icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

filipal
11. jan 2011

ahojte kocky 🙂 🙂 🙂
@ada001 ty si sa pytala na jogu. ja som vlasntne vyskolena cvicitelka hathajogy. aj som volakedy viedla nejake kurzy, ale teraz cvicim len sma pre seba. a tiez si pomaham CD. joga nie je az tak ucinna na chudnutie, aj ked je niektore polohy vraj su. napriklad sviecka (stimuluje stitnu zlazu). pre mna je joga ako doplnujuca aktivita. lebo nezatazuje klby, natahuje svaly a super uvolnuje.... 🙂 🙂 🙂
@tinika
tebe som slubila nejaky jedalnicek. skusim napisat co som jedla vcera.
1.jedlo musli so soj mliekom, kava
2.jedlo krajec chleba, prazenica z 1 vajicka, paradajka
3. jedlo ryzova kasa s mliekom, ovocie
4. jedlo salat s kuracim masom, par celozrnnych cestovin
5. jedlo paradajka, cukina s mozzarelou

yennn
11. jan 2011

@debbie "sikovne zienky fotostream" na pravoboku

yennn
11. jan 2011

@debbie teraz som to mala vlavo - skratka klikni na PHOTOSTREAM ak niekde to slovo najdes 😀

akika722
11. jan 2011

ako tam dať fotky? ☹

akika722
11. jan 2011

ok..večer po zumbe som tu

vikykis
11. jan 2011

@debbie z augusta sme sa v atelieri boli fotit

vikykis
11. jan 2011

a na co mam kliknut ked chcem vidiet tie foto co tam uz su ??

jojina11
11. jan 2011

skúšam pridávať, lepšie fotky nemám, ale nevadí, niekedy musím nahovoriť mm, nech ma sfotí,

jojina11
11. jan 2011

zabudla som tam zmeniť meno ako sa to dá, ked už tá fotka bude nahodená?

groka
11. jan 2011

@yennn mozem ti poslat na mail moje fotky z pred minuleho roka napisem ti popis k fotke a spravila by si mi to set?lebo ja to neviem,som magor z tej anglictiny

adky
11. jan 2011

@yennn aj ja som si vytvorila set,ide tam popresuvat fotky ktore uz su pridane 😎

marthuska
11. jan 2011

@tinika cubrica je korenie zo saturejky, senovky a chilli. odporucam 😎

adky
11. jan 2011

BABY...ak si chcete fotky ktore ste pridali na flickr popresuvat do setov,cize do albumov,kliknite na ORGANIZE & CREATE v hornej liste,tam sa prepnite na SET, pod tym mate "create a new set" kliknite,napiste nazov setu,poipretahujte zdola svoje fotky a kliknite na save 😎

ivana82
11. jan 2011

@adky dik, si zlaticko 🙂 teraz asi nestihnem, no vecer popridavam viac... 🙂

yennn
11. jan 2011

@groka jasne posli mi

@vikykis klikni na PHOTOSTREAM

maya30
11. jan 2011

ahojte @tinika alebo niekto kto viete heslo mozte mi ho poslat do ip ? ....som sa vcera fotila óóóó boze 😉

groka
11. jan 2011

@yennn uz som sa k tomu dopracoval nakoniec,asi som aj tam,neviem,ja som tam vidim,len som dala visit friend takze to je len pre vas?

jojina11
11. jan 2011

@adky no a ostanú mi fotky aj v tom prvom spoločnom, to tam necháme?

yennn
11. jan 2011

@debbie to ma mrzi s tou lyzovackou, dufam ze mu bude lepsie. A ked nie, tak mohol by ist aj tak a cakat vas pod svahom s cajikom s rumom, nie? 😝

yennn
11. jan 2011

@groka ano uz ta tam vidim

yennn
11. jan 2011

@jojina11 idealne by bolo aby z toho prveho spolocneho fotky isli fuč, ale neviem ci sa to da. Takto sa mi to nepaci, lebo je v tom chaos.. nie? Ale myslim ze to nejde, ja som si odtial tie fotky vymazala a zrusil sa mi cely set, takze odznovu ☹

yennn
11. jan 2011

FOTKY SI TREBA NASTAVIT NA PRIVATE - only you can see this photo. Musime si uvedomit, ze ked sme prihlasene ako zienky.sikovne - tak kazda z nas je vlastne ako jedna. Takze vsetky my budeme vidiet kazde foto, lebo ten flickr nevie ze nas je viac. Akonahle dame PUBLIC - ktokolvek moze vidiet nase fotky.

tinika
11. jan 2011

@filipal dakujem za tipy, to su jednotlive chody cez den či obed?

katkav
11. jan 2011

ja sa tam neviem dostat, vsetky hesla admini zmazali 😉 ale uz som poslala svoje fotky, tak neze vam z mojej fotky v plavkach pride zle 😀

idris
11. jan 2011

@babule tak všetky fotky som editovala a už ich nik okrem nás nevidí 😉

idris
11. jan 2011

@katkav o chvilku to tam dam 😉

tinika
11. jan 2011

@marthuska a to sa da kupit?

tinika
11. jan 2011

@yennn fotky sa daju zmazat ja som jednu mazala, tak ako to teraz je? dačo nove či foto ostavaju kde su?

yennn
11. jan 2011

@tinika no my sme s jojinou hovorili o tom, ze vlastne fotky sa ukazuju v tych setoch, pricom kazdy set predstavuje jednu babulku. Ale oni sa ukazuju vsetky pomiesane aj na tej hlavnej ploche. Myslela som ze ked zmazem fotky z hlavnej plochy, ostanu mi v tom sete. Najprv som zmazala jednu, zdalo sa ze mi fotky v tom sete ostali vsetky 3 ale hned jak som zmazala z tej plochy aj druhe dve, cely set mi zmizol

tinika
11. jan 2011

@yennn ta nechapem 🙂) to nic, sak ked dačo vymyslime ta sa to pomeni