Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
nedudre 😀 už je kludny lebo dosiahol zas čo chcel 😖 😀
Ahojte. Tak som si dala aj ja fotku a idem este pridat fotky do toho nasho albumu 🙂
No tusim pojdem pohladat, kedy som vazila najmenej 🙂
tak uz som dala fotky, tak si mozte pozriet
@michaelapillarova ty chces co chudnut dievca nase 🙂
@nanika co chcem schdnut, ved mam 10 kil navyse, mam 66 a chcela by som mat 56
@nanika 🙂
@michaelapillarova tak tolko som mala asi v 5. triede 🙂 Mne by celkom stacilo sa hybat okolo 70 kg a bola by som stastim bez seba, uz som nasla fotku, kde mam 74 🙂
@nanika tak asi si vysia do mna , ja mam len 160 cm 🙂
@michaelapillarova ja ich neviem najsť ☹
@akika722 ja netusim,len to vcera spominala martuska,tak sa pytam.Ja mam dnes zeleninovu polievku a ked by mi to napisala,tak by som to skusila,ked nie,mam inu alternativu,tiez tychlu 🙂
Inak baby,ked by sa vam chcelo,mohli by ste pisat co papate na obed,lebo ja sa dam rada inspirovat 🙂
@ada001 na obed???všetko čo varim,samozrejme nie mastne vypražane..a menšiu porciu ako pred tym...+ k tomu zelenina... tak moj jedalniček:
Raňajky:1ks viaczrnne pečivo,2platky hydinova chuda šunka/pripadne niečo ine,tvaroh,.../+kusok zeleniny k tomu+čaj bylinkovy
Desiata:jablčko /väčšinou/
Obed:už som pisala 😀
Olovrant:bud activia alebo zelenina nejaka
Večera:tuniak+zeleninovy šalat,alebo len šalat bud čisty alebo s bielym jogurtom/nizkotučnym/pripadne cottage chesse +zelenina BEZ PEčIVA
jem tak do tej 18tej...potom už len pijem 😵
baby vy si sledujete aby ste jedli á 3 alebo á 4 hodiny?ja mam ranajky o 6,30...bo deti sa zobudia o 6..potom kedy mam matdesiatu,obed,olovrant a vecera???ja chodim spat o 20,30..vacsinou...aby som zasa nejedla neskoro...o 17.00 cvicim a potom uz nemam chut jest...ale potom nestihnem jest 5 krat...
caute baby, vidim ze este mame problemy s fotkami. Tak navrhujem prejdime do IP nech potom nemaju problem docitavat ostatni, co sa netyka chudnutia, ok? napiste mi s cim mate problem
@macekovam nemala by si dlhsie ostat hladna nez 3 hodiny, ale nikto nepovedal ze nemozes jest po dvoch. Do hodiny od zobudenia by si sa mala naranajkovat. Ak vstavas skoro, nic ti nebrani dat si napriklad 2 mensie desiate (ano to sa smie) , aby ti obed vysiel medzi 12-13 h a potom po 3h pokracujes olovrantom, zase po 3 vecera - to by tebe vecera mala vyjst na 18 max 19 kedze ides spat 20.30
baby ja som dnes uz vypila 1500ml vody a 500 ml caju,do vecera dam este liter niecoho,ale akoze mala by som si pod zadok serbel prilepit 😀
aaaaaaaaa otazka,kolko sa moze jest toho tuniakoveho salatu co mam ja doma?nejake gramaze?

@groka mm?mám 😀