icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
5. feb 2011

@adky ved vravim 🙂 ten co som vcera drzala v ruke mal tak, ze ked som preratala na 145 bolo to okolo 1000

katy30
5. feb 2011

ahojte.

@yennn vyzerato mnamky. Vyskusam 🙂
Dnes sa znazim dodrzat pitny rezim, zatial da sa.No konecne prvy krat v tomto roku som nevarila. Manz. mal chut na palacimky. Vravim, sprav si. Ja viem, ze to nie je moc dietne. Dufam, ze tie tri kusky sa neodzkadlia na vahe 😒

mia258
5. feb 2011

@adky podľa mňa by sa to dalo, možno to bude ešte lepšie 😀 Skúsim budúci týždeň šupnúť do rúry a dám vedieť 😉
Zajtra si robím na obed plnený baklažán 😵 Už teraz sa teším 😅

debbie
5. feb 2011

@adky ako ja hihihi na foto? a k tomu šalatik nie?

jojina11
5. feb 2011

@debbie to bolo len dne pol.lyžice, ale druhýkrát budem múdrejšia

jojina11
5. feb 2011

@yennn no asi smotanový, lebo nízkotučné mi nič nehovoria, ani som ich tu nevidela

debbie
5. feb 2011

@jojina11 aj ta polievočka cestoviiiiin až až aj halušky aj bez toho sa dalo a o to viac si si mohla dať iného a nešpekulovala by si s nezdravými ... 😵

jojina11
5. feb 2011

@yennn ja som si to prerátavala na http://www.lucy.cz/, neviem či to poznáš, ale je tam viac druhov všetkého ako som našla kdekoľvek idne, plus ešte aj kalor, hodnota hotových jedál, len sa tam treba registrovať

jojina11
5. feb 2011

@debbie no veď hovorím, že sa učím, bohužiaľ na vlastných chybách

debbie
5. feb 2011

@jojina11 ved to všetky čo sme tu a radíme si o to je to lahšie .. 😉

yennn
5. feb 2011

@jojina11 moja, vacsina sa uci na vlastnych chybach. Ani by som to tak nenazvala - ja to volam metoda pokus-omyl. Ved teraz jeden tyzden mas plus, ale ked poexperimentujes a pochopis ako to fičí, tak to je navzdy 🙂 Neboj, pôjde to.

jojina11
5. feb 2011

@yennn dík. 🙂

adky
5. feb 2011

@debbie teraz som ku smimo-co salatik a jake foto? s ami to pletie,neviem na ktory prispevok si reagovala 😀 😀 😀

tinika
5. feb 2011

chcela som vam tu supnut čo som papala, ale baterky scipli tak zajtra

yennn
5. feb 2011

babulky neviem ci mi nefunguje net, alebo tu nikto od obeda nebol? 🙂 Tak pekny vecer vam prajem, uzite si sobotu a romantiku 🙂)))
My sme boli na plavarni vsetci traja a uzili sme si trosku wellnessu. 🙂 Dnes som mala aj 3 salonky (otvorena posledna pixla od svokry, chvalabohu, míňajú sa). A po 3 salónkach som si povedala "tieto tri salonky maximalne uspokojili moje chuťové poháriky, a viac už si neprosím a toto mi stačí" ..... a tak aj bolo 😉

katy30
5. feb 2011

@yennn ahoj. My sme pred hod prisli s nakupu 🙂

yennn
5. feb 2011

@katy30 no to sa nestava ze by v sobotu tu nikto nebol od obeda 😀

katy30
5. feb 2011

@yennn este neviem presne ako to chodi 😅 .

tinika
5. feb 2011

@yennn ja som si tak dala kolačik, svagrinka doniesla kinder bueno ta som chutnala 🙂 ani nebol velmi sladky, taky pudingovy a cestko len bielkov a neviem čoho 🙂

katy30
5. feb 2011

@yennn budem asi chora ☹ .Celi clovek ma boli.

yennn
5. feb 2011

@katy30 ale jasnacka cez vikend je tu tichsie, vsetci uzivame rodinku a klud. 🙂 Najviac sa keca podla mna v pondelok - to sa zastavia aj ostatne babulky, co bezne tu nechodia, len aby nahlasili ako sa im darilo, a jasne ze ostanu aj na kus reci.

yennn
5. feb 2011

@katy30 tak si daj oscilococinum, to pomaha pri rozbiehajucej sa chripke - mna tak bolelo hrdlo vecer a cely clovek, a ked som si ho dala, do rana nič 🙂

katy30
5. feb 2011

@yennn komu mam nahlasit v pondelok vahu. Teraz vecer som sa postavila na vahu hroza 😠

filipal
5. feb 2011

@katy30 vecer to nikdy nerob!!! v zaujme zachovania dusevneho zdravia! 😀
pekne rano, naha, nalacno, vyprazdnena....

katy30
5. feb 2011

@yennn dik poslem man. do lekarne. Ten je tiez na nic.

filipal
5. feb 2011

tak u mojej sestry je cela rodina chora....sestra, dve dcerky aj jej muz....vsetci vysoke teploty, bolesti celeho tela....typicka chripka... v BA je jej uz plno.... 😝

katy30
5. feb 2011

@filipal To len zo srandy. Ale ma to aspon nakoplo naozaj musim so sebou nieco robit 🙂

katy30
5. feb 2011

Ach, pre mna budu zaciatky tazke 😔 .Druhy den nic sladke nejedla okrem tych troch palaciniek. Pre mna velky uspech. V chladnicke mam tortu so synovych narodenin 😝

jojina11
5. feb 2011

ja som tu bola poobede, ale keďže sa tu nič nezmenilo, išla som zasa makať, a teraz vlastne tiež bežím, syn tu vedľa mňa už nedočkavo stepuje,dnes som si na večeru dala dusenú zeleninku a volské oko, ale ešte musím dopiť vodičku, všetkým vám prajem krásny sobotňajší večer dievčatá a užite si tento víkend v pohode 🙂

yennn
5. feb 2011

@katy30 odkedy nas vlastne citas? Zabudla som.. nie je to len par dni?