icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
1. feb 2011

No, ja pridam 10.2. svoju aktualnu, do marca by som nevydrzala 🙂

nanika
1. feb 2011

neviete, na ktorej strane mame to super zamyslenie o tete obezitke? Mohli by sme si to hodit do sukromky, aby sme nazabudli, ze na nas ciha za kazdym rohom 🙂

macekovam
1. feb 2011

ja vydrzim...nech je riarny rozdiel...ak sa podari🙂 ale na tvoju sa tesim...
😉

nanika
1. feb 2011

uz som to nasla 🙂
@macekovam nebude asi rozdiel, ale ja to chcem mat zadokumentovane po mesiaci 🙂

macekovam
1. feb 2011

no...to aj ja zadokumentujem ale zverejnim az v den ,,D" 🙂 🙂 🙂 ale ako ze nebude rozdiel...rozdiel 7 kg urcite je obrovsky...🙂

idris
1. feb 2011

baby my sme ake bláznive ja som sa včera večer fotila 😀 😀 😀 a tak to budem robiť kým sa nedopracujem k tej medzere medzi stehnami 😀 😀 😀 😀

nanika
1. feb 2011

@idris Nie blaznive, ja asi prave dospievam. Lebo sa uz 30 rokov ladujem na gebulu a musela som mat 30 rokov, aby som si dala po papulke 🙂

groka
1. feb 2011

ahojte baby

dnes konece som sa dockalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a huraaaaaaaaaaaaaaa
som osmickovaaaaaaaaaaaa 88,8 hned tri osmicky 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

macekovam
1. feb 2011

@groka gratulujem🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

pandrholka
1. feb 2011

@groka super....veľká gratulace...ako píšeš konečne si sa dočkala 😉

nanika
1. feb 2011

@groka jeeeeeej, gratulujem, pekny darcek ku zaciatku mesiaca 🙂

macekovam
1. feb 2011

baby mam tykyto problem....chcem si zmenit album...nasla som jednu fotku..tam som ,,maximal,,a chcem si je dat do albumu...idem si zrusit album a spravit ho nanovo...lebo tam nechcem fotky z minulosti...taka uz aj tak nebudem ako si sama seba pamatam ..co to sa pomenilo a ja s tym nic nenarobim... 🙂 ale radsej sa pochvalim pritomnostou ...a tesim sa na den ked posledne pridane foto bude mojim novym idealom🙂🙂🙂 😉

macekovam
1. feb 2011

no..pisem pisem a podstatu zabudnem....potrebujem vediet ako si potom usporiadam fotky...ktora ma byt prva ,druha a tak🙂

nanika
1. feb 2011

@macekovam cez arrange, ked budes uz v tom novom sete, mas tam viacero moznosti

macekovam
1. feb 2011

@nanika aha..dakujem idem to pozriet🙂

elen58
1. feb 2011

Ahojte dievčata prajem vam všetkym krasny den,bohužial ten moj už mam pokazeny dnešna vaha + 600g ☹ no asi seknem s behanim pretože taketo vysledky pozorujem na 2 den po nom,inak strava by mala byt v poriadku kedže počitam kalorie a pijem 3l a dakedy aj viac vody,nema niekto takyto problem prosim o radu už som važne zufala? ☹ dnes som si normalne povedla že sa nato možem ............... ,ved tolko usilia a vysledok takyto asi sa moje telo proste zblaznilo alebo čo sa deje neviem pomoooooooooooooc 😠

nanika
1. feb 2011

@elen58 to je na tom linku, co hodila filipa, v skratke, ak cvicis, na kazdy vzniknuty sval ti ide tusim rovnaka vaha nejakej inej latky plus voda. O den, dva ta latka pusti plus telo uprace vodu a vaha zase skoci dole, ak cvicis pravidelne, tak sa ti stale vdaka tomu hormonu moze drzat vaha hore, ale kazdopadne by ti mali cm klesat 🙂

akika722
1. feb 2011

@yennn kraaaaaaaaaasna fotka s drobčekom 😵 ,som myslela že je tu nejaka nova kočka

nanika
1. feb 2011

No vcera boli semafory bieda, strasne malo tuku a malo energie, malo zeleniny, des. To som ten tyzden zacala. Dnes sa musim viac strazit 🙂

groka
1. feb 2011

baby dakujem vam sa tesim jak blba 😀
mame zmenu planu ideme do hlohovca okukat kociky pa pridem pobede

macekovam
1. feb 2011

@elen58 ahoj..urcite pokracuj...sport nie je urcite na skodu...🙂

ivana82
1. feb 2011

Bre ranko prajem 🙂 @yennn krasna fotecka s drobcekom 🙂

jojina11
1. feb 2011

ahojte všetky, prajem pekný deň, baby vás dočítať, je umenie 🙂 vítam nové babuľky ,pekne sa rozrastáme však?? @yennn mala si pravdu, a pochvala za fotku, normálne zíram ako ti to svedčí,
idem čítať ďalej, ešte mám dve strany 😀

jojina11
1. feb 2011
jojina11
1. feb 2011

@groka však som dopredu klikla a nič nenapísala, veľké gratulujem, sa tešíš čo??? 😀 😀 😀 😀 no vidíš pokorila si to číslo

marthuska
1. feb 2011

@groka to je parada, gratulujem 😀 pri dvoch deturencoch, no klobuk dole 🙂

darsy
1. feb 2011

Ahojte,Groka graulujem k osmickam a nech vybriete aj kocik.
Ja som sa vcera drzala,konecne a aj som cvicila,som na seba pysna 😎 Dnes idemena zapis a hned ako prideme zo skoly si zase na chvilku zacvicim.Ozaj,mozem aj kazdy den tak po 20-25 minutach cvicit?

marthuska
1. feb 2011

@elen58 nic si z toho nerob, to je to, ze za tyzden toho ta vaha narobi 😒 ale v priemere urcite klesa

jojina11
1. feb 2011

@darsy ja si myslím, že kľludne môžeš, pohyb ešte nikomu neuškodil, je to plus, nech si to telo nemyslí 😀

adky
1. feb 2011

@groka GRATULUJEEEEEEEEEEM a hned 3-nasobna 8-cka supeeeeeeeer 😀