icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
16. jan 2011

@yennn nepodpichuj.hej? ale ano,uz som sedmickova,dnes rano mi na vahe svietila sedmicka,bohuzial-pred nou bola este ta blba osmicka 😀

adky
16. jan 2011

@yennn no ja musim toto povedat aj lubosovi,som zvedava ci trafi kde je matka 😀

yennn
16. jan 2011

@adky ze blba osmicka, podaj jej prst a zozere ti ruku. 😀 Pred mesiacom by si ju nenazvala blbou 😝

mykky
16. jan 2011

To nie je normálne!!! Ako sa pekne začal týždeň a kilečká klesali, tak na konci som sa vrátila na začiatok ☹ Nechápem a cvičím každý deň a papám zdravo a nič! No dúfam, že sa to rozbehne.

yennn
16. jan 2011

baby mali sme navstevu a ked odisli, napadlo ma ze si dam trochu viney co ostala (mňaaam 🙂 ) ..... bleeeee, to je sladkeeeeee, fuuuuuj 😠 😠 😠

adky
16. jan 2011

@yennn ta sak uz sa mi ta 8 zunovala 😀

adky
16. jan 2011

@yennn hej hej,ja som si tak minule dala moj niekedy oblubeny sprite-no fuuuuuj,to je svinstvo,samu kyselinu a same sladidla osm citila 😀

katkav
16. jan 2011

inak baby, akurat som si pozrela temu chudnutie po porode sa to tusim vola a minuly tyzden mi mala gajana1 nahlasit svoju vahu a nam uz nepise, pise si s tymi babami, myslite, ze je pomylena a nevsimla si, ze je v inej teme? 😉 alebo jej mam napisat zase? 😉

tinika
16. jan 2011

zajtra ma byt v sme nejaka priloha u chudnuti

yennn
16. jan 2011

@adky no tak ja sa z tej osmicky cerstvo vytesujem dobre vies 🙂 A mne teda sprite nechutil nikdy, ja som mohla sladke vody, ale sprite mi prisiel naozaj velmi sladky, o vinei som si to nemyslela, bola som teraz sokovana, a pritom to nebolo tak davno - kvoli kojeniu som sa jej nalievala 🙂

yennn
16. jan 2011

@katkav spytaj sa jej ci s nou uz nemame pocitat 🙂

yennn
16. jan 2011

@tinika urcite by som si kvoli tomu nekupovala noviny... mas pocit ze mas malo informacii? Ja si nemyslim ze okrem vseobecnych veci ktore uz vsetci vieme, tam bude este nieco nove...

adky
16. jan 2011

@yennn ja som zas vineou nemala nikdy rada,ani marku a podobne hroznove vody-nemam rada,ale sprite bol moja srdcovka,teraz je nou voda 😀 ja viem ze sa s 8 cerstvo vytesujes,som rada 🙂

adky
16. jan 2011

@katkav nooo,je celkom mozne ze sa pomylila,napis jej 🙂

katkav
16. jan 2011

@adky
@yennn ok, tak jej napisem. Inak ako bolo to pravidlo? 3x nic tak von z tabulky? nepamatam si, hlava derava 😉
inak pomoooc baby, peciem celozrnny chlebik, snad bude aj jedly 😉 a strasne to vonia, sliny mi tecu ako bernardinovi 😉 idem uspat maleho, potom si zacvicim, vsak ja si ten cerstvy chlebik nejak vytlciem z hlavy 😀

yennn
16. jan 2011

@katkav 2x a koniec (3tyzdne je zbytocne cakat)... a co ked zbehla k nim? Si kukala? Mozno tam maju nieco zaujimave, co mozme odkukat 😀 😀 😀

yennn
16. jan 2011

@katkav baby ta tema ma 14 stran ale je presne o tom istom.. kati ani jej nepis, pochybujem ze by si nevsimla ze je to ina tema
Nepresmerujeme ich ku nam? 😝

yennn
16. jan 2011

alebo mozme sutazit kde sa schudne viac 😎

adky
16. jan 2011

@yennn presmeruj 😀

filipal
16. jan 2011

@katkav potom napis ako ti vykysol. mne uz dva krat za sebou v pekarnicke riadne nevykysol.... ☹
@adky a ty si zacala chudnut az v tejto teme? alebo uz si bola predpripravena? 😅
@mykky a nemas len zadrzanu vodu?

adky
16. jan 2011

@filipal az v tejto teme 😀

filipal
16. jan 2011

@adky tak ste aj s
@yennn taky zakladny pilier. mate velku zodpovednost! musite nam ist prikladom a hlavne vydrzat! 😝 😀

filipal
16. jan 2011

to sutazenie v drustvach je lepsi napad.... 😀

groka
16. jan 2011

@yennn
@adky
volakedy som pouzivala DOBROTKU je to vlastne to iste,bez glutamanu,ja to poznam pod nazvom dobrotka,ale je to od vitany,je to setrnejsie aj,tak asi prejdeme zas na nu,tak ci tak,ked zacnem malemu trosku davat tak len to budem kupovat,ale to este nehrozi,jemu nechcem solit,ani vegetit nic,pokial to neni nutne a pokial mi bude pekne papkat

mali sme navstevu bola tu svagrina,este mi gratulovala a dostala som MILKU karamelovu ☹
viete aku straaasnuuuuuu chut ja mam na cokoladuuuuuuuu,strasnuuuuuuu a ten dezert orieskovy co mam v bare,muz ho cchem dnes vziat niekomu,tak som ho stopla ze toho nech sa ani nedotyka,ten caka na mna raz 😀
ale na just si nedam sladke,ked viem ako pomali mi to ide tento tyzdne dole

ja som teraz zjedla jednu rajcinu taku maslovitu dobra bola a idem zas nacapovat voduuuuu a som strasne zvedava na zajtra,ja uz ani nedufam,ze budem mat menej

yennn
16. jan 2011

@filipal no moja najvacsia zodpovednost je v pondelok nezabudnut prist a zosumarizovat udaje, nie? 🙂

yennn
16. jan 2011

@debbie krasavica idete teda lyzovat?

debbie
16. jan 2011

@yennn ahoooooooooj nie nejdeme nieje zima ani sňah ☹ tak další termín je februar Donovaly

debbie
16. jan 2011

ahojte baulky ako sa mate čo riešite ? a čo ako sa darí 😎

yennn
16. jan 2011

@debbie ou tak to mi je luto, skoda ☹ Nuz tak budes musiet tych 5 kil schudnut nejakym inym sportom 😉

debbie
16. jan 2011

no ved chodím do fitka poctivo len kým si telo zvykne že to robím kôli chudnutiu a nie aby naberalo.... uff uvidím zajtra no dnes akože vaha otras ale tak vraj to je tým že som zase začala cvičiť s vahou... 😖