Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn ja som si to prerátavala na http://www.lucy.cz/, neviem či to poznáš, ale je tam viac druhov všetkého ako som našla kdekoľvek idne, plus ešte aj kalor, hodnota hotových jedál, len sa tam treba registrovať
chcela som vam tu supnut čo som papala, ale baterky scipli tak zajtra
babulky neviem ci mi nefunguje net, alebo tu nikto od obeda nebol? 🙂 Tak pekny vecer vam prajem, uzite si sobotu a romantiku 🙂)))
My sme boli na plavarni vsetci traja a uzili sme si trosku wellnessu. 🙂 Dnes som mala aj 3 salonky (otvorena posledna pixla od svokry, chvalabohu, míňajú sa). A po 3 salónkach som si povedala "tieto tri salonky maximalne uspokojili moje chuťové poháriky, a viac už si neprosím a toto mi stačí" ..... a tak aj bolo 😉
tak u mojej sestry je cela rodina chora....sestra, dve dcerky aj jej muz....vsetci vysoke teploty, bolesti celeho tela....typicka chripka... v BA je jej uz plno.... 😝
Ach, pre mna budu zaciatky tazke 😔 .Druhy den nic sladke nejedla okrem tych troch palaciniek. Pre mna velky uspech. V chladnicke mam tortu so synovych narodenin 😝
ja som tu bola poobede, ale keďže sa tu nič nezmenilo, išla som zasa makať, a teraz vlastne tiež bežím, syn tu vedľa mňa už nedočkavo stepuje,dnes som si na večeru dala dusenú zeleninku a volské oko, ale ešte musím dopiť vodičku, všetkým vám prajem krásny sobotňajší večer dievčatá a užite si tento víkend v pohode 🙂

@adky ved vravim 🙂 ten co som vcera drzala v ruke mal tak, ze ked som preratala na 145 bolo to okolo 1000