icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
11. okt 2010

@nanika -2.2
ale na moje ospravedlnenie 😀 😀 😀 musim dodat ze ja som pred minulym pondelkom nez sme zacali za posledne tyzdne strasne fakt zrala a uz som to potrebovala seknut, takze predpokladam ze kilo je voda ktoru organizmus pustil, kedze som dodrziavala pitny rezim a kilo bol urcite len obsah zaludka a criev ktore boli nacpane 😀 😀 😀

adky
11. okt 2010

@ivca17 Ved ja viem,sama mam ten problem....... ale v poslednej dobe som sa snazim tie dovody ktore mi vyvolavaju stres ignorovat 😎

adky
11. okt 2010

@lilithka26 kde je ta octova dieta? Ja tam vidim len 90-dnovu

yennn
11. okt 2010

🙂 @michele11 ak sa naozaj dnes nevazis aby si nebola sklamana lebo si nahlasila svoje miery neskor, tak ti ich napisem ako startovaciu ciaru odo dnesneho dna, ok? takze mas vlastne dva dni k dobru. Takze makaj nech to buduci tyzden stoji za to!

nanika
11. okt 2010

no baby, ze vas tie diety este bavia loooooooooooooooooool
zamiesila som na celozrnnu pizzu, mam kupenu sunecku, cerstve sampiony, dam tam este paradajku a kusok cervenej pariky a cesto len jemne potriem olivakom s trochou cesnaku v soli. mnam, uz sa tesim 🙂 Hodil by sa syr, ale zbytocne by som navysila kalorie, takto to bude ok jedatelne aj pre syna...

yennn
11. okt 2010

BABY ESTE NENAHLASILI VSETCI, ALE UZ MAME SPOLU DOLU CELYCH 8 KIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIL
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, TO JE SILA, JA SA TAK STRASNE TESIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIM 😀 😀 😀 😀 😀 😀
VOLAJTE MA BLAZON, ALE AK TOTO NIE JE ZA TYZDEN USPECH, TAK POTOM UZ NEVIEM CO
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

takze davajte dalsie, cakam. Alebo vas mam menovite vyzyvat? 😎 😝

nanika
11. okt 2010

@yennn genialne, som na nas vsetky velmi pysna, az mi slzy skocili do oci 🙂

yennn
11. okt 2010

@nanika ani mi nevrav ja som taka hrda na nas, ze az mi vsetky chlpy na ruke stoja 😀 😀 😀 😀

bubinko83
11. okt 2010

@yennn ,mne si tie mieri zapisala?

katusradus
11. okt 2010

@yennn ahoj ja hlásim žiadnu zmenu ☹ nemám digi váhu takže možno ked aj to polkilo išlo doletak ho nevidím a tých 8kg to myslíš vážne-to je riadny úspech po takej krátkej dobe tak baby makajte sme na dobrej ceste

yennn
11. okt 2010

@bubinko83 zapisala 😉

Takze este mi chybaju
@liana81 @pink_lady @tinika @smarti @bobocka @dominikuska @marthuska @mimini @maatkka @katusradus

ak mi niekto nahlasil, tak sa ospravedlnujem, je toho dost, mohlo mi nieco ujst. Baby dajte dnesnu vahu - inac, pozeram niektore ste sa tu medzicasom neukazali, dufam ze ste si to medzitym nerozmysleli? Ak trosku ano, ohlaste sa, my vas prehovorime 😉 Ale ak seriozne, dajte mi vediet nech sa tym nezaoberam, mam co robit aj bez toho 😉

bombulka200
11. okt 2010

gratulujem vám pekne vám to spolu ide 😉 ...škoda že tie kilá idu tak lahko hore a tak ťažko dole 😖

yennn
11. okt 2010

@katusradus ok pisem si, aj ziadna zmena je lepsia, nez zmena smerom hore. Takze makame dalej a buduci tyzden to uz pojde 😀

nanika
11. okt 2010

@katusradus ale neboj, buduci tyzden to potom riadne skoci a uvidis zmenu, verim tomu a verim aj tomu, ze si urcite dala dole to ukazkove pol kg 🙂

Babenky co ste schudli menej, to nie je hanba, to je zdrave chudnutie bez jojoefektu, vy budete chudnut, aj ked u nas bude vaha stat, tak to treba brat z tej lepsej stranky 🙂

adky
11. okt 2010

@bombulka200 nieco m vrav......ked priberam-ani nevie ako,ale ked chudnem-tak to si uz teda pamatam 😝 😀

adky
11. okt 2010

@katusradus budes chudnut,urcite,hlavne je NEVZDAT SA 😀

liana81
11. okt 2010

tak u mňa žiadna zmena nenastala 😔 😔 😔 nechápem, som sklamaná, na váhe 65,1 kg
ešte dokonca som 100 g pribrala 😠

yennn
11. okt 2010

@bombulka200 pravda pravda, ale verim ze raz sa poucim a jedneho dna naozaj ta vaha bude stat, plus minus 2 kila 🙂

marthuska
11. okt 2010

@yennn takze ubytok 0,2kg som stastna, aspon nieco. uvidime ako to pojde dalej🙂) gratulujem vsetkym babam a myslim na vas🙂) idem na prechadzku, rano som cvicila a vyzehlila 23 kosiel. musime stale nieco robit, aby sa nenapadlo kuk do chladnicky, chapete 😀

yennn
11. okt 2010

@liana81 lianka ja viem ze si sklamana, ale prosim prosim prosim prosim prosiiiiiiiiiiiiiiiiim nic si z toho nerob, to je niekedy uplne normalne ze clovek dokonca aj priberie, ked zmeni rezim. Vies ako sa hovori, organizmus musi pochopit ze to naozaj s tym chudnutim myslis vazne. A ak ti to uveri, tak potom rad pusti kila. Ale inac si organizmus k....a hovori "no urcite, take tu uz bolo, nedam nedam nedam" ale ked ho budes dva-tri tyzdne presviedcat ze nemienis mu ustupit, tak si povie "aha, moja to asi naozaj mysli vazne, tak pome na to" 😀
A okrem toho - moze to byt voda (nemas pred mrchou?) alebo si len bola malo na velkej v poslednych dnoch... cokolvek.
PROSSSSSIIIIIIMMMMMM - teraz je hrozne dolezite, aby si sa nenechala odradit, ja som zapisala, ty na to zabudni. Slub nam to vsetkym, ok? 🙂

yennn
11. okt 2010

@marthuska blahozelam, mozem ta pre kontrolu poprosit o vahu? Vies je toho vela, tak nech neurobim niekde botu, v prvej verzii tabulky mala dokonca @sssimi nakazane do silvestra pribrat 😉

marthuska
11. okt 2010

@adky teda ti poviem, klobuk dole 😀 proste vies ako na to. super gratulujem

lilithka26
autor
11. okt 2010

@adky je to v tej 90 dnovej, otvor to, je hned na zaciatku

marthuska
11. okt 2010

@yennn takze ubytok 0.2 cize 85,8 kg. diki za energiu a povzbudive slova na skle 🙂

bombulka200
11. okt 2010

@adky no však toto toto ... to si človek zapamätá 😀 a najlepšie je na tom že môj muž si v noci o 12stej dá v poohode slaninu a nepriberie ani deko a ja sa len na nu pozriem a už som pribrala 😝

@yennn no držím palce ... aj ja tomu verím že raz už nebudeme musieť chudnuť a budeme spokojné 😀 😝

adky
11. okt 2010

@marthuska jaa? co si....kazdy kto si nieco odopre tak vie ako na to a schudne 😎

adky
11. okt 2010

@lilithka26 aha,idem mrknut,dik 😎

adky
11. okt 2010

@bombulka200 Ach tí MUŽI.......mozu jest kolko chcu a co chcu a je im fajn,netrapia sa aj ked nieco priberu-jedia veeeeela a ja im niekedy zavidim 😉

marthuska
11. okt 2010

@adky inak neviem ci je dobry napad ta mrkvova dieta. moja znama schudla 24kg za 2 mes, ano dobre pisem. pila len zeleninove stavy. akoze si niekto povie, wooow, super. parada. realita? super parada sa konala mesiac, do troch mesiacov vsetko nazad aj s bonusom. tak isla do toho opat. ako to skoncilo? viac ako na zaciatku plus 8 kg.

marthuska
11. okt 2010

@yennn ako si pisala, treba zmenit zmyslanie, celkovy pohlad, a potom sa nam podari dosiahnut nase ciele