Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
babulky idem, lebo este mam robotku. Dobru nocku
@debbie ja už z toho obeda som bola plna..už par dni ma hroozne boli žaludok a večer do mna nejde...a sice ja večeru mam stale taku 😅 nooo občas dam aj tuniaka 😅
musim vopred vymyslieť čo jesť prepočitať a tak...lebo jem a večer spočitam že malo 😒
do teraz bolo vela 😀 no jedlo ani nie ale sladkéééé počas kojenia 😔
idem spinkat kocky ja,rano idem s malym doktorke a doma sa chystam vytriedit najmensiemu skrinu,mavela veci ktore su mu male
dobru noc 🙂
@akika722 pred minuly rok som jedavala do 4000kj a + som aj sportovala a chudla som a tiez to bolo malo
teraz jem tak,ze jem ranajky,desiata,obed,olovrant,vecera,ale mensie porsie z obeda aj ked je dietny,proste ked zacinam pocitovat ze sa plni zaludok,stopnem sa,uz nechcem mavat pocit,ze prasknem,lebo tym sa zaludok roztahuje potom
inak mna tiez boli zaludok
@akika722 ano malo,ale ja jeste vela pri hudnuti neviem,teda ze neviem si ani zdaleka predstavit zjest 7000 kj
ja som napriklad na prasknutie odkedy chudnem ze si dam nejake musle do misky za lyzicu,nakrajane jalbko cele na kocky a zalejem acitivou,pre mna je to moc a pri tom su to idealne ranajky,ci desiata 😉
no idem ja uz ozaj spat
inac baby dnes som neodolala a začala jest keks ale mi z neho bolo tak sladko ze som ho ani nedojedla .) tak aspon jendo potesenie ze si odvykam 🙂)
@nanika akurat som robila kosik s kvetmi a potrebovala som nechat nieco preschnut, tak som sla trochu na nete... to vies, cez den sa pri mojich drobcoch nic neda urobit, tak vacsinu veci robim v noci... preto som aj dost pribrala, lebo clovek je potom hladny a je, co vidi... ale teraz som sa dala spolu s vami na chudnutie 🙂
Dobre ranko dnešni vaha 65,3 takže oproti min.tyždnu rovnaka,a ja padam kedže ideme s Vanesskou k očnemu lekarovi 🙂

@katkav tak teraz na noc, a zvlast ked sa zajtra rano vazi a ty taaaaaaaaaaaaak??? 😒 😠 nerob chutky-.... 🙂