Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojteeeeeeeeeee
staaaaael stojim na vahe,dokonca asi 200 g hore,frasa tam,ale nerozhodilo ma to,viem,ze to musim robit mrcha,lebo nejem nic take,z coho by to mohlo isto hore ozaj
pridala som moje "uzasne"telo na flickr tak sa nesmejte 😀
mam doma muza a robi svoju farmu na FB tak ja idem nieco robit pa,ozvem sa
Baby, nechcem vas odradit, ale co tak, ked uz po tom bazite, dat si radsej nieco ine, odlozit si porciu a zblaznut ju na ranajky? To sa najlepsie spali a clovek to sladke este aj rozchodi bez toho, aby prahol po dalsom... A este je tam realna sanca, ze vam to do rana niekto zje 🙂
aaaa, kocky, napadlo mi jedno skvele sladke jedlo. mam ho z casopisu muscle and fitnes. takze premerane, prevazene.
gulky z tvarohu. to by si mohla
@ivana82
1balik tvarohu, 1 vajicko, 3-4 lyzice krupice, hrst hrozienok, stipka soli. urobite cesto a formujete gulky (je to dost mokre, ak sa uplne rozpadavju este trosku krupice) hadzete do vriacej vody. su hned hotove (vyplavaju na povrch)
na tanieri sa povalaju v posekanych orechoch. ja si ich trosku polejem javorovym sirupom a lebo trosicku medu.
ten javorovy sirup doporucujem, je zdravy a vyborny aj na palacinky a ine sladke jedla. je dost drahy. ☹
obsahuje vela bielkovin, vhodne ked cvicite.
babylky poradte... dlhšie som tu nebola a vobec neviem ako sa ku tym fotkam dostanem.. a popripade pridam nejake svoje dakujem 🙂
@filipal ano tie gulky robievame a su super, mnam a rychle 😉
ja som raz robila, ale isla tam aj zemla a boli ako blato, ani nevyplavali, rozvarili sa a pricapili na spodok hrnca, tak sa bojim experimentovat :(
Ahojte kocky 🙂 tu prsi,to je na figu,chcela som ist daky darcek muzovi pozriet,zajtra ma meniny.Ako sa vam dari?Ja vcera velmi dobre,pitny rezim ok,jedenie tiez super.
Ja sladke jedla nemusim vobec,ja som skor na zemiaky a ryzu 😒
Ale tie gulky z tvarohu vyzeraju celkom dobre,tusim opisem a ked bude najhorsie,tak spravim 🙂
@groka moje telo sa tiez cudne sprava,ja som mala mrchu v decembri na zaciatku prvy raz po roku a pol a teraz cakam,cakam,brucho a chrbat sa spravaju ze by uz mala dorazit a nic 😔
@michaelapillarova fakt su dobre a rychle 🙂
@nanika jaaaj to presne neviem, ten kulturista pisal, ze on z tej jednej kocky tvarohu ma porciu sam pre seba, iba mu dcerka odjeda 😀
ja ked to robim, tak je to asi pre dvoch.
ahoj, ak malú kojíš, tak zatial sa ani nesanž chudnúť, mohlo by sa to odzrkadliť aj na bábätku.......ja som síce v tehotenstve veľa nepribrala, ale podarilo sa mi schudnúť na pôvodnú váhu a myslím, že je to hlavne pravidelná strava, a radšej jesť častejšie a menej ako si naraz naložiť veľkú porciu......no a po šiestej už nejem, a ked, tak len nejaké ovocie alebo si dám pohár mlieka......
Dobre ranko vam prajem všetkym,konečne sa mi podarilo vas dočitat a idem dačo robit,kym sa deti hraju,tak vam prajem pekny den a ak bude čas tak dojdem,ale pište s mierou aby som stihla dočitat! 😀 😀 😀
@ivana82 hej v agre-neviem ci bude aj na Sekčove,na Šváboch je,ale ked ho raz agro predava tak by malo byt v kazdom 🙂 Jasne ze cele,je to taky obdlznik,cely ma len 100g a okolo 200 Kj,takze si mozes kludne dopriat cely,ja som ochutnala aj surovy-mnam,aj bez upravy je super,ved sa hbodi aj do zeleninovych salatov 😎 Potom daj vediet ci chutil 😀
baby , čo dnes varíte?
baby,vy ste ale popridavali fotiek! parada,uz som vsetky pokukala 😀

@nanika ano🙂)