Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Dakujem @yennn, dufam, ze budu uz len nizsie a nizsie hodnoty...xixixi dnes som ovoniavala klobasku, hadam sa to na vahe negativne neodzrkadli...:o))
Babenky, volala mi jedna pani z "CHUDNI ZDRAVO" ponukala nejake koktajliky...poculi ste o tom?
A naaaahodou neviete nieco ohladne tej senovky greckej? Pribera sa z nej?
po pravde su tam ze pesnička a čo mas kedy robit sloavmi ale verte baby, dve hodiny zumby a ste na tom lepsie ako po prečitani knihy 🙂) vidiet na zivo je vidiet na zivo .)) kto chce, darujem tu knihu aj s cd hm? aj tak ju mam na kopke čo chcem dat preč, je tam aj dieta a vselico v tej knihe kto sa prvy hlasi?
tak dievčata všetkym velmi gratulujem ktory tento tyžden schudli a tym čo vaha stoji alebo pribrali hlavu hore a ideme dalej 😀
@yennn ahoj yennn ospravedlnujem sa dostala som sa az terazna internet, rastu nam konecne zubky a teda mala si vyzaduje stale pozornostneviem nic robit, mrzi ma to, ak by sa to malo opakovat poslem radsej v nedelu vecer vahu.. inak teraz som bohuzial neschodla ba dokonca pribrala 76 kg.. ale teda po 10mesiacoch som to dostala a mozno je to aj tym.. chutku som si zahnala zhresila som len raz :( ale tak co uz, budem sa snazit tento tyzden to nejako dobehnut a schudnut. este raz prepac, nestihala som,ale stale s vami chudnem 🙂 aspon teda myslou som s vami ak tu nemozem byt.
Drzte sa vsetky a gratulujem k ubytkom! 🙂
baby kravske mlieko asi nemozem teraz vecer ze?tak 2 dcl,kolko to ma kj ?muz isiel vziat a dala by som si,ale ak mi to ma spravit plus tak si nedam
inak mam najmensieho dost choreho,dostal to od nas aj on,take sopliska ma,kazdych 15 minut odsavame,nemoze zaspat poriadne a ak zaspi tak na 20 minut a je hore,co nemoze dychat aj sa mi uz dnes dusil soplami,skoro som sa zblaznila
ahojte babulky 🙂
ahojte dievčatá @katkav @yennn vďaka za pekné tabuľky
@katkav no dnes som začala na tom stobklube počítať to čo pojem, že koľko mi to dá....tým, že som išla na tých 82kg tak tam už mám len nadváhu 😒 , doteraz bola mierna obedzita ☹ 😠 no a vyšlo mi, že dnes so prijala len okolo 4100kj oproti odporúčaným 7300kj, ktoré mi vyšli, keď chcem chudnúť....neviem čo a ako pomeniť abo čo ešte dať aby sa to zvýšilo....ty si ako na tom?!?!?
@debbie no aj ja som rada ze som objavila PMS, ale neviem na co mi to bude a najma ako na to zareaguje moja psychika. Co ak si teraz kazdy mesiac poviem, ze budem tyzden sa prejedat, ved PMS ? 😀 Vazne neviem, co to spravi.... budem sa viac kontrolovat teraz ked viem ze moje krizy sposobuje menzes? Alebo naopak - podvedome si nahovorim ze sa s tym aj tak nic neda robit - priroda vola ? 😀 😀 😀
@filipal no mas pravdu, tento tyzden vela zienok hlasi, ze ma ms - ale to je sialeny napad, ze by sme sa vsetky takto zladili. Pocula som o spolubyvajucich, kolegyniach, najlepsich kamoskach - ale ze by diskutujuce na fore? To by bolo drsne 😀 To by bol v jeden tyzden jeden oooooooobrovskyyyyyy hromadny PMS 😀
Baby co mate mrchu, poslite mi IP, nech si spravim statistiku, heheh 😀 😀 😀 😀 😀 😀

@tinika
@yennn nebudte tajnostkarky vy dve...sup aj nam to povedzte 🙂 teda hlavne tinika🙂