icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
6. mar 2011

@adky zomna po dvoch porodoch trepe poradne...hroza..
😖 😖 😖

tutulka12
6. mar 2011

@adky juj i mňa bolí druhý-tretí a aj štvrtý deň a krámy mám 7 dní...neznášam, no ale ktorá ich má rada nie? ☹ tak teraz pekne oddychuj, aby ťa nebolelo bruško. a keď máš krámy nemáš viac chuť na sladké? ja by som vtedy zožrala asi aj kravu Milku keby bola z čokolády 😀 no ale teraz už musím odolať...

tutulka12
6. mar 2011

@macekovam veru i zo mňa tak...akože bolestivé som mala vždy, niekedy až zvraciam a preháňa ma...ale tak jak teraz zo mňa tečie po druhom pôrode, to je strašné....a to kým som na MD je to celkom fajn, lebo môžem ísť aj do sprchy, aj keď pretečie, tak som doma v bezpečí, ale čo bude keď nastúpim do práce. už teraz sa toho desím ☹ ☹

adky
6. mar 2011

@macekovam aj zo mna trepe strasne,hlavne preto ze si musim liekmi riedit krv 😖

katkav
6. mar 2011

@macekovam tak sa dnes mozes predviest 😉 ze aka kocka si 😉
@adky toho pol kila bude vlozka 😀
@tutulka12 tak tak, treba sa naucit papat aj mimo dom 😉 aby si dodrzala pravidelnost a telo si nemyslelo, ze mu nechces dat a neukladalo pre istotu 😉

adky
6. mar 2011

@tutulka12 ja mam 6 dni,ojedinele 7 dni 🙂
Mne nejde ani tak o to,ze mi zo mna na zumbe trepalo,ved dam tampon,ale jak ju prvy krat zvladnem s menzesom,zadycham sa a skapem po 20 mintach aj bez menzesu 😀

adky
6. mar 2011

@katkav hej,urcite 😀 Neviem ako vy na navsteve odolavate,ale ked ona sa ma ani nepytala ci si dam-ona rovmo nalozila a dala tenier predo mna 😠 ,a potom este dezer s 33% slahackou 😕 ....aaaa vedela ze chudnem 😎

macekovam
6. mar 2011

@adky ked ju zvladnes s mensesom tak potom to uz zvladnes...v pohodicke...

tutulka12
6. mar 2011

@adky to nevadí moja, si videla na fotkách, že sú tam lavičky, ak nebudeš vládať, tak si sadneš a oddýchneš, veď nikto od nás nechce aby sme si vytancovali hneď na prvej hodine medajlu 🙂 to by sme aké hviezdy boli 😎 😀

tutulka12
6. mar 2011

@katkav ok, dnes ideme na celé poobedie preč, tak si to hneď aj odskúšam, jesť na návšteve 😀

adky
6. mar 2011

@tutulka12 presne tak aj spravim,takze idem 😀 Hihi,bude sranda ked do utorka zacnes menzesovat aj ty 😅

@macekovam fakt,ked zvladnem aspon pol hodiny s menzesom,zvladnem bez neho celu 😀

adky
6. mar 2011

@tutulka12 no,ja som si vcera oskusala jest na navsteve 😠 mna sa kamoska ani nepytala ci si dam,ona mi rovno nalozila dala predomna tanier,a vedela ze chudnem 😠

tutulka12
6. mar 2011

@adky slovo do bitky! 🙂 no keď začnem ja menzesovať, tak neviem či to bude až taká sranda 😀 pre mňa teda nie 😀 😀

adky
6. mar 2011

@tutulka12 ani pre mna to nie je bohvieaka sranda,ale vyskusat treba vsetkoo 😀

tutulka12
6. mar 2011

@adky si mala odmietnuť...šak by sa nemala pohnevať kamoška, keď vie, že chudneš..alebo ťa tie predkrámové chute ovládli hááá? 🙂

katkav
6. mar 2011

@adky a to ste tam isli vecer? ci akurat v case olovrantu? ja s tym mam tiez problem, ked sme na navsteve, ze ta krmia ako hus 😉 ale to ti nemala kazit chudnutie, to sa mi zda od nej skarede 😉 ale ty sa nedas, po ms bude dole kilo, vsak si uz tento tyzden dala dole aspon pol kila, nie?

tutulka12
6. mar 2011

@adky zlatá, no šak vyskúšame, a dúfam, že to nebude prvý a zároveň aj poslednýkrát 😀 ja už mám plán, ak sa nám nebude páčiť zumba, ešte môžeme skúsiť aerobic, pilates, body form, fit lopty.... 😀 😀

adky
6. mar 2011

@tutulka12 no odolaj vonavuckym francuzskym zemiakom 😀 😝 a polievke a tomu slahackovemu dezertu? 🤐 😕 😅
Mozno predkramove chute,mam aspon vyhovorku,aj tak som nedojedla vsetko,dezet mi skro cely zjedla vanes a zo zemiakov som zjedla 2/3 😝

adky
6. mar 2011

@katkav my sme tam dosli o pol tretej,dost neskoro,kedze sa cestuje hodinu SADkou a nesli spoje.len raz za den tam a raz naspat 😀 jedla som o pol stvrtej,doma som uz ani nevecerala,mala som dost 😔

adky
6. mar 2011

@tutulka12 jasneee,poskusame vseeetko a potom si vyberieme 😀 nemame v PO niekde aj tu pol gulu? taku polovicnu fit loptu,neviem jak sa to vola,ale aj to som chcela oskusat 😀

tutulka12
6. mar 2011

@adky to určite tie chute!!! 🙂 aspoň to máš na čo zvaliť

adky
6. mar 2011

@tutulka12 hej, predmenstruacny syndrom 😀

tutulka12
6. mar 2011

@adky no aká si ty akčná 😀 ja na fit lopte skáčem od rána a tú polguľu...hmmm neviem o tom, žeby niekde bola...

tutulka12
6. mar 2011

@adky presne tak PMS 😀 ja sa vždy nato vyhováram, keď si dám čokoládku, bože ja zbožňujem margot. aspoň raz do týždňa ho musím mať....inak nejem sladké

adky
6. mar 2011

@tutulka12 uz viem jak sa vola, BOSU ,ani ja neviem ze by niekde bola,ale som uz davno citala,ze sa to ani nezda,ale velmi pomaha a posilnuje cele telo,zapajas na nej vsetky svaly 😎 Ja ma fit loptu v pivnici-sfuknutu,stratil s ami do nej ten dzindzig 😀

adky
6. mar 2011

@tutulka12 jezis,ja margot tak neznasam 😀 ak by som uz mala zhresit na sladkom (ja inac sladke vobec nejem-bola som skor na slanosti,len teraz pocas chudnutia sa mi pomenili chute a laka ma aj sladke-niekedy viac jak chipsy 😀 ) tak by to boli kinder vyrobky,hlavne kinder maxi,pinqui atd.... na jak male decko 😀 😀

tutulka12
6. mar 2011

@adky no aspoň by sme si navzájom nekradli sladkosti, keďže máme iné chute 😀 ja skáčem,sedím, gúľam sa 🙂 na lopte kvôli chrbtici, keď sedím pri pc... ja mám dzindzik, ale Milanko pokazil pumpičku, tak ju fúkal ústne 😀

katkav
6. mar 2011

@adky tak sa asi ta slahacka zasekla niekde v crevach, neboj do zajtra bude vonku 😀 ja tiez v obdobi pred ms trpim cokoholizmom alebo skor jem vsetko, co sa nema 😉 pekny den vsetkym, idem sa venovat manzelikovi a malemu 😉 posluchajte, zajtra hlasime 😉

macekovam
6. mar 2011

@adky zvladnes...bude tam kolektiv,super hudba...bude dobre len chod... 😉

luna22
6. mar 2011

Ja asi jem málo, ale ja nedokažem inak. Raňajky rožok graham, paradajka,uhorka na obed file a šalát a na večeru jogurt s mislami.