icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

debbie
12. okt 2010

@yennn ja si kupujem tu nizkotučnu a cítim sa pri jej jedení super hihihi

adky
12. okt 2010

@grenadinka ano,funguje to.....daj si stranku magnet blancheporte (daj to do googla)...maju tam vela stahovacich body,korzetov a nohaviciek....mam to odskusane 😀

debbie
12. okt 2010

@adky ja nemam dobré skusenosti .... a to som mala dosť kvalitné... ale tak asi to je tak ,čo od toho kupujuca očakáva 😀

yennn
12. okt 2010

@debbie ja som to mala na svadbe a ani toto pradlo, ani svadobne saty ma nijako netlacili, a nemam pocit ze by mi to vytlacilo niekde inde, fuh to by bolo zle 😀
Inac nizkotucnu mozarelu kupujem aj ja - rozdiel sice pocitis, ale ak sa snazis nespomenut si na povodnu chut normalnej, tak sa to celkom da 🙂

@adky, to ze si mas davat na seba pozor, no aby si si neublizila 🙂 A preco ti robim so salatom chutky? Ved ked tam das mozzarelu light a len par kvapiek olive oleja (nezalejes to ako v restike) + paradajky ked nedas zelene 😝 tak by to nemusel byt problem. Alebo to nie je vhodna vecera? Teraz fakt neviem...

debbie
12. okt 2010

@yennn ja som napísala moju skusenosť ....mala som to po kolená ten stahovací overal a aj tam to bol vidno alebo som si to asi namýšlala ale skrátka eeee 😖

grenadinka
12. okt 2010

@debbie no dik, to si ma potesila 😉
ale keby som si kupila normalne ze velkost ako na mna, tak by to bolo fajn mozno ked si sadnem tak by mi tak neviliezli faldiky.
je mi jasne ze ked si na seba nieco take navleciem, ze nebudem modelka moletka, ale mozno budem vizerat tak niak krajsie. 😅

debbie
12. okt 2010

@yennn a ked som sa vydavala mala som užasných 55 kg a o dva roky 103kg super že?

debbie
12. okt 2010

@grenadinka jasné že faldíky nepotešia a iste ti to pomože cítiť sa sexi ...to isto...ja len mam takúto skusenosť a tak je naj vyskušať si to v obchode a pod veci ktoré chceš dať na seba na oslavu 😉

ivca17
12. okt 2010

@grenadinka http://www.magnet-blanche-porte.sk/Extra-belle/... taketo nieco som mala (zo stranky co ti poradila adka) aj ja akurat boli vyssie a naozaj nic nevyliezalo 🙂
ale skus ist do nejakeho obchodu, daju sa niekde aj vyskusat ak je dobry obchod a dobra predavacka.. tak a potom uvidis ako sa budes citit..

debbie
12. okt 2010

Baby dnes som sa natiahla do roláčika uzkeho akože fotka na zaplakanie... ☹ ale založila som ju neženie ma to vpred ale deprimuje tak sa pozeram na fotky ked som bola chudučkááá to je lepšia motiváááácia

grenadinka
12. okt 2010

@adky co konkretne si od tial skusala, inak tie stahujuce nohavicky tie vysokanske az pod prsia, tie mozu byt fajn a stoja o dost menej ako to co som videla ja 😉

grenadinka
12. okt 2010

@debbie to je tiez pravda, ze chuducke kocky si mozu dovolit kupit aj cez net bez skusania 😉 , ale take kocenky ako som napr ja tak to je najlepsie vyskusat. ale ja som si napr raz objednala podprsenku z katalogu a lepsiu som nikdy nemala 😀
ale to som mala skor stastie 🙂

grenadinka
12. okt 2010

@ivca17 uz to obzeram a zajtra skocim omrknut mesto, ci sa nieco podobne ako je tam nenajde.
a niaky zazrak po ktorom by som zhodila par kil asi nemas co? 😀

debbie
12. okt 2010

Baby ste tu niektorá či spíte už... 😒

yennn
12. okt 2010

@debbie no, tak to si fakt za dva roky zmakla perfektne 😉

zuzuh
12. okt 2010

Aj ja mam negativne skusenosti s tymi stahujucimi nohavickami - tiez som mala pocit ze mi to vylieza vsade.
Dnesny den nebol celkom podla mojich predstav - poobede sme boli na navsteve - a pokuseniu kolaciky som neodolala.
Zajtra bude pôstny den. ☹

yennn
12. okt 2010

@debbie ja som o svojej roláčikovej fotke pisala vcera. No jasne ze ju nebudem tri mesiace ocumovat, budem ocumovat tu, kde som bola krajšejšia 😀
Ale potom ked porovnam tu vcerajsiu a silvestrovsku, to bude lahoda-pohoda 😀

yennn
12. okt 2010

@zuzuh "Nie je dolezite nespadnut. Ale vstat a ist dalej" 😉

zuzuh
12. okt 2010

@yennn Pokusim sa zajtra vstat a zabojovat. Ste tu premna dost velka motivacia - to vase pondelkove vazenie.

debbie
12. okt 2010

@zuzuh no len niekedy tiež zabudam že nestačí zabrať v piatok ale celý týžden, tiež mam prehrešky aj dnes no rano bude zase ok a ide sa dalej , priebežne sa važim obden.... a prave som sa rozhodla pri volnom dni ked necvičím dam si kapustový den ..... aby to bolo aj to do plusu resp.minus 😀

zuzuh
12. okt 2010

@debbie aky je to kapustovy den? Co vtedy jes?

debbie
12. okt 2010

jáááj a zabudla som baby ak mate miesto zadku kufor ako ja... 😀 skuste výpady aspom 3x20 a verte že svalovka a dobrý pocit hned na druhý den 😅

debbie
12. okt 2010

@zuzuh ja si ho davam ak mam výčitky z predošlého dna kapusta sudová celý den a iba voda k tomu . ☹ hnus už poobede ale na další den sa postaviť na vahu je úúúúžasnéééééééé ale treba sa pohybovať pri wc 😀

adky
12. okt 2010

@yennn joj,preto mi robis chutky bo nemam doma mozzarelu 😀 😀 Az zajtra ju kupim 😎

adky
12. okt 2010

@debbie alebo to zavisi aj od toho-co do toho stahovaku pchas.....ja om donho pchala fakt velkeee bruchu-a aspon kus zabralo 😀 😀

debbie
12. okt 2010

@adky no ja som pchala aj brucho aj zadok aj boky aj stehná a bolo toho asi veeeeeeeeeeeeeeeeela 😝 na tolo malo lááátky hihihi 😀

debbie
12. okt 2010

@adky ak maš po ceste lidl tam kup... maju light a super cenu 😉

adky
12. okt 2010

@grenadinka ja som skusala nohavicky,az po prsia a su fakt super 😎 Pouzivam ich uz pol roka a este sa nerozleteli 😀

adky
12. okt 2010

@debbie 😀 😀 😀 lepsie je asi schudnut jak sa pchat do stahovakov 😀

adky
12. okt 2010

@debbie vau,v lidl? Dakujem za tip-mam ho blizko 😎