icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
24. jan 2011

babulky dnes je tu mozno viac ludi, vcera som sa pytala, kto sem daval nejaky dobry link na zumbu na nete... ja som to moc nesledovala lebo mam problem s kolenom, ale doma by som vyskusala chvilku - lenze na youtube je toho mraky, a neviem ktory si vybrat ?????????????????????????????????????????

mimini
24. jan 2011

@yennn riešila som kopec veci, v dome kt. sme kúpili pôvodný majiteľ v zime vypol kúrenie a zle vypustil vodu zo systému tak popraskali radiátory a jeho riešenie bolo " dám vám 400 eur " a ešte s manželom sme mali nezhody tak som smätok a nervy zajedala 😠 😠 😠

nanika
24. jan 2011

Do kelu, mala mi od vcera spava hodinu a pol, skratila si spanie o hodinu dva krat za den :( Ja neviem najst link na tu super stranku, co sa tu spominala, co lekari pisu, spomenie si niekto? Dakujem, nemam to teraz cas hladat, chcem si ju ulozit a snad si tam cosi aj niekedy pocitam 🙂

mimini
24. jan 2011

@yennn čítala som o tvojom cykle ja to mám podobne, najnovšie aj 43 dní a pms u mňa trvá aj 3 týždne vtedy mi aj váha stojí a kombinujem všetky možné chute a vodu zadržiavam neskutočne

macekovam
24. jan 2011

@yennn link neviem...ale pisali ze maju DVD....tusim debbie???asi...ale raz mi muz stiahol ..volalo sa to Zumba party....bolo to s Betom...a teraz to davaju v TV shope ako trhak nedostupny...

macekovam
24. jan 2011

@marthuska ahoj...som to chcela som to pozriet a neda sa mi to spustit....

yennn
24. jan 2011

@marthuska This video is currently not available. Please try again later. ☹

tinika
24. jan 2011

@yennn ach jaj, zabudla som sa povazit a az teraz ked vidim tvoj nick ta som spomenula :(((

marthuska
24. jan 2011

toto mi teraz pred chvilkou islo
@macekovam
@yennn nerozumiem tomu. a ostatne linky, co mam ulozene, nejdu. snad len docasne, neviem, ako to funguje

yennn
24. jan 2011

@tinika ach jaj 😎

macekovam
24. jan 2011

@yennn to iste aj mne dalo.)

pandrholka
24. jan 2011

@nanika neviem či myslíme na to isté,ale katkav sem hodila www.stobklub.cz tam píšu lekári 🙂

vejula
24. jan 2011

@yennn yen ja som otehotnela prvy kat ked som mala 47 kg... BMI sice neviem, ale ani sme sa nejako dlho nesnažili hned na druhyc cyklus od vysadenia HAK 😕 tak asi som nejaky mutant 😀 😀 😀
@elina313 nieeee. no ja ked som s kočkami začala som mala okolo tej 60tky a tak pojdem s vami do tej 50tky ok???? aj ked sa zda že sa mi tu veeeelmi pači tak to teraz trošku zanedbavam aby ste ma tak skoro nevyhodili 🤐 ale nieee dôvod je celkom iny, mam strašne chuťky posledne dva tyždne, dnes priznavam boli ešte na ranajky štrudličky čo starka napoiekla, ale dnes som ich už dorazial a zajtra na ranajky pekne len cottage a šunečka 😉
@marthuska dakujem 😵
Inak kočky maly sa mi dopasol ku počitaču a tak my zväčšil pismenka že to teraz nevojde cele na obrazovku a ja si to musim presuvať aby som to mohla cele prečitať.. neviete ako sa to da zmeniť??? lebo ja som na to zatial neprišla 😖

ivana82
24. jan 2011

@vejula Ctrl a koleckom na myske posuvat bud hore alebo dole...mne to funguje takto..vyskusaj 🙂

ivana82
24. jan 2011

@vejula drz ctrl a posuvaj tym koleckom, aby som to presne napisala 🙂

vejula
24. jan 2011

@ivana82 jeeej dakujem už je to oki.. no čo by som ja bez vas robila 🙂

katkav
24. jan 2011

@vejula hore na liste mas view a tam si zmenis zoom na 100 percent 😉

ivana82
24. jan 2011

@vejula nie je zac...ked viem, rada pomozem 🙂

nanika
24. jan 2011

@vejula mne uz taketo kusky robi 2 roky sikovnik, vzdy nieco ine a potom sa dovolavam pomoci kade tade 🙂
@pandrholka anoooooo, to je ono, vdaka 🙂

ivana82
24. jan 2011

@yennn prisla ti ip-cka? ohladom zumby ... 🙂

yennn
24. jan 2011

@adky @vejula @pink_lady @tinika @bobocka @elvera @dominikuska @marthuska @mimini @katusradus @zuzuh @debbie @ivca17 @lusia_99 @maya30 @katkav @ivana82 @fatulda @ellysa @maatkka @jojina11 @oacka @elka74 @macekovam @elen58 @michaelapillarova @idris @groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika @hirunka @son1cka @zana0077
**********************************************************************************
Babulky, týždeň je za nami, pre niektorých úspešný, pre iných ani nie... každopádne ideme ďalej, dúfam že sme sa všetci zotavili a že sa nám bude dariť viac – aj po zdravotnej stránke, aj v osobnom živote, lebo všetko toto má zásadný vplyv na našu náladu a odhodlanie schudnúť.... 😉

Len s Katkou pripominame, ze termin na zaslanie udajov je 13.00h a ze kto sa 2x neozve ani po tomto case, bude z tabulky vyluceny...

Tento týždeň sme schudli -16.3 kg, blahozelam 🙂
Spolu za celé obdobie sme schudli -152.5 (wooow, to uz je co povedat)

Tabulky a grafy:

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...

https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...

https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Alc4_h...

tu by mal byt aj graf, mne sa to neotvori, vam snad ano. Alebo ked tak Katka da novy link separatne aj na graf, ok?

mykky
24. jan 2011

@macekovam taký mix : zumba, aerobik od Oľgy Šípkovej a taebo od Billyho Blanksa z youtube... 😉

pandrholka
24. jan 2011

@nanika nemáš začo 😉

nanika
24. jan 2011

@yennn
@katkav
ste uzasne a rychle jak slak, dakujeme 🙂

tinika
24. jan 2011

@yennn no uz sa mi začina obdobie prace, tak myslim na ine a este ti dačo posepnem do IP 🙂

macekovam
24. jan 2011

@mykky no...billy je dobry🙂teda vyborny🙂tomu som sa v minulosti (za mlada🙂 🙂 ) aj ja venovala🙂 a zumba tiez v pohode...no uvidim ja v pondelok🙂

vejula
24. jan 2011

@yennn moja ale ja som pisala že mam 51,6 a ty si mi tam dala50tku... to sa ma už chceš zbaviť priznaj 😀 😀 😀

yennn
24. jan 2011

@tinika no jasne davaj do IP 😉

yennn
24. jan 2011

@vejula prepac, to som len šachovala s tymi BMI cislami.... uz som si to opravila, chces aby som to znovu zverejnila? Mozem , ale az vecer, teraz uz fakt musim bezat 😉 PS: graf mas ale v poriadku 🙂