Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @maatkka @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @sammy
***************************************************************************************************************************
Dievcata a je to tu!!!! Tramtadadááááá, dokopy sme schudli neuveriteľných 11.8 kg za týždeň, blahoželám! Prosím oslavujte skromne, bez vína a pizze 😀
Posielam tabuľku a graf, dúfam že linky budú fungovať:
https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...
https://docs.google.com/fileview?id=0B5uYMK7ed-...
****************************************************************************************************************************
@adky @nanika @vejula @liana81 @sssimi @pink_lady @tinika @missy97231 @smarti @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @maatkka @michele11 @katusradus @bubinko83 @zuzuh @sammy
A este mam jeden navrh - co keby sme sa predsalen dnes vsetky odfotili? Nebojte, ziadne plavky! Teda, ehm, kto chce, moze dat aj bikiny. Mam na mysli foto "pred" ktore bude fotene v nohaviciach a nejakom (tesnejsom) tricku. A potom, na silvestra dame foto "po" - v tom istom obleceni, samozrejme, pripnutom zicherkami, lebo nam budu padat, hehe 😀
@yennn ja foto celej postavy uz mam,sice mesiac a pol stare,ale bola som na tom uplne rovnako ako teraz 😅
Inac,ta mrkva je fakt,ale fakt hnusna ked je vo varenom alebo pecenom stave (surova je fajn)-mala som ju na ranaky,potom na obed a na olovrant asi 60 gramov tuniaka zmiesaneho s troskou kukurice a 1 celozrnny rozok ....no ale tak na veceru si dam opat mrkvu (len nie varenu-tu uz nemozem 😀 ) ......pre istotu si spravim ovocny salat s mrkvou,ja viem-ovocie by sa vecer nemalo-ale furt lepsie ako keby som vecer mala zjest pizzu alebo chipsy 😀 😀 😀
Ale mam dnes zo seba dobry pocit 😎
Blahozelam vam k tym zhodeným kilam a dufam ze na buduci tyzden vam prispejem aj ja nejakym ubytkom.
Dnesny den celkom fajn len so zhresila jednym keksikom ale vecer idem na zumbu tak dufam ze ho vytancujem.
Aky je vas nazor na cestoviny - mozem ich na veceru?
@zuzuh a kde ideš na zumbu? V Sabinove? Lebo pozerám, že si zo Sabinova, ja som tam chodila ku sestre 🙂
A k tým cestovinam, no záleží od teba, aký chceš mať ty poriadok v stravovaní, niekto by si na večeru už cestoviny nedal, radšej zeleninový šalát, alebo čo, a niekto si dá radšej cestoviny, ako chipsy, čokoládu....tak to máš tak, ja som mala tiež na večeru cestoviny 😀 😀 😀
a k tým fotkám, to sa odfotiť a nechám pre seba, či si myslela, že normálne do albumu svojeho sem davať? 😲 😲 😲 😎 😎 😎
@missy97231 no aj pol kilečka je mínus a to nam ide 😅 skvelé
@sssimi tak ak chces, posli mi cez IP tvoj mail, ja ti to mozem poslat mailom... @adky nemyslim si ze jej to nejde preto ze nie je zaregistrovana. Ved nie kazdy je zaregistrovany ... ci - od teba to nebodaj chce registraciu? Ja som myslela ze ludia kliknu a hned sa im otvori tabulka.... 😒
@liana81 no ak chces, mozes si ju zverejnit. Ja som tak myslela ze nechat sa sfotit, a potom ked uz budeme take o par kil lahsie, tak mozme zverejnit ak by sme chceli.
Ale hlavne som to myslela skor ako motivaciu pre nas same, a tiez dokumentaciu pre buducnost 🙂
@zuzuh ja osobne by som cestoviny na veceru nedavala, je to sacharid a s tym je vecer problem. Ale @liana81 to neskutocne dobre vystihla. Ak sa pytas preto, ze chces vediet co je spravne, tak cestoviny vecer nedavaj. Ale stale lepsie cestoviny nez chipsy a cokolada. @liana81 - super postreh! 🙂 🙂 🙂
@adky no k tej mrkvovej diete je to o tom že je to zelenina , ako každa zelenina nema kalorie môžte dietovať napr.brokolicovú dietu, kalerábovú, karfiolovú , rajčinovú skrátka ide o to jesť len a len zeleninu , da sa aj miešaná no nič iné...či šalaty, či varenú , či grillovanú,či pečenú alebo ako polievku.... samozrejme bez oleja a smotany atd. a úbytok je jasnú je to ako rysovačka vo fitness , no nieje to moc vhodné .... malo kto vydrží a je to stres pre organizmus , doporučuje sa , držanie tak napr. pred plesom týžden kôli šatám, atd..ale držím palce 😀
@adky @sssimi to sa mi nezda, ved ked zadavam "security" tak tam kliknem na "anyone with the link" co urcite vies ze v preklade znamena ze to moze vidiet ktokolvek, kto ma link. Potom je tam taka moznost ze s passwordom, ale tuto som nevolila. Preco by mal google takymto sposobom nutit kazdeho aby sa zaregistroval?
@adky inac je to sranda, ze mrkvova dieta, lebo mrkva je najsladsia zo vsetkych zelenin, ja som bola v jednom nemenovanom chudnucom studiu a tam sme museli vysadit pre nastartovanie chudnutia vsetok cukor - okrem sladkosti, nesladenia kavy a cajov, ani len ovocne caje, ci sladku zeleninu (mrkva, hrasok, kukurica).
Ale tak verim ze to bude fungovat, len fakt drzim palce nech potom este niekedy budes mrkvu moct vidiet a citit 😉
Takže nahlsila som štartovacie údaje výška 165cm,váha 82kg
@yennn pozerala som si tabulku.. treba aj vahu do 1.7.? 😒 nevedela som .... takže to je další polrok a to už dufam budeme baby na udržiavačke všetky .
Takže by to mala byť moja vaha po akej túžim, a kedže další polrok makačky.... noooo,uvažujem 😀 takže môj sen mať zase 55kg ale ak to pojde pomaly a iste budú aj sklamania aj ked neratam s tým , uspokojí ma aj 60kg :Baby nebudte skromné a čo chcete to dosiahnete 😀 teda dosiahnemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! 😀

@vejula neboj to len tento tyzden, toto bolo len rychlo schudnute moje prezieranie 2 tyzdne dozadu 😀