Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
babule ja som dnes dala strasne sado-maso, lebo mamine hrozne chutili moje grilážky na vianoce, tak som jej slubila ze na narodeniny jej ich spravim. Tak som poctivo robila karamel, a ked uz som do toho dala tie orechy, tak som si povedala "no moja, je cas na zuvacku", pekne som dala zuvacku, a neolizala som ani varesku... A uz grilazky pekne odpocivaju zatazene kilami muky, anglicko-slovenskym slovnikom, a shakespearom, a zakladmi programovania v jazyku C++ 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/chcem-schudnut/kavova-dieta-skusenosti-a-vysledky/
baby mame na koniku konkurenciu..... 😝 😝 😝 tak, toto by som neustala
nevidim tu vasu dietu, na ktorej je strane? nech sa zasmejem, to je vazne len pitie kavy cely den a nic k tomu?
Ahojte
baby vcera mi este nic nebolo pobede,ked sme boli s detmi vonku a navecer skapata,nemozem nic dat do ust co nemozem prehltat,bola som u dokiho,mam anginu,ale mna aj cele telo boli,kazdy sval na tele,moj muz...tomu este do obeda nic nebolo a prisli sme od lekara so mnou a bum ze 39 horucku ma,Risko ma asi ozaj kiahne a Jurko?ten ma nejake vyrazky na hlavicke a neviem ci to ma kiahne uz alebo nie
zajtra musi ist mm do prace aj keby nevime co bolo,takze je nadopovany liekmi co mame doma,ja mam ATB
ale...vaha isla dole,huraaaaaaaa o 600 g mi to zliezlo
@filipal ja som tiež chodila na spev ešte pred tehu, musela som prerušiť, nevládala som s dychom, tehu mi zhoršilo astmu a dýchala som ako vykrmená hus 😀 teraz mám pauzu, uvidím čo po materskej, zabudla som si predlžiť prerušenie a už je nový školský rok, toľko mimo témy, ak chce š pokecať tak by sme sa mali presunúť do IP
ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, myslíte, že by bol moc veľký prehrešok keď by som si nedajbože s kamarátkou dala v piatok večer v meste 2dcl bieleho vínka?!?!? 😉 ....netvrdím, že si ho aj dám, ale keby ma už nebavilo sedieť pri minerálke a chcela by som zmeniť chuť 😀 alebo radšej si nedať?!?!?
@pandrholka podľa mňa si kľudne daj, veď si to nedávaš každý deň - dala by som si to ako strik s minerálkou a môžeš si to započítať do pitného režimu 😀
@sanym no veru ani nepamätám, kedy som si niečo dala...no jasné, že jako strik si to dám, čisté mi moc nebere 🙂
Dnes sa chystám prvýkrát po dlhej dobe na taebo, tak snáď ma stade nevynesú na nosidlách. 😀 Ozaj baby, po dvoch týždňoch mi nejak prestávajú chutiť na večeru šaláty. Môžem si dať len biely jogurt, alebo je to na večeru málo?

@nanika no tak snáď vybaví dobre, čo si dnes varila?