Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
hm..je pravda ze cvicenie doma chce ovela viac odhodlania a kolektiv spravi svoje...ja som typ ktory praveze radsej cvici sam doma...a co sa tyka cvicenia nemam rada ked mi niekto do toho kafre🙂 ale v strave si poradit teda dam a velmi rada🙂 🙂 🙂najlepsie sa pozname kazda sama🙂
@yennn ja mam doma Zoru na ale videokazete a video nemam,s nou mi islo,len som musela byt sama doma a to teraz nejde,ked mam maleho,ale stiahla som si od nej nejake cviky a cvicila som podla nej+ten steper a plavanie,ale plavanie,kurnik,hned teraz by som isla,popretahovat sa vo vodicke
ja cvicim teraz len sekciu brucho..aby som sa zbytocne neodradila zdlhavym cvicenim..kedze mam malo casu tak pekne takto po poriadku...mam totiz skusenost ze ked si zacnem pridavat zistim ze mi nestaci cas a skoncim so vsetkym...teraz radsej pomaly🙂 do marca len brucho🙂15 mibn.denne a ak zvladnem tak viac...ale standard na den je 15 min.brucho a 3 pesnicky odskakat s malou na trampoline🙂) 🙂 🙂
ja sa v kolektive nehanbim...vobec nie ved verim ze este raz budem v stave ked zas budem precvicovat🙂 🙂 ale to je este asi daleko..🙂
baby ja mam strasny problem so zaludkom,moja najhorsia partia,od pupka po prsia,hej?zaludok,no a na to aby sa mi to zmensovali su cisto len brusaky?lebo aj ked schudnem,tak zaludok nepojde tak dole ako podbrusko
ahojte dievcata, ja naozaj nestiham pisat, ani velmi citat, male mi nespavaju, Emku mam na atb, ma zapal priedusiek ☹ , vsimla som si, ze si pridavate fotky na picassu, len som nenasla nikde heslo, neporadite mi? dakujem 🙂
@yennn vsimla som si, ze si z CV, ja tiez 🙂 Nemas rada jogu? ja som bola minule na powerjoge a celkom sa mi pacilo, aj dnes je o 7, ak pride mm skor z prace mozno pojdem..alebo som tiez rozmyslala nad fitkom v Monari, mozno zaplatit si trenera...len sa k tomu dokopat 😝
ja cvicim zoralates...
inak baby ..najviac ma na tejto mojej tucnote trapi to ze vidim ako ludia omna prestali stat...niektori sa uz ani nepozdravia...fakt neprehanam...viem ze to su ludia ktorych mozem mat u riti ale je to tak...si tucny...si chudak...moj postreh....schudnut znamena ziskat spat respekt...
ahojte baby, pisete hrozne vela, nestiham docitat 😉 dnes sme boli s Tomaskom na prvej hodine cvicenia deticiek, bola som dobre spotena, este vecer si dam zumbu a nejake tie kalorie su spalene 😉 Ideme von, tak snad do vecera nenapisete 20 stran 😉
@groka nie, uz som to tu pisala minule - myslis to foto co som dnes dala? To mam na chladnicke - obycajny stvorcekovy papier, pricom hore su tydzne a nalavo su kila (samozrejme davam tam len posledne cislo - desiatku viem len ja). Ja ho mam denny, takze mam na 1 mesiac - 31 stlpcov a iba par kil. Ale mavala som rocny ktory som kazdy tyzden aktualizovala - 56 tyzdnov a nalavo bolo vzdy straaaaaaaaasne vela riadkov lebo som myslela ze straaaaaaasne vela schudnem 😀
@fatulda jeej a kde byvas? Ja na suchom mieste... No chcela som ist na pilates ale ho zrusili v ten den. Rada by som sla zazumbovat, ale to nemozem ako som uz pisala kvoli kolenu. No a jogu mam rada, aj som chcela power jogu vyskusat ale neviem ci je to az tak velmi na spevnenie svalstva... a vzdy som myslela ze to v monari musi byt straaasne plne ☹
Aj nad tym fitkom v monari som rozmyslala vraj nie je na zahodenie, ale ja fitko nemusim, trener mi naordinuje na zaciatku aj na konci 15 minut na bicykli a ten mam doma 😖
😀 😝 😎 sme z jednej dzedziny 😝
@groka ahoj ešte som to tu nedočítala, tak neviem, či Ti už niekto nenapísal, ja si nerobím čiarky, lebo by ma to zaťažovalo, a nevedela by som, či už som spravila a tak... ja si pekne napustím vodu do 1,5 l flaše a viem koľko som vypila 😀
Keď dve tak pekne som si dala 3 l 🙂 keď nie ... tak je zle
Kočky ja som to nevydržala a dnes som sa postavila na váhu a že -0,5 kg achhhhhh... a manželovi hovorím v obchode, je to vidno, že som schudla ? a ON : no normálne som ťa už večer nevidel ako si schudla, zobudím sa na sedačke a Teba nevidím... 😝 😝 😝 hnusák, však sa dosmeje 🙄 🙄 🙄
@ada001 nooooo je to srandista, ale je neskutočný... keď som bola taká najširšia a trápila sa s diétou, tak za mnou prišiel a povedal, že aby som sa netrápila, že nemôžeme byť všetci rovnakí.... bol tak úžasný, že ON bol dôvod, prečo som chcela schudnúť... je to môj miláčik
@yennn .... kočky môže sa na olovrant musli ? keĎ je v ňom ovocie a oriešky ?

@mia258 napriklad taka mozzarella, alebo kus syra poobede sa da jest aj za pochodu.