Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
babule ja som dnes dala strasne sado-maso, lebo mamine hrozne chutili moje grilážky na vianoce, tak som jej slubila ze na narodeniny jej ich spravim. Tak som poctivo robila karamel, a ked uz som do toho dala tie orechy, tak som si povedala "no moja, je cas na zuvacku", pekne som dala zuvacku, a neolizala som ani varesku... A uz grilazky pekne odpocivaju zatazene kilami muky, anglicko-slovenskym slovnikom, a shakespearom, a zakladmi programovania v jazyku C++ 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/kavova-dieta-skusenosti-a-vysledky/
baby mame na koniku konkurenciu..... 😝 😝 😝 tak, toto by som neustala
nevidim tu vasu dietu, na ktorej je strane? nech sa zasmejem, to je vazne len pitie kavy cely den a nic k tomu?
Ahojte
baby vcera mi este nic nebolo pobede,ked sme boli s detmi vonku a navecer skapata,nemozem nic dat do ust co nemozem prehltat,bola som u dokiho,mam anginu,ale mna aj cele telo boli,kazdy sval na tele,moj muz...tomu este do obeda nic nebolo a prisli sme od lekara so mnou a bum ze 39 horucku ma,Risko ma asi ozaj kiahne a Jurko?ten ma nejake vyrazky na hlavicke a neviem ci to ma kiahne uz alebo nie
zajtra musi ist mm do prace aj keby nevime co bolo,takze je nadopovany liekmi co mame doma,ja mam ATB
ale...vaha isla dole,huraaaaaaaa o 600 g mi to zliezlo
@filipal ja som tiež chodila na spev ešte pred tehu, musela som prerušiť, nevládala som s dychom, tehu mi zhoršilo astmu a dýchala som ako vykrmená hus 😀 teraz mám pauzu, uvidím čo po materskej, zabudla som si predlžiť prerušenie a už je nový školský rok, toľko mimo témy, ak chce š pokecať tak by sme sa mali presunúť do IP
idem nakrmiť malú zobudila sa kuriatko moje, zatiaľ sa tu majte
ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, myslíte, že by bol moc veľký prehrešok keď by som si nedajbože s kamarátkou dala v piatok večer v meste 2dcl bieleho vínka?!?!? 😉 ....netvrdím, že si ho aj dám, ale keby ma už nebavilo sedieť pri minerálke a chcela by som zmeniť chuť 😀 alebo radšej si nedať?!?!?
@pandrholka podľa mňa si kľudne daj, veď si to nedávaš každý deň - dala by som si to ako strik s minerálkou a môžeš si to započítať do pitného režimu 😀
@sanym no veru ani nepamätám, kedy som si niečo dala...no jasné, že jako strik si to dám, čisté mi moc nebere 🙂
Dnes sa chystám prvýkrát po dlhej dobe na taebo, tak snáď ma stade nevynesú na nosidlách. 😀 Ozaj baby, po dvoch týždňoch mi nejak prestávajú chutiť na večeru šaláty. Môžem si dať len biely jogurt, alebo je to na večeru málo?
ahojte baby konečne som tu idem čoto dočítať

@nanika no tak snáď vybaví dobre, čo si dnes varila?