Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
este som vam baby chcelaporadit na to moje chudnutie za vsetky rady veeelmi dakujem, asi to budem musiet nejako poriesit a skusit cvicit ked bude mala spataspon cez den.. inak chodim na dlhe prechadzky snad aj to pomoze..
tak sa drzte. a dakujem este raz.
@yennn ahojte kocky, tak hlasim dnesnu vahu so sklamanim, pretoze cely tyzden poslucham, papam menej, vela pijem, akurat vikend sme boli na dvoch oslavach, no papala som len to co sa smie, nejaky chlebik so sunkou a trosku salatu, co je jediny prehresok, bol s majonezou, normalne mi to nechutilo...no odrazilo sa to na vahe...a islo dole len 0,2 kg a tak mam 88,5 kg... /inak vo stvrtok som mala rano na vahe 88,1/ ☹ ☹ ☹ tak co uz, hresim, nesiem nasledky... ☹ ☹ ☹
este blahozelam vsetkym babulkam k ubytkom 🙂 🙂 🙂 len tak dalej...som hrda a rada, ze tu patrim 🙂 dakujem 🙂
ja som bez zmeny 104.2 😉 snad sa to pohne buduci tyzden 😖
yennn 104.2
Dobre ranko dievcence, tak ja konecne sa mozem pochvalit, uz som niekolko dni osmickova (89.8) 😀 😀 😀 😀 Nechcela som sa chvalit, lebo som sa bala ze to vyskoci hore. Vcera dokonca bolo este trosku menej, ale dnes zase tolkoto, tesim sa 🙂
Takze tento tyzden -1.2kg
kocky, ja tiez robim taky experiment, ze sa vazim kazde rano. ale ako pisala
@yennn je to len pre silne povahy! 😝 😀 lebo strasne mi to skakalo. jeden den som sa dostala do tak strasnej depky! predstavte si, ze za jeden den prirastok 700g! 🙄 a neurobila som ziaden prehresok! na druhy den to trochu kleslo.....takze momentalne: 70,06
ani sa velmi netesim, aj ked za tyzden je to ubytok, ale tolko makam, ze mam pocit, ze by som si zasluzila viac!
@katkav takze je tu aj udaj do tabulky. 🙂
a vsetkym gratulujem 🙂 🙂 🙂 , tym co sa nedarilo, mozme sa na to spolocne pozriet. 😉
fakt ma baby motivujete, asi by som to uz v niektore dni vzdala, ale mam zodpovednost aj voci vam......tak vydrzim! 😵
Baby ste super, kym ja sa dopracujem k 7 na zaciatku, asi ma porazi 🙂
@kaktav ahoj...hlásim -1kg (83kg)... 🙂
ahojte dievčatá, všetkým gratulujem k úbytkom 😉 🙂
@yennn ja sa nechvalim :( nejak mi to stupa hore :(( ani nenahlasujem, a tento tyzden azse zumba len zajtra vo stvrtok idem k nasim bo piatok skolenie a rano nestiham maleho odviest, tak tam budeme spat, zajtra tiez skolenie, takze strava bude velmi pravidlena a pitny rezim tiez, bo by som len na wcko behaa

Baby, ak vam nechce vykysnut celozrnny chlieb, skuste ten ivov zo stranky chudnutie-ako, je len so sodou bicarbonou. Takze sa to len zamiesa, vyvala v muke a sup do rury, nie 3 hodiny aj s pecenim v pekarnicke, inak, tu mam doma aj ja ale takyto bleskovy chlieb mi vyhovuje viac 🙂