Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
som tu krmila som malú
baby este potrebujem poradit s tymto...vzdy ked sa chcem dostat na tu stranku co tam davame foto tak musi hladat v spomynanych sprach tu podobnu...ako si to mam dat aby to bolo jednoduchsie???myslim ze musim hladat clanok kde sa spomyna nas link... 😒 ako to robite vy??
tak, dnes na olovrant paradajky male, paprika, redkvička, mozarela kusok rozka čo ostal od ranajok a na večeru dusena zelenina .) moze byt?
@yennn moje nervy,na mna je toho vela,ja neviem,ale hadam mam vsetko tak,ako mam mat,ozaj neviem a teraz ani nemam cas sediet za tym,doteraz som drhla wc,zehlila som,tak mam na tyzden pokoj aj so zehlenim,aj s pranim,varila som este,teraz isiel mm pre maleho do skolky,najmensi mi spal len hodku a pol,co on 3 hodky dava na obed,ale asi citi,ze je dom tato,no a oni za chvilu idu prec k svokre na dedinu a ja idem do mojich vlasov ,farbit ich 😝 😀 a mozno budem mat cas potom si to pozriet 🙂
baby vy si inak myslíte, že chudnete takto radikálne, že za 4 mesiace 10 kíl, alebo 20 tak že to nepriberiete späť keď tú dietu prestanete držať?
@lupena presne ako pisu ostatne,to neni dieta!to je zdrave stravovanie a poznam vela ludi zmojho okolia,ktorí sa takto stravuju a schudli 30,40,50 kg a nepribrali uz nic a preco?lebo chudli rok,rok a pol a metabolizmus sa im "otocil" o 180 st.a telo uz reaguje inak potom na cokoladu a ine
je to aj moj pripad,ked som schudla naposledy tak som mohla zjest cokolady,kolko som chcela a nepribrala som z nej ako kilo,inokedy mam to kilo hore hned o 2 dni
keby sme sa bavili o diete 13 dnovej,alebo 4 dnovej,alebo mliecnej a takych,kde sa schudne 5 kil za 2 tyzdne tak tam je jojo efekt zaruceny,to mi ver,ale schudnut 10 kg za 3 mesiace a u zien,ktore maju nadvahu 20 az viac tak to nie je vobec vela a ani nejde tak o kg ale ide aj o cm na tele,ktore idu tiez dole 😀 😀 😀
baby dnes som mala takyto jedalnik--,...ranajky 100 g pecivo +10g maslo+sunka 50g.,desiata 2mandarinky,obed polievka zeleninova s masom za tanier+cestovina s tuniakom a zeleninou,olovrant to co aj na ranajky+1/2 papriky...na veceru by som mala mat zasa polievku ale vychadza mi to az o 19.00..neviem mam si ju dat ked spat pojdem o 20,30???? inak ranajky o 6.,desiata o 9,obed o 12.,olovrant o 16 a vecera o 19.000..moze byt??ak robim zle znesiem aj tvrdu kritiku..🙂
@macekovam podla mna si tu polievku v klude mozes dat, lebo to je iba zelenina a voda a zelenina je aj tak iba voda a trosku masa, to je fajn, lebo to je bielkovina a to je na vecer super, nevadi, ze ides spat uz o pol deviatej. Ak by si nic nejedla, bola by si zbytocne velmi hladna a zobudila sa v noci na vlci hlad. Iba ten olovrant by som ti asi skritizovala, ze si mala az o stvrtej, ale inak super 😉
@macekovam preco by sme ta mali kritizovat........ja som skusila vypocitat kolko kj mali tvoje ranajky a olovrant, pretoze zlozenie je ok ale mnozstvo sa mi zdalo velke a vyslo mi ze na ranajky a olovrant si zjedla spolu ca 3500kj co je dost vela, jedno jedlo by malo mat okolo 1200kj. Ja by som peciva dala max. 70g a masla na natretie max. 5g
@macekovam klikneš na ten odkaz http://www.flickr.com/photos/58106340%40N04/sets/ pravým tlačidlom na myši/označí ti to/ a potom klikneš na "záložky" čo je hore na lište vedľa historie , otvorí ti to a klikneš na prvý riadok - pridať medzi záložky a potom na hotovo, a je to , ked budeš potrebovať ten odkaz klikneš na záložky a šípkou dolu si to nájdeš, klikneš na to a ono ti to načíta tú stránku
dúfam, že som to nenapísala veľmi nezrozumiteľne ak áno napíš mi IP
ahojte baby..dnes deň na ho.no ☹
starši syn zapal stredneho ucha,nestihala som piť ani jesť 😒 ranajkovala som a potoooom až večerala...kupujeme väčši byt tak cely deň behačky 😒 večerala som o 16.30no bola som od rana už taka hladna že som jedla cestoviny s mäsom 😔
ja viem som blb blby 😢
a ako je to možne ked inokedy od obeda do rana jem šalaty,bielkoviny a rano sa postavim na vahu a za noc že +1,5kg? 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 to ako može byť až taky rozdiel a prečo????? 😲 😲 😲 😲 😲
@akika722 ahoj moja, och to ma mrzí, zdá sa, že všetko si musíš odbiť naraz a potom už budeš mať pokoj. Snáď sa Paťkovi uľaví čo najrýchlejšie.
Ja sa musím priznať, že dnes som okrem vody tiež nič nedodržala a jedla som aj niečo z lupienkov...ja viem...neospravedlňujem sa, ale doľahla na mňa nejaká kríza....
aj ked nie som hladna??

@yennn CHCELA BY SOM sa opytat aky je rozdiel medzi redukčnou a racionalnou stravou prave som si to čitala na internete su tam priklady jedalnička a denny prijem by podla nich nemal presiahnut 5500Kj ale ten jedalniček vypada podobne ako pišete vy čo jete je v tom daky rozdiel?