icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ivana82
24. jan 2011

@tinika
@yennn nebudte tajnostkarky vy dve...sup aj nam to povedzte 🙂 teda hlavne tinika🙂

jojina11
24. jan 2011

@yennn mne mm stiahol s torent.cz. ak máš dobrý internet, na youtube karioparty je dobré, dnes som cvičila celé, ani neviem koľko to trvá ale dnes sa mi poradilo precvičiť to celé tak sa teším,bude zo mňa zumbomaniak 😀 alebo viki posielala poštou, napálila nám dvd

sonya16
24. jan 2011

@katkav tak ja dnes 85,8, takto začíname, miery doplním neskôr, ak smiem 😅

jojina11
24. jan 2011

@yennn dík za tabuľku a graf , ako vždy super

zana0077
24. jan 2011

Dakujem @yennn, dufam, ze budu uz len nizsie a nizsie hodnoty...xixixi dnes som ovoniavala klobasku, hadam sa to na vahe negativne neodzrkadli...:o))
Babenky, volala mi jedna pani z "CHUDNI ZDRAVO" ponukala nejake koktajliky...poculi ste o tom?
A naaaahodou neviete nieco ohladne tej senovky greckej? Pribera sa z nej?

tinika
24. jan 2011

@macekovam hej a jedno z toho mam doma čo som mala v knihe zumba a som z neho sklamana, tam su len kroky zakladne a kus okolo toho a potom uz len hudba a nič, som čakala ze tam budu riadne zostavy ako som mala na aerobic :(

tinika
24. jan 2011

@ivana82 :P kukni do pasu mojho 🙂

macekovam
24. jan 2011

@tinika ahoj a to mas zumbu s betom??? ci aku??zumba party?? ci co??

tinika
24. jan 2011

@macekovam beto perez 🙂

tinika
24. jan 2011

po pravde su tam ze pesnička a čo mas kedy robit sloavmi ale verte baby, dve hodiny zumby a ste na tom lepsie ako po prečitani knihy 🙂) vidiet na zivo je vidiet na zivo .)) kto chce, darujem tu knihu aj s cd hm? aj tak ju mam na kopke čo chcem dat preč, je tam aj dieta a vselico v tej knihe kto sa prvy hlasi?

hirunka
24. jan 2011

@yennn som pisala katke ale aj tebe teda pisem ze mam miery rovnake ako min. tyzden...........nemala som nejako cas sa rozhybat ale tento tyzden idem na to ........snad si nejako ten cas uz zadelim.......a zajtra sa chystam ist cvicit 😀

elen58
24. jan 2011

@tinika tak to mam doma aj ja a tiež som bola strašne sklamana ☹

elen58
24. jan 2011

tak dievčata všetkym velmi gratulujem ktory tento tyžden schudli a tym čo vaha stoji alebo pribrali hlavu hore a ideme dalej 😀

filipal
24. jan 2011

@katkav ty si tak krasne tu nasu tabulku prerobila!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂
dakujeme! 😵

elen58
24. jan 2011

@jojina11 aj ja som dnes cvičila ale dako ma začal pobolievat členok a tiež davam cele hned od začiatku ale ešte skusim najst dlhšie mam dojem že v najlepšom je koniec dvd 😀

katkav
24. jan 2011

@filipal Janka mi poslala tu jej a ja som do nej nahadzala udaje a trosku ju prisposobila a bolo 😉 skusim dat este ten graf do pdf, lebo to nejak zlyhalo 😉

macekovam
24. jan 2011

@tinika ja ju nechcem....ale ved beto je dobry...aj ta zumba party je dobra...to to CD a DVD co reklamuju v TV shope??? pytaju za to tusim 50 err??? tak si daj stiahnut zumba party....tam cvicia hodinu...

tinika
24. jan 2011

@macekovam no nehovorim ze je to presne to dvd, mozno je lepsie, len vravim ze s nim mam aj ja jedno a som bola sklamana 🙂) ja doma aj tak necvičim, chodim na zumbu a je to super, aj kvoli tej atmoške 🙂

ivca17
24. jan 2011

@yennn ahoj yennn ospravedlnujem sa dostala som sa az terazna internet, rastu nam konecne zubky a teda mala si vyzaduje stale pozornostneviem nic robit, mrzi ma to, ak by sa to malo opakovat poslem radsej v nedelu vecer vahu.. inak teraz som bohuzial neschodla ba dokonca pribrala 76 kg.. ale teda po 10mesiacoch som to dostala a mozno je to aj tym.. chutku som si zahnala zhresila som len raz :( ale tak co uz, budem sa snazit tento tyzden to nejako dobehnut a schudnut. este raz prepac, nestihala som,ale stale s vami chudnem 🙂 aspon teda myslou som s vami ak tu nemozem byt.
Drzte sa vsetky a gratulujem k ubytkom! 🙂

groka
24. jan 2011

baby kravske mlieko asi nemozem teraz vecer ze?tak 2 dcl,kolko to ma kj ?muz isiel vziat a dala by som si,ale ak mi to ma spravit plus tak si nedam

inak mam najmensieho dost choreho,dostal to od nas aj on,take sopliska ma,kazdych 15 minut odsavame,nemoze zaspat poriadne a ak zaspi tak na 20 minut a je hore,co nemoze dychat aj sa mi uz dnes dusil soplami,skoro som sa zblaznila

ivana82
24. jan 2011

@tinika to som si vsimla, ja len ci uz sa aj nezmenilo nieco v tom pase... 🙂

tinika
24. jan 2011

@ivana82 hej 🙂) dnes dosla mrcha 😀 😀 ktoru som uz par dni čakala, nech mam pokoj a mozme začat snazilkovat .)) ale ste idem k lekarovi pre istotu na prehliadku

yennn
24. jan 2011

ahojte babulky 🙂

ivana82
24. jan 2011

@tinika tak prehliadku schvalujem, ja som na takej bola v septembri a este stale nemam zmenu v pase...co uz, mozno ked schudnem, tak sa nam aj zadari, no minuly mesiac to vyzeralo nadejne...no bohuzial, neskoncilo slavne... ☹ ☹ ☹

yennn
24. jan 2011

@tinika @ivana82 babulky snazit sa teraz treba asi na vsetkych frontoch 😉

pandrholka
24. jan 2011

ahojte dievčatá @katkav @yennn vďaka za pekné tabuľky
@katkav no dnes som začala na tom stobklube počítať to čo pojem, že koľko mi to dá....tým, že som išla na tých 82kg tak tam už mám len nadváhu 😒 , doteraz bola mierna obedzita ☹ 😠 no a vyšlo mi, že dnes so prijala len okolo 4100kj oproti odporúčaným 7300kj, ktoré mi vyšli, keď chcem chudnúť....neviem čo a ako pomeniť abo čo ešte dať aby sa to zvýšilo....ty si ako na tom?!?!?

tinika
24. jan 2011

@ivana82 takze aj ty skusas 🙂) drzim prsty

@yennn samozrejme, kym nemam // a aj potom sa chcem hybat v ramci moznosti 🙂) a dačo zo stravou urobit konečne, len teraz nebudem mat az tolko času vymyslat pre seba extra stravu a popravde som vzdy na to bola leniva :(

yennn
24. jan 2011

@tinika no az by sa ti podarilo, tak pekne zostanes v tabulke a budes nam poctivo svoje plusy nahlasovat kazdy pondelok - to bude take priberanie pod nasou kontrolou 😀

yennn
24. jan 2011

@debbie no aj ja som rada ze som objavila PMS, ale neviem na co mi to bude a najma ako na to zareaguje moja psychika. Co ak si teraz kazdy mesiac poviem, ze budem tyzden sa prejedat, ved PMS ? 😀 Vazne neviem, co to spravi.... budem sa viac kontrolovat teraz ked viem ze moje krizy sposobuje menzes? Alebo naopak - podvedome si nahovorim ze sa s tym aj tak nic neda robit - priroda vola ? 😀 😀 😀

yennn
24. jan 2011

@filipal no mas pravdu, tento tyzden vela zienok hlasi, ze ma ms - ale to je sialeny napad, ze by sme sa vsetky takto zladili. Pocula som o spolubyvajucich, kolegyniach, najlepsich kamoskach - ale ze by diskutujuce na fore? To by bolo drsne 😀 To by bol v jeden tyzden jeden oooooooobrovskyyyyyy hromadny PMS 😀

Baby co mate mrchu, poslite mi IP, nech si spravim statistiku, heheh 😀 😀 😀 😀 😀 😀