icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

tutulka12
3. mar 2011

@adky tak gélik nahraď cvičením a uvidíš aká kočka budeš za mesiac 🙂 ja ti pomôžem s cvičením a ty mne s jedálničkom. a si nerozmýšľala chodiť niekde cvičiť pod dohľadom cvičiteľa? ja by som aj šla, ale samej sa mi nechce...

jojina11
3. mar 2011

@tutulka12 neboj budeš 😀 s týmito babami schudne každý 😀

tutulka12
3. mar 2011

@adky fíha svadobné? bude svadba?

tutulka12
3. mar 2011

@jojina11 tak dúfam lebo potom mi ostáva už iba plastika a na tú nemám peniaze 😀

adky
3. mar 2011

@tutulka12 rozmyslala som ist do tej posilky co je hore v Maxe (ale najprv musi dosjt dalsia materska 😀 ) len som sa este neodhodlala,tiez sa mi samej nechcelo 😀 ....len ja nemozem moc tazke cviky,len tak zlahka na spevnenie,mala som trombozu po porode, tak to nesmiem prehanat aby sa nevratila 😎

adky
3. mar 2011

@tutulka12 bude,ale az ked dostudujem VS (najprv ma na nu musia prijat-podavam prihlasku) ....cize o 3 roky,aspon budeme mat cas naskrabat eurace na poriadnu vychodniarsku svadbu 🙂

jojina11
3. mar 2011

@tutulka12 plastika? 😀 na tú nech chodia staré baby a nie ty, koľko máš rokov? ak to nie je tajomstvo 🙂

adky
3. mar 2011

@tutulka12 ale saty som uz kupila,kedze ich kupujem od sesternice,keby som ich nezobrala tak ich preda na nete a za raz tolko 😕 takze saty uz mam-zaklad 😀

tutulka12
3. mar 2011

@adky ja by som šla tiež, ale skôr na aerobic alebo niečo také, nie len tak sa flákať medzi činkami 😀 doma som jeden čas skúšala zumbu a bolo to super, aj keď som nestíhala dosť, ale pocit bol úžastný 🙂

bobocka
3. mar 2011

@nanika @ adky diky kocky,ja sa tiez velmo tesim.nemam bubaky na posilnovnu,tak si vzdy najdem cviky na youtube a podla toho cvicim 😉 .ja som uz davnejsie takto cvicievala a vzdy po nociach,lebo cez den sa mi koli malemu neda a potom prisli zdravotne problemy,vyberali mi znamienka a tam sa logicky nesmie cvicit ked je rana cerstvo zasita a este sa mi podarilo jednu jazvu komplet otvorit,tak ma zas museli rezat a zasivat. a na bruchu,takze to bolo take,ze som si iba ruky mohla cvicit a trochu nohy,no to najhlavnejsie som musela vypustit ☹ teraz o tyzden mi idu dalsie znamienka vyberat,tak zas pauzovat budem musiet.ale nateraz by to malo byt vsetko a na dalsie az na jesen pojdem,tak sa potom od dakeho aprila plne do cvicenia mozem pustit.ja mam ovela lepsi pocit ked chudnem a cvicim ako ked iba stravu riesim. a adky ty mozes sediet cely den na zadku a aj tak budes chudnut-ty ides ako pila mila moja 😀

tutulka12
3. mar 2011

@jojina11 mám 24

adky
3. mar 2011

@tutulka12 tak zumbu som aj ja skusala-nestihala som,vydrzala som len 20 minut,ale tak aspon nieco,na tu by som sla niekedy-ideme? 😀

tutulka12
3. mar 2011

@adky zlatá, veru základ máš a Vaneska dovtedy vyrastie a bude super družičkou 😉 a kde si si dala prihlášku? inak ja som doštudovávala na materskej externe

adky
3. mar 2011

@tutulka12 aaale,este stale som tu najmladsia? 😀

tutulka12
3. mar 2011

@adky no keď sa za mňa nebudeš hambiť 😀 tak môžme samozrejme

jojina11
3. mar 2011

@tutulka12 jéj aj ja som mala --dávno 😠

tutulka12
3. mar 2011

@adky ale ja už mám dve deti, tak by to už bolo divné, keby som mala menej ako ty a s dvoma deckami nie? 😀 😨

adky
3. mar 2011

@tutulka12 na zdravotnicku, katedra porodnej asistencie,ale ja idem na denne studium,externe by ma ani nevzali,kedze strednu skolu nemam zdravotnu,ale mam doma maminu-ta mi s malou pomoze a na dalsi rok Vaneska nastupuje do skolky,cize len rok sa bude o nu starat pocas toho ked budem v skole.....co si studovala ty?

adky
3. mar 2011

@tutulka12 ja za teba? co si,to skor ty za mna 😀 Budem tam zo zaciatku trosku traposit,lapat po dychu,ale nevadi - ved zacat niekde a niekedy treba 😀

adky
3. mar 2011

@tutulka12 hej,az teraz som si uvedomila ze mas 2 deturence 😉

tutulka12
3. mar 2011

@jojina11 vobec nie dávno, veď si ešte mladé žieňa 🙂 a si ma inšpirovala, lebo máš troch chalanov a dcérku. aj ja chcem babu, ale trochu som sa toho bála, lebo mm je zo 4 chalanov. tak možno raz budem mať aj ja princezničku 🙂

katkav
3. mar 2011

@adky slane celozrnne spenatove palacinky su mnam 😉 clovek sa z nich na rozdiel od sladkych normalne zasyti 😉
kuracie masko alebo nejaky nastruhany syr v nich je mnam 😉

tutulka12
3. mar 2011

@adky pokiaľ len lapať po dychu, tak je to fajn, ja budem asi najskôr tancovať tanec dažďa ako latino 😀 😀

adky
3. mar 2011

@tutulka12 toto si zabila 😀 😀 😀 😀 😀

jojina11
3. mar 2011

@tutulka12 treba len veriť, mm má tiež len bratov a teraz malú všetci obletujú,.lebo je prvá baba v rodine 😀

adky
3. mar 2011

@katkav no,zo sladkeho jedla je clovek zasyteni len chvilku a potom je opat hladny-preto sa ich ani neoplati jest,tak som zvedava ako mi budu chutit slane palacinky,ale vyskusam 🙂

jojina11
3. mar 2011

no baby rada som tu bola ale utekám niečo porobiť, všetkým vám prajem pekný večer

tutulka12
3. mar 2011

@adky šak sa smej, uvidíš ako sa budeš hambiť 😀 no tak sa nejako dohodneme a pôjdeme, inak máme aj fitko tu pri nás na bernoláčke a tam asi nechodí tak veľa ľudí...

tutulka12
3. mar 2011

@jojina11 aj tebe pekný večer

adky
3. mar 2011

@tutulka12 si neviem presne vybavit kde je bernolakova-pri ktorej zastavke 😀
Nebudem sa hanbit,ved treba zacat,potom to uz bude lepsie. Musim zistit kde a o kolkej je zumba pre zaciatocnicky-dufam,ze je aj taka,kde ucia zaciatocnicky tie vsetky kroky 🙂