Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@filipal ved aj ja som sa včera tešila vaha mi ukazala 64,6 čo som sa strašne tešila a dnešok 65,3kg tak to som bola riadne sklamana ale ideme dalej a začnem sa važit len pondelok lebo ta vaha mi skače hore dole,ale na druhej stranke možno mi začina aj blbnut digi tak uvidime lebo mi hockedy nejde zapnut musim tam vybrat baterku a pasovat ju tam aby sa mi zapla pritom baterka je nova tak to bude niečim inym alebo mnou 😀 😀 😀 😀
Tak babenky gratulujem všetkym k ubytkom docela sa tento tyžden darilo len mne nie ,ale ja som aj tak strašne rada boli sme u očnej s Vanesskou a strašne som sa bala že bude musiet už taka malička nosit okuliare,naštastie nam ich nedala a za pol roka kontrola že sa to može upravit samo,taku som mala radost že som sa vyblbla po nakupoch samozrejme pre detičky a od dneska som začala behat akurat jest som dako nestihala ale voda je v pohode 2,5 už mam v sebe a pol litra dam do večera a zajtra sa polepšim! 😀
Baby, ja mam dnes strasnu krizu, idem uz spat, dufam, ze ma to zajtra nebude drzat, idem k nasim :( to bude sodoma-gomora :( dobru noc 🙂
haloooooo baby kde ste ????
mňa ešte čaká šalát v kuchyni ale nejako naňho nemám chuť ....
Kočky nemôžem vás dočítavať, tabulečky ešte neboli ?
tak maleho som uspala. Tabulku som uz poslala Janke 😉 idem si zacvicit a trosku zehlit, nech mam buduci tyzden nejaky ten ubytok 😉 a potom beauty sleep, lebo nam idu zubky, ocne, takze som po nocnej, postel ma uz volaaa 😉
ahojte mozem sa aj ja zapojit? ja meriam 172, pred tehu 74 kg, pribrala som 16 cize na 90. po porode som sa nejak nevazila, nebol cas a ani chut a ked som sa odvazila odvazit, vaha ukazovala 86. teraz po 4 mesiacoxh mam 85 a stale to nejde dole. nejax extra nejem, ale auz ani nekojim. chodila som do fitka a sem tam si doma zacvicim, ked mam chut a cas. ako ste schudli vy? resp. - mate nejaky tajny tip? ((rada by som vyzerala aspon ako pred tehu. ramena, stehna, brucho, to vsetko je dost mega, musela som nakupit nove veci. o jednu konfekciu vecie!)) :( viem ze ste o tom uz urcite niekde pisali, ale nechce sa mi studovat tych 365 stran ktore tu su 🙂 vopred dakujem za odpoved!
ahojte babulky, som tu nazad, vypli mi doma (aj na ulici) elektrinu, takze som musela vsetko (vratane prebalovania, obriadenia a ulozenia maleho) robit pri svieckach. A jak naschval, spadla tu obrovska hmla a kedze bola hmla jak mlieko, a tma jak v rohu kvoli elektrine, moj muz s autom zapadol do jarku, otras... ☹ Tak zatial stale neprisiel domov, caka na odtahovku, chudatko moje.
ale idem nahodit tabulecky, uz to mam len to hodim na google a potom sem, jo?
@cerfaa jasne vitaj 😉 chudneme tu spolu, snazime sa jest 5-6krat za den, vypit aspon 2,5 -3 litre cistej vody alebo cajikov. Je dobre precitat si stranku www.chudnutie-ako.sk, tam je dost info, pridat do jedla viac zeleninky, ak uz nekojis, tak to by nemal byt problem 😉 a niektore z nas cvicia, niektore len chodia na dlhe prechadzky 😀 ako vyzera tvoj jedalnicek? 😉
@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika @hirunka
***********************************************************************************************************************
Tak babulky, krasne nam to ide 🙂 Tento tyzden sme spolu krasne schudli -18.7kg, BLAHOZELAAAM 😀
Spolu sme za cele obdobie schudli parádnych -135kg
Dievcence, dufam ze sa nenahnevate, rozdelila som povodny graf na 2 podla poradia, pretoze to bolo velmi neprehladne a tak dufam ze aj vy uvitate ze teraz sa kazda krasne vidi. Plus, jedna drobna zmena – ciernou tlstou ciarou som zdoraznila “magicke hranice” - napadlo ma to az teraz lebo som sa flakala a az teraz som tu svoju prekrocila, a dobre mi to padne vidiet to.... podaktori uz prekrocili 3 magicke hranice (ehm 😉 ) takze isto tuto zmenu privitaju, vsak? 🙂
Tu su tabulky:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
Grafy:
Pozor vsimnite si teda, ze tento graf je rozdeleny na dve casti – su vedla seba dva rovnocenne grafy, prvych 14 bab je v prvom, zvysok v druhom grafe, dajte vediet ci sa vam to takto paci...
******************************************************************************************************************************
@adky to neviem ci som energicka, nahodou som sa k nim dostala a zotrvala som pri nich asi dva roky. Potom som tancovala este ako tehu - specialne brusne tance pre tehulky. Ale asi nejaky kusok exhibicionizmu v sebe mam, kazdy stvrtrok sme mali tzv. recitaly (verejne vystupenia - pre rodinu, priatelov a tak.), a normalne sme sa nahodili do kostymov (vid fotky co som poslala), a vystupovali pred plnym hladiskom ludi 🙂
@maya30 no nezapotis sa, ale som rada ze som aspon nieco vymyslela, len uvidim ci mi to pojde s tym kolenom

babulky, prave som sa objednala na prvu hodinu 🙂 🙂 🙂 , vyskusam jednu ci ma nebude boliet to moje koleno sproste, a ak nie, a vsetko pojde dobre aj doma, tak sa mozno zase vratim k svojmu konicku (kuk foto) 🙂 . @debbie to uz by si ma nemusela nahanat kvoli bicyklu 😎