Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@macekovam práveže mne to stravovanie moc nejde...ja asi potrebujem, aby mi niekto predo mňa v danú hoďku položil tanier s odváženou stravou a mojou úlohou by bolo len to zjesť...ja mám probém jesť pravidelne od rána...doteraz som vždy jedla až obed a potom neskorú večeru. ale už druhý deň sa ako-tak darí dozržiavať 5x denne a budúci týždeň začíname so zumbou s @adky a s @ivana82. tak sa teším 😀
@macekovam mna ani neviem, co ma to napadlo, ist si rifle skusat. Kedy tu sestra bola u nas navsteve, vtedy som ich este nezapla a dnes uz ano, to je tyzden a pol, tak sa mi zda. Ale este kopec toho neobleciem, a par veci som ledva cez nohy dala, takze este kusisko cesty predo mnou. Tak ja este takych 14 kg asi a hotovo. Ci mam napisat, ze uz "len"? 🙂
Ahojte ako sa mate ? 😀
Ahoj super , fitko za mnou , obedík tiež aj ked tuniak a ten mi už leze hore krkom ale neva mala som aj stonkový zeler a ten milujeeem 😝 😝 tak som si ako tak pošmákla . Je pekne mm je doma tak uvidím či ho neprehovorím a pôjdeme von a vezmem si korčule 😀
Ahojte babule ako sa máme? Ja nič moc nejako stagnujem ale ja pravda že som niekde stratila odhodlanie, a najviac ma demotivuje váha skáče mi aj 2 kg ( a to som nezačala vyjdeať sladkosti ), no a každý deň sa cítim strašne oťažená čo som predtým vôbec nepoznala . Ja sa potrebujem nejako nakopnúť len neviem ako chodím na Zumbu a aj doma cvičievam. tak vyspovedala som sa Vám a snáď sa to už zlepší.
ahojte kočky ako vikendujete? Ja celkom fajn prave som sa naobedovala a davam si poobednu kavičku. Inak maly mi akosi nechce nič papať. Nikdy to nebola žiadna slava, ale teraz???? LEn na cicke a jedine okrem mliečka papa rožtek. Všetko ostatne mi odmieta... Aj mliečka mam akosi menej, možno preto že je stale na ciciku, alebo mam sdostať konečne prvy krat ms? neviem
@idris tAk ja ťa nejako takto imaginarne nakopnem.... Ved je už teplo kabatiky sa zhadzuju čoskoro su tu kraťasky tak šup nech sa nemusime pariť v dlhych teplakoch aby sme zakryli naše velke prdelky... Pomohlo???? 😀
@tutulka12 vitaj moja, ja som bola tiež pred tehu chudučka a potom som počas tehu pribrala na 67 ale porodom mi išlo dolu len 5 kil.. fuuu Ale neboj, ono to zlelze, mne sa tak od toho siedmeho mesiaca po porode začalo ovela lepšie zhadzovať možno nejako sa zmenili hromony alebo čo a išlo to jak po masle, akoby sa ma tie kila proste pustili 🙂
@vejula ahoj 🙂 si zlatá, ďakujem za povzbudenie. ja som minulý mesiac schudla 4 kilá, ale teraz sa to nejako zastavilo, aj preto som prišla do tejto témy aby som zistila, kde robím chybu. a baby mi už aj poradili 🙂 tak dúfam, že teraz to bude už zase na dobrej ceste, lebo sa cítim fakt otrasne ☹
@tutulka12 joj uplne viem o čom hopvoriš... hlavne ked si naučena byť štihla a potom zrazu bum... ani chlapi sa už neobzru ani nič. uplne chapem o čom hovoriš... nechcem posobiť že by som to potrebovala, ale človeku to velmi zdvihne naladu ked vie že sa pači, teda aspon mne. Samozrejme že najmä manželovi, ale tak sakra chlapa mam fešaka tak musim aj ja vyzerať k svetku nech je hrdy na to aku ma ženu
@vejula teraz akoby si mi z duše prehovorila...aj môj je štíhly, vysoký a ja som ako taký snehuliak popri ňom. nosím samé dlhé a voľné trička, nemôžem nič obtiahnuté, lebo samé špeky trčia von 😠 a tiež sa rada páčim...sakriš šak mám 24 rokov a vyzerám jak malý špekáčik...joj... ☹ 😢
@vejula mne Milan hovorí, že teraz vyzerám žensky, že keď som bola chudá, že som vyzerala ako dievčatko a že konečne mám rici aj cici...tak ale ja mám pocit, ako keby to hovoril iba aby som nebola smutná z toho ako vyzerám...veď ktorý chlap by nechcel peknú ženu...hoc nemusím byť štíhla ako laň, ale aspoň nech nie som mľandravá jak huspenina
@tutulka12 moja tento pocit je asi potrebny na to aby si sa odhodlala na radkalnu zmenu. Horšie by bolo keby sme sa s tym zmierili a papkali by sme aj dalej ako prasiatka. JE super že sa tak citiš lebo ťa to poženie ku lepšiemu vykonu. Uvidiš že to pojde. NAjlepšie je ked si urobiš určite navyky, rozvrhneš si čo kedy ako. Podla mna je tiež super ked maš nejaku slabosť, u mna napr sladkosti, tak ked si niečo kupim rozdelim si to do porcii, aby som nezjedla cely balik na posedenie, ale považim si to rozdelim do mikrotenovych sačkov a ked mam chuť tak viem že zjem len ten jeden, lebo ked maš otvarať už ten novy uvedomiš si že už tvoj limit vypršal. Aj ked samozrejme že aj mne prišli slabšie chvilky ked som spapala čo som videla ale ked je to raz za čas to vobec nevadi, lebo aj organizmus a metabolizmus potrebuje naštartovať potrebuje zmenu, ale aby to nebolo pravidlom
@tutulka12 my ame toho sterašne vela spoločneho, presne toto mi hovoril aj moj chlap a vždy vyzdvihoval to čo sa mu na mne prave pači, ked som mala riaden špeky na bruchu tak mi vravel ake mam krasne prsia... A teraz mi vravi že som čim dalej krajšia. Aj napriek tomu že mi prsia padli kedže ešte stale kojim a už sa to na nich začina odražať, tak tvrdi že sa mu pačia viac ako pred porodom že su take ženskejšie, nejdem zachadzať do poddrobnosti, ale proste som rada že je taky a nie ako niektore pišu že im chlapi stale vyhadzuju na oči ake maju kozy ovisnute a pritom to robia pre ich dieťa

@nanika mojko ja som skoro umrelaaaa..ja som tomu ani uverit nemohla...normalne mam pocit ze snivam...a to slnko vonku...no dokonale stastie...az sa citim ako trochu sibnuta...stale som taka vyrehotana...ale mozem ja za to ze som stastna??? 😎 😎 😎 😎 no mozem!!!!! 😎