Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Do kelu, mala mi od vcera spava hodinu a pol, skratila si spanie o hodinu dva krat za den :( Ja neviem najst link na tu super stranku, co sa tu spominala, co lekari pisu, spomenie si niekto? Dakujem, nemam to teraz cas hladat, chcem si ju ulozit a snad si tam cosi aj niekedy pocitam 🙂
@nanika neviem či myslíme na to isté,ale katkav sem hodila www.stobklub.cz tam píšu lekári 🙂
@yennn yen ja som otehotnela prvy kat ked som mala 47 kg... BMI sice neviem, ale ani sme sa nejako dlho nesnažili hned na druhyc cyklus od vysadenia HAK 😕 tak asi som nejaky mutant 😀 😀 😀
@elina313 nieeee. no ja ked som s kočkami začala som mala okolo tej 60tky a tak pojdem s vami do tej 50tky ok???? aj ked sa zda že sa mi tu veeeelmi pači tak to teraz trošku zanedbavam aby ste ma tak skoro nevyhodili 🤐 ale nieee dôvod je celkom iny, mam strašne chuťky posledne dva tyždne, dnes priznavam boli ešte na ranajky štrudličky čo starka napoiekla, ale dnes som ich už dorazial a zajtra na ranajky pekne len cottage a šunečka 😉
@marthuska dakujem 😵
Inak kočky maly sa mi dopasol ku počitaču a tak my zväčšil pismenka že to teraz nevojde cele na obrazovku a ja si to musim presuvať aby som to mohla cele prečitať.. neviete ako sa to da zmeniť??? lebo ja som na to zatial neprišla 😖
@vejula mne uz taketo kusky robi 2 roky sikovnik, vzdy nieco ine a potom sa dovolavam pomoci kade tade 🙂
@pandrholka anoooooo, to je ono, vdaka 🙂
@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika @hirunka @son1cka @zana0077
**********************************************************************************
Babulky, týždeň je za nami, pre niektorých úspešný, pre iných ani nie... každopádne ideme ďalej, dúfam že sme sa všetci zotavili a že sa nám bude dariť viac – aj po zdravotnej stránke, aj v osobnom živote, lebo všetko toto má zásadný vplyv na našu náladu a odhodlanie schudnúť.... 😉
Len s Katkou pripominame, ze termin na zaslanie udajov je 13.00h a ze kto sa 2x neozve ani po tomto case, bude z tabulky vyluceny...
Tento týždeň sme schudli -16.3 kg, blahozelam 🙂
Spolu za celé obdobie sme schudli -152.5 (wooow, to uz je co povedat)
Tabulky a grafy:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Alc4_h...
tu by mal byt aj graf, mne sa to neotvori, vam snad ano. Alebo ked tak Katka da novy link separatne aj na graf, ok?
@nanika nemáš začo 😉

babulky dnes je tu mozno viac ludi, vcera som sa pytala, kto sem daval nejaky dobry link na zumbu na nete... ja som to moc nesledovala lebo mam problem s kolenom, ale doma by som vyskusala chvilku - lenze na youtube je toho mraky, a neviem ktory si vybrat ?????????????????????????????????????????