icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

jojina11
19. jan 2011

@nanika no tak snáď vybaví dobre, čo si dnes varila?

nanika
19. jan 2011

@jojina11 doobeda som upiekla celozrnny chlebik a k obedu parena zelena fazulka, kuracie stehno tiez parene bez koze a dva zemiaky take mensie.

jojina11
19. jan 2011

@nanika ja som mala cestoviny trošku a dusenú zeleninu s kuracími prsiami

nanika
19. jan 2011

@jojina11 to si urobim asi zajtra. Lebo ryzu uz nemozem ani citit a zemiaky boli dnes...

jojina11
19. jan 2011

@nanika zajtra by som nejakú polievku, ale neviem akú

yennn
19. jan 2011

@nanika bud by to bolo 1 namiesto posledneho N alebo cele meno, coho je yenn skratka a to sa budete musiet nechat prekvapit. Je to omnoho komplikovanejsie nez yennn, asi mi to neschvalia... ak vobec nieco 🙂 Uvidime.

yennn
19. jan 2011

babule ja som dnes dala strasne sado-maso, lebo mamine hrozne chutili moje grilážky na vianoce, tak som jej slubila ze na narodeniny jej ich spravim. Tak som poctivo robila karamel, a ked uz som do toho dala tie orechy, tak som si povedala "no moja, je cas na zuvacku", pekne som dala zuvacku, a neolizala som ani varesku... A uz grilazky pekne odpocivaju zatazene kilami muky, anglicko-slovenskym slovnikom, a shakespearom, a zakladmi programovania v jazyku C++ 😀 😀 😀

filipal
19. jan 2011

@yennn 🤐
super! 😀
pocuvajte kocky, kazdy clovek schudne? uz ste sa stretli s pripadom, zeby robil niekto vsetko dobre a predsa by kola stali?
su predsa aj nejake poruchy, nie?

jojina11
19. jan 2011

@yennn tu si dobrá 😀 😀 😀 gratulujem, vydražala si, klobúk dolu 😀 / a ten výber kníh nemá chybu

filipal
19. jan 2011

https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/kavova-dieta-skusenosti-a-vysledky/
baby mame na koniku konkurenciu..... 😝 😝 😝 tak, toto by som neustala

jojina11
19. jan 2011

@filipal určite, ale osobne nikoho takého nepoznám, skôr , že priberajjú , trebárs autoimúnne ochorenie štítnej žľazy, to poznám kočku, mladú babu, a čo narobí, bohužiaľ, zmierila sa stým, že nikdy nebude štíhla a pritom jej rodičia aj súrodenci sú štíhli

filipal
19. jan 2011

@jojina11 ja mam teraz taky pocit rezignacie....mam pocit, ze strasne vela robim....neviem, ci to stoji vobec za to...
dobra depka, co?
ospravedlnuje ma len PMS.
dnes poobede mam vytvarnu, bud mi to pomoze, alebo s atam pohadam 😒

jojina11
19. jan 2011

@filipal no to poznám, ale bohužiaľ toto stresové obdobie nám nepridáva k našej dobrej nálade, ty chodíš na výtvarnú? alebo učíš?

jojina11
19. jan 2011

@filipal ešte som nepochopila, že čo si tým vlastne myslela, že veľa robíš...... v čom? v chudnutí? alebo?

filipal
19. jan 2011

@jojina11 chodim.....do LŠU pre dospelych.... 🙂
je to fajn, len ucitelka je niekedy zlostna.....

nanika
19. jan 2011

nevidim tu vasu dietu, na ktorej je strane? nech sa zasmejem, to je vazne len pitie kavy cely den a nic k tomu?

filipal
19. jan 2011

@jojina11 ano pre svoje zdravie v podstate. odjakziva sa zdravo stravujem, aj vela cvicim, aj chodim vela peso....a predsa priberam viac ako zeny v mojom okoli....

filipal
19. jan 2011

@nanika je to na poslednej strane, cudne, ze ten link otvara prvu....
ale nie, nieco tam aj jedia....

groka
19. jan 2011

Ahojte

baby vcera mi este nic nebolo pobede,ked sme boli s detmi vonku a navecer skapata,nemozem nic dat do ust co nemozem prehltat,bola som u dokiho,mam anginu,ale mna aj cele telo boli,kazdy sval na tele,moj muz...tomu este do obeda nic nebolo a prisli sme od lekara so mnou a bum ze 39 horucku ma,Risko ma asi ozaj kiahne a Jurko?ten ma nejake vyrazky na hlavicke a neviem ci to ma kiahne uz alebo nie
zajtra musi ist mm do prace aj keby nevime co bolo,takze je nadopovany liekmi co mame doma,ja mam ATB

ale...vaha isla dole,huraaaaaaaa o 600 g mi to zliezlo

jojina11
19. jan 2011

@filipal ja som tiež chodila na spev ešte pred tehu, musela som prerušiť, nevládala som s dychom, tehu mi zhoršilo astmu a dýchala som ako vykrmená hus 😀 teraz mám pauzu, uvidím čo po materskej, zabudla som si predlžiť prerušenie a už je nový školský rok, toľko mimo témy, ak chce š pokecať tak by sme sa mali presunúť do IP

jojina11
19. jan 2011

idem nakrmiť malú zobudila sa kuriatko moje, zatiaľ sa tu majte

nanika
19. jan 2011

@groka ty si to vcera bedovala, ze si pribrala a hladali sme dovod? Uz sme nasli, ze jo 🙂 Joj ale som dobra 🙂

groka
19. jan 2011

@nanika a dnes mi to zlezlo a zajtra co?uz by to mohlo len klesat ale nevieim ake ucinky bude zas mat na mna ATB

pandrholka
19. jan 2011

ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, myslíte, že by bol moc veľký prehrešok keď by som si nedajbože s kamarátkou dala v piatok večer v meste 2dcl bieleho vínka?!?!? 😉 ....netvrdím, že si ho aj dám, ale keby ma už nebavilo sedieť pri minerálke a chcela by som zmeniť chuť 😀 alebo radšej si nedať?!?!?

sanym
19. jan 2011

@pandrholka podľa mňa si kľudne daj, veď si to nedávaš každý deň - dala by som si to ako strik s minerálkou a môžeš si to započítať do pitného režimu 😀

pandrholka
19. jan 2011

@sanym no veru ani nepamätám, kedy som si niečo dala...no jasné, že jako strik si to dám, čisté mi moc nebere 🙂

sanym
19. jan 2011

Dnes sa chystám prvýkrát po dlhej dobe na taebo, tak snáď ma stade nevynesú na nosidlách. 😀 Ozaj baby, po dvoch týždňoch mi nejak prestávajú chutiť na večeru šaláty. Môžem si dať len biely jogurt, alebo je to na večeru málo?

akika722
19. jan 2011

ahojte kočky ja len na skok,asi tu nebudem 2 tyždne kym sa to opravy ☹ večera bol šalatik 😀 snažim sa ako sa da ale tie blbe kg a cm sa držia ako kliešte 😢 neviem prečo
čo nove???????????vahu pondelkami nahlasim po @mirmaj 😉

debbie
19. jan 2011

ahojte baby konečne som tu idem čoto dočítať

filipal
19. jan 2011

@debbie no ved, konecne ta vidno. 🙂
uz davnejsie som sa ta chcela spytat.....ty tiez posilnujes, ze? prosim ta, ake mas skusenosti, pri cviceni na zaciatku, ide ti vaha dole?