icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ivana82
16. jan 2011

Ahojte, pekny vecer prajem 🙂

debbie
16. jan 2011

@yennn ja pôjdem pomaly netreba mi rýchlo davať dole kg hlavne nech idú a fitko rano už sa neviem dočkať a mm že budeme chodiť plavať juchuuuuu no tak užijeme si tu jeho dovolenku hihihi 😀

debbie
16. jan 2011

@ivana82 ahoooooooooooj ako sa ti darí?

yennn
16. jan 2011

@debbie a stale chodis do fitka denne? No ja mam dalsi napad kde zohnat pohyb - ale neprezradim, dokial nezariadim. No a tvoj drahy ma dovolenku? ved to je uzasne, tento tyzden ma byt teplo (teda pardon nechcem sa tesit, ked kvoli tomu nejdete na lyzovacku) - mozne chodit na prechadzky spolu....

ivana82
16. jan 2011

@debbie hi, dakujem, dari sa mi dobre, akurat sme mali oslavovaci vikend, tak som mala nejake tie prehresky, ale snad som aspon nejaky ten gram zhodila, kedze cely tyzden som vynimocne posluchala 🙂 ked chodis do fitka na com cvicis? niekde v minulych prispevkoch si spominala 15 minut beh a 15 minut bicykel...dobre pamatam? ci este nieco ine cvicis? 🙂 a je mi luto, ze vam ta dovolenka nevysla...nam nevysla letna...cely jeden tyzden v lete prsalo a my sme boli prave ten jeden tyzden iba na domasi, ale predsa dovolenka a ani nos z chaty sme pomaly nevystrcili 😒 😠 😠

idris
16. jan 2011

ahojte zienky ;) tak ja som poctivo spotena z cvicenia ešte že máme you tube xexex 😀 😀 😀 nemusím mať doma kopec CD

dnešná nedeľa je konečne za mnou do obed pohoda, desiatu som nejako nestíhala 😔 , olovrant a večera pekne v brušku ale cítim sa strašne plná 😒 no a svokra dnes predomňa postavila pudingovo-šlahačkový koláčik a potom ešte také syrové kolieska ako strašne mi to voňalo ale odolala som 😉 😉 😵 😵

mykky
16. jan 2011

@filipal No,neviem, ako sa odvodním? Pijem dosť,akurát dnes som to trošku zanedbala. Denne vypijem asi 2 možno viac litrov (myslím)

debbie
16. jan 2011

@ivana82 no ja cvičim normalen na strojoch mam zadelený trening a plus kardio je beh či bicykel alebo orbitrek spolu je to dve hodinky vo fitku 😀 😀 😀

debbie
16. jan 2011

@yennn prechadzky mame stale spoločné ked je mm doma a to je skoro každy tretí štvrtý den
😀 😀 😀 rano bude fitko pak poobede plavanie 😀 😀

debbie
16. jan 2011

@yennn ok kedy som začala chodim denne aj včera som bola dnes nie bolo zavreté , zajtra idem 😀 😀 a už sa teším

debbie
16. jan 2011

@idris šikulka no teda ani inak to neško ked je važenie zajtra že??? 😀

idris
16. jan 2011

@debbie veru že hej ako každá nedeľa je test ohňom 😅 😅

akika722
16. jan 2011

@idris ahooj,ja som tiež piekla a porozdavala som to 😀 😀 😀 😀 😀 susede,mame,števo pojedol a mli sme navštevu sa nevedeli ojesť 😀 😀 😀 pudingovo-smotanovy 😀 😀 😀
@yennn dnes som mylsela že napočitam viac a tam že 5400kj 😠 😠 😠 a som plna z toho...ja nechapem,no čo mam jesť?

idris
16. jan 2011

@debbie to mate super s tým fitkom, u nás až po obede je fitko otvorené a Vanesku máte v škôlke ?? keď máte toľko času ?? lebo ja mám problém že nemám kde nechať malu 😠 tak len doma môžem cvičiť

katkav
16. jan 2011

@yennn tak som jej nepisala, som zvedava, ci si zajtra spomenu aj tie babulky, co mi nepisali minuly tyzden, ja som sa im v pondelok ozvala, ze na ne cakame 😉 mam pocit, ze v tej druhej teme nie su take organizovane ako my 😉 presmerovat? aby som sa nenudila s mojou tabulkou? nech mam aj ja 30 babuliek? 😉
@filipal chlebik vykysol pekne. Ja pekarnicku nemam, ja peciem v trube 😉 je to riadny bochnik, snad bude aj jedly, lebo som ho robila z celozrnnej muky a kydla som tam aj trochu otrub, tak by mal byt relativne zdravy 😉 uz sa tesim na ranajky, snad nespucujem polku pecna 😉

debbie
16. jan 2011

@idris nie mala ma dva ročky do škôlky bu ju nevzali chodí s nami alebo ju davam babke na hodku 😀

yennn
16. jan 2011

@debbie to mas super ze stihas prechadzky. Ja ked chlapov poslem na prechadzku, tak rychlo stiham doma veci.

groka
16. jan 2011

babyyyy ze slahackovy,pudingovy kolac blazniiiiiiiiiim
svagrina doniesla malemu smotanovo piskotvu tortu zas ten ju nechcel tak mm samusel obetovat len aby som ja nedostala chut

groka
16. jan 2011

ale tak poviem na rovinu,ide na na kriza sladkeho ale fest

yennn
16. jan 2011

@akika722 tak sem hod jedalnicek aj s hmotnostou, ja ti poviem kde mozes upravit

yennn
16. jan 2011

@katkav daj recept na chlebik.

debbie
16. jan 2011

@yennn stiham ked mam porobené,,,,,,,,,tak takto... rano navarím, hodím prať, upracem , nachystam ranajky a obriadim malu umyť , wc, ranajky a šup hned obliekam pančušky aby bola predpripravená von,,, potom dam kavu ranajky a šup makeup nahé líčenie a oblečiem malu, seba a mm ženiem že by sa mal obliecť a šup von alebo fitko ak ideme spolu a poobedné to isté mala vstane , šerblík, aktiva , ovocie , ja obliekam seba a zaroveň umyvam čo ostalo po obede a šalky z kavy a šup už stojíme pri dverach aj so smetím a mm ešte sedí na wc ako chlapy a tak ide sa vooooon .... 😀 chce to len systém

yennn
16. jan 2011

@debbie no evidetntne, mam sa co ucit! Ale jedno mi nejde do hlavy- kym Vanesska stane, ty navaris a operies? My vstavame obaja spolu, rychlo ranajky ja, potom on desiata hned na to

yennn
16. jan 2011

@katkav a nebolo by to perfektne? Ty 30, ja 30 .... to by sa nam kraaaasne chudlo 🙂

debbie
16. jan 2011

@yennn Myslíš rano ,,,, nie mala vstane a je na šerblíku to je prvé ako da dole pyžamko ja si pripravím čo budem variť a urobím zaklad na polievku to je rýchlo a pripravím napr ryžu to je minutka a je v hrnci a vria a vypínam hotovo.... a ked je Vaness hovová a ideme sa umyť a ostatné ked je napananá a môže sa hrať dokončím do 20min, obed ..... a ja mam kavu už v sebe počas varenia a potom sa napapkam v klude 😀 a ide sa von

katkav
16. jan 2011

@yennn krasne chudlo? z robenia tabulky? 😉 no 60 bab, keby tu bolo, tak to neviem neviem ako by sme stihali docitavat, vsak keby dnes nebolo pekne a vsetky sa netulali po vonku, tak by som teraz mala co robit, aby som to docitala 😉

katkav
16. jan 2011

recept na chlebik...robila som ho podla tohto receptu priblizne http://www.dobre-jedlo.sk/domaci-chlieb/domaci-... lenze neviem, co to je za muka, co on tam mal (to je recept Mira Veseleho), ja som to robila z celozrnnej muky 480 gramov (viac som nemala), plus som tam dala psenicne otruby cca 100 gramov a zvysok do kila bola hladka muka 😉 pekne to nakyslo, poslusne som ho oblievala vodou a chlebik je hotovy 😉 zajtra ho ochutnam.

akika722
16. jan 2011

@yennn http://www.flora.cz/edenicek/eden_kalk.php + na obed som mala rošičku zemiakov varenych/nenašla som ich tam tak som si sama pripočitala 😅 /
dufam že ti to ukaže http://www.flora.cz/edenicek/eden_kalk.php

akika722
16. jan 2011

som to dala 2x 😀

yennn
16. jan 2011

@akika722 moja nepusti ma to, musela by som byt prihlasena