icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
14. jan 2011

@yennn mam to takú skoršiu večeru a potom si dam ešte pol jablčka zeleného na noc

akika722
14. jan 2011

@yennn diiik moja..vyberam kuchynsku vahu,,dostala som ju na vianoce tak bude mať premieru 😀

yennn
14. jan 2011

babulky ideme buvat? 🙂

akika722
14. jan 2011

@yennn 🙄 🙄 🙄 ako sa registruje na flore?bez toho mi nechce hodiť kalkulačku..pyta mail stale dookola..žiadne heslo nič

yennn
14. jan 2011

@akika722
"zdravy zivotny styl" / "e-kalkulačka" / male oranzove tlacitko "registrovat" (uplne napravo)

akika722
14. jan 2011

@yennn ved hej hej..dam registrovať,opyta mail,dam a potom že prihlasiť sa a tam pyta heslo a meno 😕
asi my to dnes vobec nepali..od rana som taka na riť 😖

akika722
14. jan 2011

@yennn už som tam...huraaa 🙂

yennn
14. jan 2011

@akika722 super, tak nahadzuj a mozno budes prekvapena. Kazdopadne je to dobra skusenost, aspon na par dni, cisto zo zvedavosti, spravis si pekny prehlad v oblasti kalorickych hodnot, drzim palce

yennn
14. jan 2011

dobru nôcku

akika722
14. jan 2011

@yennn dakujéééém..dobruuuu

bobocka
14. jan 2011

http://www.stv.sk/online/archiv/damsky-magazin/ baby dnes bol v damskom magazine bukovskya riesila sa tema dietovanie,tak ked budete mat cas,tak si to pozrite,celkom zaujimave 🙂 ja si aj tak z toho beriem to,co mne vyhovuje,ale vypocujem si aj nazor odbornika-vsak preco aj nie? 😉

nanika
15. jan 2011

@bobocka Diky, chcela som si to pozriet. Ja viem, ze vela ludi ho nemusi, ale nikto mu nemoze upriet, ze je naozaj odbornik s dlhorocnymi skusenostami aj vzdelanim, nie je to "odbornik" padnuty z marsu 🙂 Byt tak v USA, tak by bol milionarom, tu na to este nie je dostatocny trh, aby niekto chudol s podporou lekara... Ale uz som tichucko a idem si to pozriet. Uz som od pol piatej hore, Ema za chvilku pojde spinkat a ja prasim s Olim na nakupy. Vcera som kupila brokolicu a nieco by som z nej chcela uvarit, ale kedze si muz rozkazal uz druhy raz tento tyzden morcaci vyvar a ako druhe jedlo len salat s kuratom, neviem, ci budem schopna varit este nieco ine. Lebo maly teoreticky bude uplne happy z polievky a druhe mu chybat ani nebude, hm

filipal
15. jan 2011

@yennn Bukovsky to uvadzal ako nebezpecenstvo diet. celkove v tej relacii dost ostro odsudil diety. tvrdil, ze chudnut sa ma spravnym stravovanim (co my robime) a posinovanim. tym ze sa buduje svalova hmota, zvysujeme svoje spalovanie tukov. inac rozumne sa mi zdalo vsetko co hovoril, len podla mna je to tazke dosiahnut vegetarianskou stravou. mam odskusane na sebe , lebo som bola roky vegetarianka (a stale nejem cervene maso), ze je bezmäsitou stravou strasne tazke udrzat si dostatok bielkovin v dennej davke. ja tofu a soju jem len z donutenia....a tych strukovin sa tiez neda tolko pojest....
podla mna v mladosti, kym metabollizmus ako tak frci to ide, ale ako prichadza stredny vek je to stale tazsie...

filipal
15. jan 2011

@bobocka
@nanika kocky vy vobec necitate..... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ved sme tu o tom vcera pisali....
aspon vidim, ze ma nikto necita...no, nic aspon mam terapiu....

@akika722 nie si v tom sama. ja mam od vcera prirastok 700g. a vsetko som robila spravne.....takze vidis, asi sa mi zadrzala voda, lebo tazko by sa mi vytvorilo tolko noveho tuku....
telo si robi co chce..... 😖

jojina11
15. jan 2011

dobré ráno, som tu len na skok, dočítam včerajšok a zasa bežím, všetkým želám pekný deň a nech sa nám darí 🙂

vikykis
15. jan 2011

@filipal vies nie kazdy ma 18 rocne dieta a cas a energiu citat vsetko @bobocka a @nanika maju malinke deticky kt. sa treba maximalne venovat, ja som tiez rada ked sa sem dostanem a vobec stihnem daco precitat

groka
15. jan 2011

caute kocky
akurat som sa vratila zpohotovosti,risko ma kiachne a + v okli ust je vyhadzany ale to nema kiachne ale alergiu na nieco,uz aj viem na co...sakra slahne ma dalsie 3 t bude doma
no nevadi,aspon hava pojde lahsie dole ked budem skakat okolo 2 deti lebo ked bo v skolke tak to bolo nic
no a konecneeeeeeeee vaha uz ide dole a mne sa konci mrcha
vcera som presla prvou krizou na sladke a dala som si 3ks bonbona plnene visnovym alkoholom,bola to ale horka cokolada,aspon ze tak,ale nemam zo seba zly pocit,lebo ja som ozaj skoro prislo o rozum,mojmu telu chybalo nieco sladke,dnes to idem spalit na 2 hodinovu prechadzku

macekovam
15. jan 2011

ahojte..snazim sa dodrziavat stravovanie 5x denne ale nestiham nejako desiat...vzdy mi do toho nieco pride....o 6 ranajky a desiatu mamm o 9 ..o 8 sa mi to zda este skoro..neviem...po kolkych hodinach by som si ju mala dat???a este vcera ma ceky den bolela hlava...pijem min.2 l /den...neviem stryvou to byt nemoze?? normalne som si si ani zacvicit nemohla...bolo mi pekne zle...ale vcerajsok som uz dnes rano odcvicila takze ten problem som vyriesila...ako s tou desiatou?? a este...pikantne jete tiez?? myslim chilli omacku..

vikykis
15. jan 2011

@babulky krasny vikend Vam zelam

vikykis
15. jan 2011

@groka skore uzdravenie tu v okoli su tiez kiahne nas nastastie obchadzaju
@macekovam 2,5 az 3 hodiny takze o deviatej si daj aspon ovocie mandarinku pomaranc to zvladnes

groka
15. jan 2011

@vikykis dakujem ti pekne 🙂

macekovam
15. jan 2011

@vikykis to zvladnem v pohode..aj vcera som si dala ale az na upozornenie zaludka som sa zobudila...a to som sa uz pomaly cela klepala hladom...motala som sa okolo dete...raz toto potom hento a tak...takze mam si to dat aj ked nie som hladna a hotovo...ano??

katkav
15. jan 2011

@macekovam mozno by si mala pit trosku viac, ak ta boli hlava, alebo bol len taky tlak, mozno si meteosenzitivna 😉 a stiplave sa pri chudnuti ma jest, minule som pozerala Dr Oz a ten vravel, ze najlepsie je dat si nieco stiplave na obed, ze clovek potom nema velmi chut jest, takze stiplave sa urcite odporuca, ak sa chces zbavit nejakych kil navyse 😉

vikykis
15. jan 2011

@macekovam ja myslim ze ano pretoze potom viac zjes na obed
a pit a pit a pit
ja som sa konecne dostala cez 2,5 😉

macekovam
15. jan 2011

@katkav dakujem za radu...inak aj teraz nejak blbo zacnam vidiet...nemoze to byt tym ze nejem sladke??nemate s tym niekto skusenost???alebo nepijem vela?? lebo 2 l su zaklad vo flasi ale okrem toho mam 2krat za tanier polievky a nieco popijem aj pomimo..

sanym
15. jan 2011

@groka My s kiahňami bojujeme už piaty týždeň - najprv starší syn a keď mu skončili, potom mladší. Skoré uzdravenie. 😉

macekovam
15. jan 2011

@vikykis ahoj..dakujem za odpoved...ja v pohode vypijem 2.5- 3 litre... ☹

macekovam
15. jan 2011

doma ma uz zacinaju demotivovat ze mi to asi skodi...ze si mozem rozhadzat matabolizmus...ze je to hovadina..

macekovam
15. jan 2011

idem obed dovarit..

idris
15. jan 2011

cavte žienky ako sa máme ja som posledné dni veľmi uťahaná stále zaspím s malou a budím sa s malou 😅 😅 možno večer sa tu objavím 😉