Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@adky juj i mňa bolí druhý-tretí a aj štvrtý deň a krámy mám 7 dní...neznášam, no ale ktorá ich má rada nie? ☹ tak teraz pekne oddychuj, aby ťa nebolelo bruško. a keď máš krámy nemáš viac chuť na sladké? ja by som vtedy zožrala asi aj kravu Milku keby bola z čokolády 😀 no ale teraz už musím odolať...
@macekovam veru i zo mňa tak...akože bolestivé som mala vždy, niekedy až zvraciam a preháňa ma...ale tak jak teraz zo mňa tečie po druhom pôrode, to je strašné....a to kým som na MD je to celkom fajn, lebo môžem ísť aj do sprchy, aj keď pretečie, tak som doma v bezpečí, ale čo bude keď nastúpim do práce. už teraz sa toho desím ☹ ☹
@adky a to ste tam isli vecer? ci akurat v case olovrantu? ja s tym mam tiez problem, ked sme na navsteve, ze ta krmia ako hus 😉 ale to ti nemala kazit chudnutie, to sa mi zda od nej skarede 😉 ale ty sa nedas, po ms bude dole kilo, vsak si uz tento tyzden dala dole aspon pol kila, nie?
@tutulka12 jezis,ja margot tak neznasam 😀 ak by som uz mala zhresit na sladkom (ja inac sladke vobec nejem-bola som skor na slanosti,len teraz pocas chudnutia sa mi pomenili chute a laka ma aj sladke-niekedy viac jak chipsy 😀 ) tak by to boli kinder vyrobky,hlavne kinder maxi,pinqui atd.... na jak male decko 😀 😀
Ja asi jem málo, ale ja nedokažem inak. Raňajky rožok graham, paradajka,uhorka na obed file a šalát a na večeru jogurt s mislami.

@adky zomna po dvoch porodoch trepe poradne...hroza..
😖 😖 😖