icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
24. jan 2011

@pink_lady tak toto je obrovske nedorozumenie, ktore ma velmi mrzi, normalne sa cervenam 😔 Ved si mi vcera povedala, ze mi dnes vahu hlasit nebudes, a ja to akceptujem. Vobec som tym nemyslela teba, a vlastne ani nikoho konkretneho... skoro kazdy tyzden sa najde niekto, kto mi vahu nenahlasi, a vlastne sa neozve ani na druhy ci treti den, a potom sa ozve az o tyzden neskor, pohoda-klídek-tabáček. Moja poznamka bola skor o tom, ze aj ja som dnes nad tym uvazovala, ake by to bolo jednoduche, nepriznat sa vam k +1.2 ... ale zial ja si to nemozem dovolit, skoda, mozno by som to vyuzila 😝
Mrzi ma ze si to vzala na seba, prepac nemyslela som to tak... ☹

marthuska
24. jan 2011

@yennn mne sa poviedka velmi pacila 😎 je proste super, vystizna. tak to proste je. ale ja by som to tak trefne v zivote nenapisala. si macherka 😀 a aj kvoli tomu, ze si dokazala uz tolko schudnut. 😉

pink_lady
24. jan 2011

@yennn tak oki 🙂 ja som to pochopila na seba, ked som ti to este vcera napisala 😔 sice som sa dnes rano vazila a nepribrala som ale bez tej vody by to bolo menej 😀 fakt ja okolo mrchy vzdy drzim vodu, npar cely den ani na wecko nechodim mozno raz - dva krat a to pijem strasne vela (aj 4 litre den) no a potom sa pre zmenu neviem docurkat 😀

mimini
24. jan 2011

@yennn moja váha dnes 78 je to katastrúfa, lebo som pribrala cez kilo, ale mám hnusnú obdobie, tak som doslova žrala ( napr. celú študenstsku pečať a pod)
No nebudem sa na nič vyhovárať, som slaboch, no zatial to nevzdávam
Prepáčte, že som vám zhoršila priemer v tabulke ☹ ☹

yennn
24. jan 2011

@marthuska dakujem Marti, ale zas az tak vela som neschudla, ved si v tabulke dnes pozri percenta... a bojim sa aby to neslo zase nazad 😠

marthuska
24. jan 2011

🙂 @vejula vzdy ked napises svoju vahu, tak premyslam, kedy som ja taku uzasnu vahu mala 😀 pamatam si to velmi dobre. kazdopadne ti uprimne gratulujem, aj vsetkym ostatnym babulkam

yennn
24. jan 2011

@pink_lady 😵 tak co, napisem stagnaciu, ked si nepribrala? Ved mrchu mame len raz v 3 tyzdnoch... tak nabuduci tyzden to bude lepsie, nie? 🙂

yennn
24. jan 2011

@mimini a kde si sa tulala minuly tyzden, hm? Študentsko-pečatila si? 😀

nanika
24. jan 2011

@marthuska vies, ono nejde tak o zapnutie, ako co sa este pod ten kabat zmesti. Lebo ja som ho obliekla len na elasticke tricko s dlhym rukavom, co by muselo byt vonku minimalne 10 stupnov, aby som v nom nezmrzla, tak som mala narvate rukavy :(

mykky
24. jan 2011

Ahoj, aj vám sa tak nič nechce ako mne? 😒 Už ma nebaví, stále len odkladať za malou, teraz mi tu robí halušky z novín 😉 Taká som nijaká, ale jedno ma drží nad vodou: váha šla dole o 2,5 kg. 😀 To som prekvapená, pomohli ste mi týmito povzbudzjúcimi vetami, ktoré si navzájom píšete. 🙂 🙂 🙂 A môj typ je veľa piť a zdravo papať, hoci priznám sa.Nebol deň, kedy by som si nedala aspoň niečo malé sladké. 😅

debbie
24. jan 2011

ahojte dočítané..... 😀 😀 😀
gratulujem všetkým čo schudli , stagnaciu ak ma niekto prvú ok sper že nieje plus, opakpvaná hm.. komentár nezverejním a tým čo pribrali ako ja ...baby nahovarať si že priberame len s vody ... to už davno nemusíme , každa vie prečo ako aj ja , a tak nakopnime sa ,nezúfajme ved to zase pôjde dalej pekne dolu a NEŽERIEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE všetko čo neutečie 😀 😀 😀 😀

macekovam
24. jan 2011

@mykky ahoj...to za tyzden ti isla tak dole vaha????nechapem...len ticho a tak trochu verejne zavidim🙂 🙂 🙂 🙂 😲 😲 😲

debbie
24. jan 2011

@yennn krásne si to napísala a dobre sa to čítalo hlavne s vedomím že si zistila kde je pes zakopaný a už nemusíš uvažovať nad inými možnými diagnozami od štitky po depky a pod.

debbie
24. jan 2011

@mimini niesi jediná kto ma blbé obdobie

mykky
24. jan 2011

@macekovam No áno, ale vážila som sa ráno na lačno ... No poctivo som cvičila každý deň asi hodinku.

debbie
24. jan 2011

@mimini neboj pôjde to nevzdavaj to , zabojuj a uvidíš zase to pôjde 😅

debbie
24. jan 2011

@mykky šikulka super že ti to ide tak dobre 😀 a maš pevnú volu a donutiš sa cvičiť potom je to už zvyk ,že?

nanika
24. jan 2011

@mykky aaaa mame tu teda tohtotyzdnovy rekord, blahozelam 🙂

debbie
24. jan 2011

@marthuska to poznám aj ja no mam to s vestou zips len do polovičky pod prsiami končím.....tak na jar ju chcem dopnúúúúúúúúúúúúúúť ,dufam

mykky
24. jan 2011

@debbie Presne tak...musíš mať pevnú vôľu, ale často som sa do cvičenia musela prinútiť. Najlepšie je mať určený daný čas a to dodržiavať.

mykky
24. jan 2011

@nanika ďakujem,len treba poklopať na drevo, aby sme neuriekli, lebo mám hroznú chuť na sladké.... 🤐 🤐 🤐 nesmiem!!!!!

nanika
24. jan 2011

idem si zatrenovat so zehlickou. Vcera sme boli v nay, mam uz jednu omrknutu cez net a ked som videla tu moju pri ostatnych, aj tych, co som o nich uvazovala, zostala som ako obarena. To od kedy sa vyrabaju take hebeda tazke, ved boli asi 3 kg a bez vody, takze zehlit so 4 a viac kg, tak to je fakt silovy sport 🙂 Ta moja je asi tretinova vaha, tu co mam, aj budem mat 🙂

nanika
24. jan 2011

@mykky nebola to este zaciatocnicka voda? 🙂 Ale aj tak potesi 🙂

katkav
24. jan 2011

@son1cka dala som ti tuto vahu k 24.1. 😉 tak buduci tyzden bude urcite ubytok 😉

macekovam
24. jan 2011

@mykky hm...a co cvicis?co tak super pomaha?ze za tyzden 2,5 kg...daj tip. 🙂 vyskusam....

maatkka
24. jan 2011

ahojte
@yennn hlasim 67,9 - takze nejaky ubytok tam je 🙂 a to som teda tento tyzden nebola nejaka dosledna (mala som coca-colove obdobie 😠 )
ale mam novu motivaciu lebo sme si uz vcera zajednali letnu dovolenku - takze ja uz "chudnem do plaviek" 😀

debbie
24. jan 2011

@maatkka no super ja chudnuť do plaviekbudem až od marca teda to už bude dufam doladenie 😀 😀 😀

ivana82
24. jan 2011

@maatkka a kam idete na dovolenku ak teda smieme vediet, aby sme vam mohli zavidiet 😉

nanika
24. jan 2011

ja tiez uz od vcera chudnem do plaviek, ktore ani nemam. Od aprila budeme chodit s drobizgom na plavaren, pomooooooc. Nemam plavky a som zvedava, kde kupim, mimo sezonu :(

maatkka
24. jan 2011

@ivana82 do Ciernej Hory 🙂
ale nejde ani o to kam ale s kym 😉 samozrejme s mm a s Lilinkou ale aj s mm bratrancom jeho frajerkou a sesternicou s manzelom a syncekom... sa uz teraz tesiiim 😵 oni tam uz boli a vraj je tam kraaasne 😉