Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@groka prepac, chulostiva otazka - nemas problem s vyprazdnovanim, kedze si pamatam, ze ms si mala mat minuly tyzden (ak si to nepamatam o tebe, tak sa ospravedlnujem...a nerob si tazku hlavu, viem, ze to cloveka trapi, ale napr. ja som mala vcera tiez den blbec a nakoniec som to zakoncila zmrzlinou (ospravedlnujem sa, ked niekomu robim chutky) a dnes rano na vahe o 200 g menej ako vcera rano 😉 takze neboj, ono to raz povoli 😉 a uz to bude iba klesat... 🙂
@yennn som tu len na skok, graf a tabuľka super, si šikulka 🙂 ale to my už dávno vieme, je to prehladné, myslím, že je každý spokojný a tie úrovne? no veľmi dobrý nápad,
keď absolvuješ prvú hodinu, dúfam, že popíšeš, ako bolo , ako si zvládla, my tu nič také nemáme, včera som cvičila, ale len 10 min, mi dovolila moja malá,škoda 😒 dnes idem niečo nakúpiť, pokiaľ malá spí, hádam sa tu zastavím neskôr a dočítam, všetkým vám prajem pekný deň
kocky nemam ms,skoncila mi uz,mam po chorobe,ale mam asi zapal stredneho ucha,neviem,strasne ma boli atd...
slane som nejedla,sladke som nejedla,pijem dost,ale co sa tyka wc,tak idem kazdy den,ale teraz posledne 3 dni je to horsie,som zapecena ci co,ale tak vcera som bola viac krat a aj tak to vyskocilo
ale mame pekne ubytky vsetky,hlavne ze to nejde hore,tie cisla su krasne ,len tak dalej,ja len dufam,ze co sa tyka mna ,tak tento tyzden dam dole aspon kilo,este som sa nedokopala k cviceniu,ale vyzera to tak,ze musim zacat a to som vcera vysavala a makala doma a aj tak
Baby... toto je mimo témy, ale aj vy máte takýchto praktických chlapov ? 😀
Muž sa na smrteľnej posteli pýta: žena moja tu si?...
tu som muž môj..
svokra moja tu si?....
tu som zať môj..
deti moje tu ste?...
...tu sme otecko náš... ..
tak na jaku pi*u sa svieti na chodbe??? 😀 😀 😀
caute kocky, tabulky su krasne vdaka @yennn, chudneme krasne vdaka kazdej z nas. ak si nahodou niektora chce utuzit vedomosti, ako sa spravne a zdravo chudne, je to tu pekne zhrnute 😀 http://trenermajster.com/tm/z/7-tajomstiev-chud... ako potrebujete viac info, poslite IP
prave som zistila, ze ked si dam odkaz z historie, napr modry konik-dorucena posta, tak to ide. ako je to mozne? cize napr manzel si moze citat moje spravicky? no strasne. nehovoriac o tom, ze teoreticky moze zistit, kolko vazim ??? 😝 myslela som si, ze to funguje tak, ze ma automaticky hodi na stranku: prihlas sa. no ale nie...
tak idem dať malú spať, už mi tu zaspáva, možno večer pa pa
Ako sa donútim dodržiavať pitný režim!? ☹ Stále zabúdam piť...dajte nejaký typ...(asi si zavesím fľašu na krk) 😀
@mykky flasa na krk je tiez riesenie 😀
Baby odporucaju dat si do mobilu pripomienku aby ti zazvonil kazdu hodinu a ty si pojdes dat 2 dl vody.
Ine kocky napustia 1.5 litrovu flasu od mineralky vodou a polozia si ju na viditelne miesto, pricom doobeda ju treba vypit, a poobede vypit dalsiu.
Ako casto chodis do kuchyne? Ja furt - je totiz sucastou mojej obyvacky (skoro). Ja tam mam moj 3-decovy pohar s vodou, ktory si hned rano naplnim a na listocek si napisem 3 ciarky, ked ho vypijem, dolejem doplna, napisem 3 ciarky.... a viem ze doobeda ich musi byt 15, poobede detto.

@groka este by na teba mohla liezt choroba...