Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
7005 Kj ale ked idem vekom spat, tak sa to meni...
Pozeram reprizu vcerajsieho bukovskeho v telerane a bola tam zaujimava vec, ze pokial sa vam podari vybudovat 2,5 kg svalov, spali vam telo o 10 kg tuku viac ako bez nich ROCNE. zaujimava informacia 🙂
@yennn dakujem.. no neviem ako to pojde dalej už ani nemam silu sa nad tym zamyšlať nechavam to len tak nech sa to vyrieši samo... mno však uvidime... ako nehadame sa ani nič ale nebavime sa spolu a trapi ma to hlavne kvôli malemu lebo ta atmosfera nieje najsuper, ale tak snažime sa obaja aby to maly nepociťoval..ale predsa nieje to celkom ono
ahojte, včera som odpadla do postele aj s malou , bola som unavená a už sa mi nechcelo sedieť pri počítači, dnes ráno váha hore 😠 zaujímavé, mám po menzesi, som zvedavá na pondelok, idem sa naliať vodou, malá konečne zaspala, uplietla som si na seba riadny bič, keď zaspáva musím byť pri nej a drží ma za ruku a potom zaspí, inak nie, čo s tým? 😒
Tu pecienku som rozlozila a nastruhala na hrubo na nu mrkvu, uvidim, nic mi stale nenapada, co s nou, uz sa pari. Este tam mam nejaky farmarsky dresing ci co to je, tak v pripade nudze sa da pouzit este ten 🙂
ja robim zapekane zemiaky s brokolicou....idem si to vyratat na kalkulacke 😅
@yennn cauko,pocuj co ti urobil na vahe ten vecer,co si pojedla tie zle veci ?si mala tusim slabu chvilku,nieco som citala
caute
kocky ja nic nestiham ,vcera sme mali ist na nozicky a ja som zabudla,bola som s malym v septembri,potom sme sa mali hlasit o 2 mesiace,ale nedali nam termin,tak som tam v novembri volala,ze kedy mame prist a oni ze aj v januari,ze neni volne,dnes tam volam,ze aj tak som zabudla na vcerajsok a nemozem aj tak,lebo sme chorí a sestricka ze az v marci 😨 😨 😨 a ja sa tam bojim,ze bude neskoro,co ked maly nema ok nozicky a to ideme az o pol roka po prvom sone,to je strasne vela,doki kazal balit na siroko alep vedal ze maly ma ok nozicky,tak nechapem,ale ja som ho nebalila vobec,on mi nezniesol na siroko balenie,upokojuje ma len to,ze chlapci nezvyknu mat problemy
Babule ja mám dnes hrozný deň len do seba pchám ( odolavám sladkostiam) ale nemala som varený obed, ako neviem čo to je ale od včera som nejaká nespokojná ani cvičiť sa mi nechcelo 😒 😒 len by som spala a spala a spala 😔 😔
@groka kasli na to, ja som Emu nebalila tiez. To sono sa berie ako najskor po stvrtom mesiaci, to je potom jedno a kedze aj tak nebalis, nemas sa co trapit 🙂 Dolezite je prve sono v porodnici, ked je ok, uz by sa nic nemalo pokaslat. Okrem toho, ano, po novom sa uz vyse roka nebali automaticky na siroko, informuju uz o tom aj sestricky v porodnici 🙂
@subica2 vitaj a gratulujem k tvvoju presvedceniu ze schudnes,ja som tiez presvedcena ze schudnem,od prveho dna som bola presvedcena a neskoncim kym neschudnem na moju vysnivanu vahu 😉
baby ja som mala na obed polievocku s rezancami a salat s desingom a take nieco ako nugetky,bolo vysmazane kuracie maso,sme si objednali z restiky ,maly jedol so mnou tie kuracie dinosaury takze ja som mala malo,obed bol dobry,nebol slany vobec,podla mna ho vobec nesolili
@adky nemáš začo 😉 ...
som tu, je tu niekto?

@mirmaj mne presne 7080 kj...