Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@grenadinka ano,funguje to.....daj si stranku magnet blancheporte (daj to do googla)...maju tam vela stahovacich body,korzetov a nohaviciek....mam to odskusane 😀
@debbie ja som to mala na svadbe a ani toto pradlo, ani svadobne saty ma nijako netlacili, a nemam pocit ze by mi to vytlacilo niekde inde, fuh to by bolo zle 😀
Inac nizkotucnu mozarelu kupujem aj ja - rozdiel sice pocitis, ale ak sa snazis nespomenut si na povodnu chut normalnej, tak sa to celkom da 🙂
@adky, to ze si mas davat na seba pozor, no aby si si neublizila 🙂 A preco ti robim so salatom chutky? Ved ked tam das mozzarelu light a len par kvapiek olive oleja (nezalejes to ako v restike) + paradajky ked nedas zelene 😝 tak by to nemusel byt problem. Alebo to nie je vhodna vecera? Teraz fakt neviem...
@debbie no dik, to si ma potesila 😉
ale keby som si kupila normalne ze velkost ako na mna, tak by to bolo fajn mozno ked si sadnem tak by mi tak neviliezli faldiky.
je mi jasne ze ked si na seba nieco take navleciem, ze nebudem modelka moletka, ale mozno budem vizerat tak niak krajsie. 😅
@grenadinka jasné že faldíky nepotešia a iste ti to pomože cítiť sa sexi ...to isto...ja len mam takúto skusenosť a tak je naj vyskušať si to v obchode a pod veci ktoré chceš dať na seba na oslavu 😉
@grenadinka http://www.magnet-blanche-porte.sk/Extra-belle/... taketo nieco som mala (zo stranky co ti poradila adka) aj ja akurat boli vyssie a naozaj nic nevyliezalo 🙂
ale skus ist do nejakeho obchodu, daju sa niekde aj vyskusat ak je dobry obchod a dobra predavacka.. tak a potom uvidis ako sa budes citit..
Baby dnes som sa natiahla do roláčika uzkeho akože fotka na zaplakanie... ☹ ale založila som ju neženie ma to vpred ale deprimuje tak sa pozeram na fotky ked som bola chudučkááá to je lepšia motiváááácia
@adky co konkretne si od tial skusala, inak tie stahujuce nohavicky tie vysokanske az pod prsia, tie mozu byt fajn a stoja o dost menej ako to co som videla ja 😉
@debbie to je tiez pravda, ze chuducke kocky si mozu dovolit kupit aj cez net bez skusania 😉 , ale take kocenky ako som napr ja tak to je najlepsie vyskusat. ale ja som si napr raz objednala podprsenku z katalogu a lepsiu som nikdy nemala 😀
ale to som mala skor stastie 🙂
@ivca17 uz to obzeram a zajtra skocim omrknut mesto, ci sa nieco podobne ako je tam nenajde.
a niaky zazrak po ktorom by som zhodila par kil asi nemas co? 😀
Baby ste tu niektorá či spíte už... 😒
Aj ja mam negativne skusenosti s tymi stahujucimi nohavickami - tiez som mala pocit ze mi to vylieza vsade.
Dnesny den nebol celkom podla mojich predstav - poobede sme boli na navsteve - a pokuseniu kolaciky som neodolala.
Zajtra bude pôstny den. ☹
@zuzuh no len niekedy tiež zabudam že nestačí zabrať v piatok ale celý týžden, tiež mam prehrešky aj dnes no rano bude zase ok a ide sa dalej , priebežne sa važim obden.... a prave som sa rozhodla pri volnom dni ked necvičím dam si kapustový den ..... aby to bolo aj to do plusu resp.minus 😀
jáááj a zabudla som baby ak mate miesto zadku kufor ako ja... 😀 skuste výpady aspom 3x20 a verte že svalovka a dobrý pocit hned na druhý den 😅
@grenadinka ja som skusala nohavicky,az po prsia a su fakt super 😎 Pouzivam ich uz pol roka a este sa nerozleteli 😀

@yennn ja si kupujem tu nizkotučnu a cítim sa pri jej jedení super hihihi