 😀

tinika
11. jan 2011

slniečko sa predieraaaa huraaaa

yennn
11. jan 2011

@jojina11 jasne ze myslim to dlhe spanie, tak som si dala zavazok, lebo v poslednej dobe sa mi velmi nedarilo chodit moc skoro spat - bud som sa zakecavala tu na koniku, alebo kukala telku.... Ale musim povedat ze ked sa clovek takto krasne vyspi, tak hned je den krajsi (a nevadi ani ta hmla co je tu dnes), a lepsie sa diva na svet a naozaj urcite aj chudnutie ide lepsie

tinika
11. jan 2011

no idem sa venovat malemu bo tu polhodinu maturuje s klučami do suflikov .) a uz sa asi začina nudit

katkav
11. jan 2011

@tinika no moj papa iba jogurty, acidko a natierkove maslo 😉

yennn
11. jan 2011

@katkav teraz neviem v ktorej casti mas na mysli ze akoby som hovorila o tebe?

katkav
11. jan 2011

@yennn ze sa tesis na rano 😉

yennn
11. jan 2011

babulky ja (uz) nezvyknem kukat velmi dopredu, a naozaj som sa teraz sustredila len na ten marec a kolko budem mat vtedy kil. Ale... dnes som si dovolila so zavretymi ocami nahliadnut trosku aj na koniec juna.... a ak by mi vyslo co som si zasnivala, tak to by som uz o dalsi stvrtrok mala -20 kil odkedy sme zacali tu spolu chudnut... nebolo by super? PS: viem ze niektori nemenovani to daju za kvartal, vsak @adky (ehm ehm), ale ja sa budem moc moc tesit

yennn
11. jan 2011

@katkav aha, noooo. Dokelu, co s takou zavislostou budeme robit? 😀

groka
11. jan 2011

@yennn ahoj,gratulujem k -1kg zaroven k -2kg 🙂
baby fotky dam asi dnes vecer,vcera som nieco uz mala,ale dostavam mrchu pomali,bolesti sa blizia,za chvilu idem s malym von,ked sa zobudi,pre drobca do skolky,na prehadzku a domov,nechuti mi ani jest,zjedla som len kaizerku oblezenu s kavou a teraz probiu jogurt so zihlavou,lebo ma mrcha zavodnuje ☹

debbie
11. jan 2011

@tinika
@yennn dostala som sa tam no po anglicky neviem nepreklada mi to 😠 a fotky neviem najsť ani vložiť a myslím že ak sa sem neda dačo lahšie a po sk asi nebudem jediná čo tomu nebude hááápať ☹

jojina11
11. jan 2011

@yennn keď svieti slniečko , všetko ide ľahšie 🙂
@tinika prosím ťa nepošleš mi ten link a to všetko k tomu, ja som si to neuložila a nechce sa mi to tu hľadať, dík

adky
11. jan 2011

@marthuska dakujem krasne za cvik,poznam ho,ale nanapadol ma 😀

debbie
11. jan 2011

@yennn treba si pozerať aj leto jasné ved na čo sa mame tešiť treba osondovať hihihih 😀

tinika
11. jan 2011

@katkav ja zase jogurty velmi nemozem a pritom ich milujem .(

yennn
11. jan 2011

@debbie ok tak vydrz, ja si to nastudujem a potom to vysvetlim tebe, ok? 😉

yennn
11. jan 2011

@debbie alebo este aj tak, ze az to pochopim ja, tak mi posles foto a ja ich tam nahodim

tinika
11. jan 2011

idris @akika722 ano uvidíme to len my a oblecená alebo v bielizni
@yennn @adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001

OK babule tak vytvorila som album na flickr no a môžete nahadzovať fotky Vy alebo poslať ich mne aj s popisom fotky kedy bola fotená + váha , a potom sa tam nahodia fotky keď bude 30.3.2011 na porovnanie
1 fotka oblecená ale v niečom čo je obtiahnuté, alebo spodná bielizeň
2 popis k fotke + váha + prezývka na MK aby sa to nepoplietol
3 môžete posla ť mne fotky a ja to tam nahodím môj mail je eva.malec@yahoo.com
4 nahodíš si fotky sama tu http://www.flickr.com/photos/upload/
ak by sa chcel niekto prihlásit tak ID: zienky.sikovne@yahoo.com

Včera o 08:15 • 1 dieťa • Odpovedz
Príspevok bol upravený adminom, lebo nespĺňal pravidlá fóra. Porušoval pravidlo "Nepíš do fóra to, čo patrí do internej pošty".

tinika
11. jan 2011

ved idris pisla ze jej poslite foto na meil a ona ich tam nahodi .))

yennn
11. jan 2011

wooow moj drobcek ako krasne buvinka, ja mam dnes naozaj nadherny den 😀 Boli sme na plavarni, tam mal celkom dobru naladu (obycajne nemava), cestou mi chvalabohu prvykrat nezaspal (obycajne zaspi cim nam zrusi cely denny rezim)... tak tomuto sa hovori tesit sa z malickosti 🙂 🙂 🙂

tinika
11. jan 2011

a ja tiez občas len tak klikam na slepo .) bo raz ma hodi pekne na foto raz nie

akika722
11. jan 2011

@tinika to je mail idris 😉

akika722
11. jan 2011

hned hodim svoje foto 😒

debbie
11. jan 2011

@yennn super mne skončilo soooo a uvažujem že zajtra pôjdeme do bazéna a ozaj lyžovačka je na spadnutie švagor padol z bicyka a ma rámeno vyklbene no ved uvidí vraj ☹

vikykis
11. jan 2011

@tinika ja som poslala na ten mail co uvadzas vcera

debbie
11. jan 2011

@tinika kde su všetky fotky pod čím ja dam home a som tam ja ako môj učet nik tam nema nič 😖

debbie
11. jan 2011

@vikykis krááááááááásan fotečka 😀 krááásna mamička to je aktualne foto asi nie malička je tam malinka na 9mes 😀

debbie
11. jan 2011

@yennn zlatík ja nahodiť by to asi aj šlo no nikoho tam nevidím ☹

yennn
11. jan 2011

@tinika @idris @akika722 @adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001

ja uz som tiez pridala svoje foto a nasla som tam take ze "pridaj SET" - to je vlastne sada fotografii (v rodinnom albume by sa ten set nazyval napr. DOVOLENKA 2010 alebo VIANOCE 2010). Tak ja som si dala svoj vlastny set - ktory sa nazyva YENN - vysledky chudnutia. Myslim ze by bolo prehladnejsie, keby sme si takyto set urobili kazda z nas. Predpokladam ze este sa da spravit ku kazdej fotke popis, a tiez sa da (mozno) kazda z tych foto pridat do setu... a ak nie, mozno by bolo prehladnejsie keby sme to spravili znovu? Kuknite