Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahooojte idem pozriet čo ste preberali
ahojte, ktora z vas tu nedavno prispela takou tabuleckou, co ma kolko kj a kalorii? omylom som si to zmazala. Poslite mi to niektora, ak to mate. Dakujem
som tu, práve som dočítala 🙂
@groka @sanym @vivien123 @vikykis @zuzub @ined @ada001 @baculka77 @betty21 @gajana1 @akika722 @filipal @elina313 @mirmaj @pandrholka @mykky @nanika @hirunka @son1cka @zana0077 @sonya16
babulky ja som uplny blbec, az teraz som si vsimla, ze @katkav mi poslala ten vas graf, ja som si ho nevsimla... tak dajte mi par minut, a za chvilku tu dam link, ok?
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer...
prepacte babulky, ja som asi uz dlho na materskej ☹ Kati prepac fakt som si ho nevsimla tam 😔
@yennn neskoro sa hlasim.ospravedlnujem sa.na obed som len zapla konika prispela do jednej temy a potom to vyplo.aj vcera vecer mi to vyplo 😒 potom som sla s malym von,takze som uz nestihla napisat.mam 66,1kg.uz to asi nestihnes zapisat do tabulky,ja si to budem pamatat do buduceho tyzdna.dnes som vstala o stvrt na jednu (bobco ma dovolenku,tak ja vyspavam 😀).pokracujem v tom,ze mi maso nejak nechuti.som zeleninova.ale zas to nie je take strasne. spravila som si vlastny jedalnice podla toho co mne chuti.su tam aj mini prehesky,no ja zas nechcem drzat dietu podla niecoho ci niekoho,sama sebe som si to prisposobila a funguje to.som spokojna,uz nemam take,ze sedim vecer za compom a sialene myslim na fajnotky,ktore si dovolit nesmiem.kupila som si spaldove piskotky (mnam superfajne) a ked mam strasnu mlsandu,tak si dam par ,zmiesam s nizkotucnym jogurtom a fajnotka hotova. 😉aj banan si v pohode dam.na obed je to parena zelenina vacsinou (alebo zeleninove polienky) a vecer salaty a ranajky veru flakam.budime sa neskoro,tak to vacsinou obidem a rovno obedujem.ak sa zobudime skor,tak je to cerealny rozok so sunkou,alebo len taky suchy.nikdy nekombinujem maslo a sunku napr.bud jedno alebo druhe.a medzi jedlami si dam jablko ci racio chlebicek 🙂 nie je to idealne,no mne to celkom funguje.nechudnem nejak rapidne,no ide to dole. a do konca marca isto dam dole viac,nez som cakala 🙂 tesim sa.a inak baby,keby som mala doma ruru,tak si toto upeciem http://www.muscle-fitness.cz/index.php?option=c... mnaaaaam 🙂 take mensie superfane zlo 😀
@pandrholka ja som dnes vazila kazde susto a prekrocila som svoj odporucany denny rezim asi o 200 KJ, ale to nevadi, zajtra to bude lepsie, prekrocila som trosku aj bielkoviny aj sacharidy, ja mam denny odporucany 6200 KJ, a Ty az 7300? sa mi to nezda 😉 co vsetko si dnes pojedla? mne napisalo, ze to prehanam zo zeleninou, ze nech to nie je na ukor inych latok, ktore moje telo potrebuje, tak zajtra uberiem zo vsetkeho a pridam tam aj pohyb, dnes som si robila technicku udrzbu, kosila si nohy a tak a manzel mi povie, ci som si kosila stran na nohe, ked mi to tak dlho trvalo, no neporazi ma? 😀 raz za tyzden sa trosku davam dokopy a on mi toto zahlasi, ked chce, budem jeho velky tucny chlpaty kamarat 😉 to mi raz povedal kamos, ze vies, co sa zo zeny stane, ked uz je v dlhodobom vztahu a potom sa vyda? velky tucny kamarat 😉 ze sa proste o seba prestane starat. no hruza ti chlapi.

@zajkulka dakujem za ten link, precitam si 🙂