Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@vejula aj môj je taký, vyzdvihuje prednosti...jemu sa páči, že mám konečne prsia aj zadok...ale že mám ovisnuté brucho, tučné stehná,skoro dvojitú bradu či začínajúcu celulitídu, tak to nespomenul nikdy...minule som sa rozrevala, že aká som mladá a akú mám celulitídu a on, že nevie čo to je tá celulitída 😀 tak ma chcel potešiť 😀
Ahojte. Tak tento týždeň to nejak nelezie dolu, na tú 60-ku si asi budem musieť ešte počkať. Ale dnes som si skúsila natiahnuť moje nové motivačné rifle č.36 a normálne som ich vytiahla cez boky aj zadok. Pred dvomi týždňami sa mi zasekli hneď na začiatku stehien a ďalej nešli. Ešte ich síce nezapnem, ale chýbajú tomu už asi len 2 centimetre. 😵 Mm robí deckám šišky, tak som si radšej uvarila čajík a zdrhla. Pekný zvyšok víkendu všetkým. 😉
Mám asi novú motiváciu na chudnutie - priateľova sestra nám dnes oznámila, že v auguste sa ide vydávať.
Tak aby som bola kočka v nejakých minišatách. Škoda, že to nepovedala predtým, ako som do seba natlačila koláč 😅
Sú s priateľom o mesiac dlhšie ako ja s mojím, tak nadhodili, či by sme sa nemali zobrať mesiac po nich - v septembri. A moj priateľ že dobre... 😲
ahojte babulky 😀
Ahojte babulky, ja sa musim pochvalit, boli sme dnes v najlepsej (podla mna) pizzerii v bratislave, a ja som si nedala pizzu!!!!! Dala som si paradajkovu polievku so syrom (objednala som bez šlahačky, ktoru do toho davaju) + zapekanu brokolicu so sunkou a syrom ... bol tam nejaky bešamel, ten v listku nepisali, takze dohromady to zas az tak dietne nebolo, ale som na seba hrda ze som odolala pokuseniu a nedala si pizzu, nie? 😀
@yennn aj ja gratulujem 😵 😵 a bešamel nie je katastrofa však ho nebolo 1 l :D
@debbie hmmm lebo uvažujem ze by som fitko riešila aj ja no musím sa popýtať či mi spravia cvič. program 😅
a inak som zistila že nesmiem bicyklovať strašne na po tom boli koleno myslím speening ako to bude na klasickom ešte neviem ale snáď to prejde

@tutulka12 určite sa to naučiš, hlavne nehladuj... to nieje dobre. ani take že od 6 nejesť to tiež nieje bohvie čo. Skor len trocha poupraviť jedalniček viac zeleniny, kvalitnejšie oleje napr olivove, Zdrave sladkosti, Nasytene tuky nahradiť nenasytenymi - to je podla mna zaklad, velmi to pomaha