Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@lilithka26 kde je ta octova dieta? Ja tam vidim len 90-dnovu
no baby, ze vas tie diety este bavia loooooooooooooooooool
zamiesila som na celozrnnu pizzu, mam kupenu sunecku, cerstve sampiony, dam tam este paradajku a kusok cervenej pariky a cesto len jemne potriem olivakom s trochou cesnaku v soli. mnam, uz sa tesim 🙂 Hodil by sa syr, ale zbytocne by som navysila kalorie, takto to bude ok jedatelne aj pre syna...
BABY ESTE NENAHLASILI VSETCI, ALE UZ MAME SPOLU DOLU CELYCH 8 KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, TO JE SILA, JA SA TAK STRASNE TESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 😀 😀 😀 😀 😀 😀
VOLAJTE MA BLAZON, ALE AK TOTO NIE JE ZA TYZDEN USPECH, TAK POTOM UZ NEVIEM CO
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
takze davajte dalsie, cakam. Alebo vas mam menovite vyzyvat? 😎 😝
@yennn ahoj ja hlásim žiadnu zmenu ☹ nemám digi váhu takže možno ked aj to polkilo išlo doletak ho nevidím a tých 8kg to myslíš vážne-to je riadny úspech po takej krátkej dobe tak baby makajte sme na dobrej ceste
@bubinko83 zapisala 😉
Takze este mi chybaju
@liana81 @pink_lady @tinika @smarti @bobocka @dominikuska @marthuska @mimini @maatkka @katusradus
ak mi niekto nahlasil, tak sa ospravedlnujem, je toho dost, mohlo mi nieco ujst. Baby dajte dnesnu vahu - inac, pozeram niektore ste sa tu medzicasom neukazali, dufam ze ste si to medzitym nerozmysleli? Ak trosku ano, ohlaste sa, my vas prehovorime 😉 Ale ak seriozne, dajte mi vediet nech sa tym nezaoberam, mam co robit aj bez toho 😉
gratulujem vám pekne vám to spolu ide 😉 ...škoda že tie kilá idu tak lahko hore a tak ťažko dole 😖
@katusradus ok pisem si, aj ziadna zmena je lepsia, nez zmena smerom hore. Takze makame dalej a buduci tyzden to uz pojde 😀
@katusradus ale neboj, buduci tyzden to potom riadne skoci a uvidis zmenu, verim tomu a verim aj tomu, ze si urcite dala dole to ukazkove pol kg 🙂
Babenky co ste schudli menej, to nie je hanba, to je zdrave chudnutie bez jojoefektu, vy budete chudnut, aj ked u nas bude vaha stat, tak to treba brat z tej lepsej stranky 🙂
@bombulka200 nieco m vrav......ked priberam-ani nevie ako,ale ked chudnem-tak to si uz teda pamatam 😝 😀
@katusradus budes chudnut,urcite,hlavne je NEVZDAT SA 😀
tak u mňa žiadna zmena nenastala 😔 😔 😔 nechápem, som sklamaná, na váhe 65,1 kg
ešte dokonca som 100 g pribrala 😠
@bombulka200 pravda pravda, ale verim ze raz sa poucim a jedneho dna naozaj ta vaha bude stat, plus minus 2 kila 🙂
@liana81 lianka ja viem ze si sklamana, ale prosim prosim prosim prosim prosiiiiiiiiiiiiiiiiim nic si z toho nerob, to je niekedy uplne normalne ze clovek dokonca aj priberie, ked zmeni rezim. Vies ako sa hovori, organizmus musi pochopit ze to naozaj s tym chudnutim myslis vazne. A ak ti to uveri, tak potom rad pusti kila. Ale inac si organizmus k....a hovori "no urcite, take tu uz bolo, nedam nedam nedam" ale ked ho budes dva-tri tyzdne presviedcat ze nemienis mu ustupit, tak si povie "aha, moja to asi naozaj mysli vazne, tak pome na to" 😀
A okrem toho - moze to byt voda (nemas pred mrchou?) alebo si len bola malo na velkej v poslednych dnoch... cokolvek.
PROSSSSSIIIIIIMMMMMM - teraz je hrozne dolezite, aby si sa nenechala odradit, ja som zapisala, ty na to zabudni. Slub nam to vsetkym, ok? 🙂
@adky je to v tej 90 dnovej, otvor to, je hned na zaciatku
@lilithka26 aha,idem mrknut,dik 😎
@bombulka200 Ach tí MUŽI.......mozu jest kolko chcu a co chcu a je im fajn,netrapia sa aj ked nieco priberu-jedia veeeeela a ja im niekedy zavidim 😉
@adky inak neviem ci je dobry napad ta mrkvova dieta. moja znama schudla 24kg za 2 mes, ano dobre pisem. pila len zeleninove stavy. akoze si niekto povie, wooow, super. parada. realita? super parada sa konala mesiac, do troch mesiacov vsetko nazad aj s bonusom. tak isla do toho opat. ako to skoncilo? viac ako na zaciatku plus 8 kg.

@nanika -2.2
ale na moje ospravedlnenie 😀 😀 😀 musim dodat ze ja som pred minulym pondelkom nez sme zacali za posledne tyzdne strasne fakt zrala a uz som to potrebovala seknut, takze predpokladam ze kilo je voda ktoru organizmus pustil, kedze som dodrziavala pitny rezim a kilo bol urcite len obsah zaludka a criev ktore boli nacpane 😀 😀 😀